על החברה :חברת מחשבים משלמת לך דולר ליום תמורת התקנת אפליקציה שרצה על המחשב שלך ללא מפריע ומנצלת אחוז קטן מהמשאבים של המחשב שלך לטובת פרוייקטים שלהם באינטרנט – אתה לא מרגיש את זה בכלל ואתה מקבל דולר כל יום – כלומר 30$ בחודש ואתה לא משקיע שקל . כמובן שאפשר להשקיע , הרבה יותר רווחי .קטע שממש אהבתי בחברה :אתה מקבל 20% על כל מצורף שנכנס תחתיך – כן כן מהכסף חינם שהוא מקבל גם אתה מקבל ועל דור שני 10% !התוכנית רצה כבר חודשיים בישראל , ויש הוכחות תשלום יומיומיות.
סה"כ מורידים את התוכנה בחינם,מפעילים אותה,ומקבלים כל יום 1$,התוכנה לא עושה כלום ונבדקת,המון כבר מרוויחים בשיטה הזאת!(יש גם קבוצה ישראלית בפייסבוק)
אני לומד את התכנית בעצמי אבל שווה לך להירשם ולהעביר זריז לחברים שלך הוכחת תשלום של חבר שלי
:
דור דיגיטל הוא מערכת מחשוב הביצועים החזקה ביותר ב -15 מדינות בעולם, ועם כמעט 300 אלף מחשבים אישיים שהצטרפו לרשת בחודשים בלבד, זה עלול להפוך את הפרויקט הגדול ביותר בהיסטוריה. אנחנו ממליצים להיכנס תמיד בהתחלה , ולא ללכת אחריי שהגל הפסיק .אם תרצו להרוויח דרך התוכנה , בלי לצרף אנשים , כדי לקנות חבילות , הינה תעריפי המחירים .
סרטון הדרכה איך לפתוח חשבון EGOPAY:
http://www.youtube.com/watch?v=MQTV-...ature=youtu.be
הסבר על איך התוכנה עובדת
התוכנה 100% עובדת! הפעלתי אותה יומיים וכבר קיבלתי 2$ לכיס שלי!
לחצו כאן להירשם !!

ציטוט ההודעה