היי תום מה המצב? אני חושב שאני מבין את המצב שאתה נמצא בו, וזה מצב מאוד דומה למה שאני הייתי שרוי בו לפני תקופה קצרה. זאת הרגשה שנחתה עליי ממש משום מקום.
כמה דברים שעשיתי(להרבה מהם הגעתי אחרי מחשבה ארוכה, ולחלק מקריאת ספרים מסויימים ששינו לי את ההשקפה ונתנו לי כלים להתמודדות עם מצבים מאתגרים):
1.קודם כל, אתה גולש בפורום פיקאפ נכון? מה אומרים תמיד? לזרוק זין? זה דבר טוב, אבל תלוי לגבי מה. אתה בטח מכיר את זה.
2.תשב עם עצמך ותחשוב על המצב שלך כיום, והמצב לפני. מה היה שונה בכלל? אולי תוכל להחזיר את ההרגשה של פעם, ופשוט תתמקד רק בה.
3.תעשה איזו פעילות שתעזור לך בדימוי העצמי שלך, נניח חדר כושר או משהו, או להתעניין בטיפוח והלבשה, דברים שמאוד מאוד עזרו לי
4.בכל דבר קטן בחיים תחפש את החיובי. נניח אתה נוהג על הכביש, תזכיר לעצמך שאתה נהג תותח ותגיע בשלום ליעד שלך, או אם חבר עושה לך טובה תדע להוכיר תודה. זה נותן הרגשה מצוינת.
5.שמתי לב שכשאני בקונטרול אני מרגיש ממש ממש טוב עם עצמי. בין אם זה עכשיו שאני במחשב ואני יודע שאני צריך לעשות משהו ואני עושה אותו, או אם אני מדבר עם קולגות בעבודה ואני מרגיש שהשיחה חיובית והולכת לצדדים שאני רוצה.
6.תקרא ספרים, אבל ספרים שמעניינים אותך. נניח כל מני ספרי הארי פוטר וכאלה ממש לא מעניינים אותי ואני לא מסוגל להישאר עם ספרים כאלה ליותר מ-20 עמודים. אבל לעומת זאת ספרים על כלכלה, פסיכולוגיה, וכל מני כאלו מאוד מעניינים אותי. כשאתה קורא ספר שלא למטרת "דו'ח קריאה" מחורבן, אלא ספרים שאתה מתחבר אליהם ומעניינים אותך באמת, זה מאוד כייף ועוזר לך לחשוב, לפתח יצירתיות ובכלל מעניק תחושה טובה של ידע טרי
אלו דברים שעזרו לי מאוד, מקווה שתרגיש שיפור