קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני רוצה להשתמש בריפאק שאין בו Odinms וצריך לקמפל אבל......
    על ידי for123 בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 24-01-2010, 00:37
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-04-2009, 14:08
  3. רוצה להתחזק וצריך עזרה במשהו בבקשהה
    על ידי oranito בפורום יהדות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-11-2006, 00:38
  4. רוצה לקנות מחשב וצריך עזרה
    על ידי GABI11 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-10-2006, 20:20
  5. אני רוצה להגיד פה דבר אחד .
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:01
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

רוצה וצריך

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ברירת מחדל רוצה וצריך

המאמר באנגלית ואני מצטער אבל זה לא מוריד מהערך שלו,המסר חשוב.
    תהנו

Want and Need

There is a pretty big difference between want and need. people often say that they need things they dont. they want them. and we push away on things that we need, because we want them and are afraid we shouldn't have them...

What you want is like really good fertilizer for a plant. It would assist in the growth and support the life of the plant, but it is not necessary for the plants survival. It would provide a new source of energy and information into the mix of the life of the plant, but the plant doesnt need good fertilizer, though it may want it.

What the plant needs is water, sunlight, and a good spot for the seed to grow. If it has these essentials, there isnt much left to do but grow. It may not look the same as if it had fertilizer, but that doesnt mean its any less or more than one that gets it.

What you want is not what you need, and what you need isn't very much, although it may feel like a lot, to be comfortable. The most important thing a seed needs though, above all else, is to know that its a seed...its going to grow.

And you and i are but seeds, reflecting seeds, in this cosmic web of life and creation. The problem is that there aren't a lot of nurturing environments for little seedlings (us) to grow... There should be, and maybe we can make some through becoming aware that it might just be what we need.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום יפה שם בחוץ
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-02-2014 בשעה 23:46.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    מתחבר לי עם כמה תכנים שלמדתי בשנה האחרונה, במיוחד עם העבודה שלי כרגע

קטע מחכים, מאיפה הוא?
    מהעמוד של SPIRIT SCIENCE בפייסבוק,לפעמים הוא מפרסם מאמרים שלו ואפילו מאוד מעניינים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

יכול להיות שלא הבנתי נכון אבל...

לא אוהב את הגישה הזאת. לא רק שאני לא אוהב, אני סולד ממנה וחושב שזו גישה של לוזרים. או יותר נכון, כשהמוח הממוצע מפרש אותה בצורה "נקיה" (לא יודע להסביר את זה חח)

כלומר, תחשבו על זה, אתה לא -חייב- להיות מצליח, עשיר, חתיך, מפורסם וכו' וכו'...אתה לא חייב את זה כמו אוויר לנשימה, אתה אמנם יכול להתקיים ללא כל זה אבל השאלה היא האם אתה באמת תחיה ואם אכן תחיה, האם אלה יהיו החיים שלך או החיים שההייטרים שלך והמערכת קבעו לך?

רוב האנשים אם לא כולם מפרשים את זה ככה - אם אני לא חייב את זה אז אני שם על זה זין. ככה הם הופכים לילדי WOW שמנים חסרי ידידות עם RECESSED JAW.

מה שכן
    אני אישית הבנתי את הגישה הזאת בצורה אחרת שדווקא תועיל לשיפור העצמי שלי ולא תסתור אותו, אבל כמו שציינתי, הרוב המוחץ מבין אותה בדיוק כמו שכתבתי. לא מדברים עלי או עליך, אלא על הרוב שזה קהל היעד שלנו.

מה דעתך על זה?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

החיים זה דבר יפה בסך-הכל!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 04-07-2014 בשעה 00:58.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

טיילר,אם כבר,זאת המערכת שקבעה לך שצריך להיות מצליח,עשיר,חתיך ומפורסם,זה מה שהסביבה שלך קבעה לך.אם אתה חושב שאתה היחידי שחושב שבשביל לחיות טוב צריך להיות מפורסם,עשיר,מצליח,חתיך,אז אתה טועה,יותר מחצי העולם חושב ככה.
    וסמוך עליי ״שהייטרים״ גם חושבים ככה,הרוב לפחות.

לא שכל הדברים האלו לא מקלים עלייך ועל החיים שלך,אבל גם בלי זה אפשר להתקיים.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

החיים זה דבר יפה בסך-הכל!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 04-07-2014 בשעה 00:57.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

הייטרים חושבים ככה אבל במקום לעלות את עצמם למעלה ולהתעסק בחיים שלהם, הם מורידים אותך או יותר נכון מנסים להוריד אותך לרמה שלהם. ומה יצא להם מזה? אלוהים יודע. כנראה תורת החיים שלנהם הולכת ככה "אני לוזר? יאללה נעשה את כולם לוזרים וככה נרגיש שאנחנו שווים יותר מצואה של כלב נגוע באיידס"

לאדע מה איתכם אני יותר נהנה מלשפר את החיים שלי, לחיות כמו שאני רוצה ואיפה שאני רוצה, ללכת בעקבות המטרות שלי מאשר להקשיב לחבורה של הודים מסוממים שחושבים שכל מה שהוא לא אוכל-מים-נשימה הוא לא נחוץ בחיים.

ברגע שתרימו את התחת שלכם מהמחשב וממשחקי הוידיאו שאתם משחקים בהם ומהפוסטים שאתם כותבים ב9פאג, תצאו החוצה ותרדפו אחרי מטרה כזו או אחרת - תעשו תספורת שאתם תמיד רציתם, תקנו בגדים שתמיד רציתם, תירשמו למכון כושר ותתחילו להתאמן ולאכול טוב, תעבדו ותלמדו למקצוע שאתם אוהבים, תטפחו את המרה חיצוני שלכם, תעברו למדינה שאתם רוצים לחיות בה אתם תרגישו אחרת. אתם תרגישו טוב עם עצמכם. ופה אני מדבר מנסיון.

ולהרגיש טוב עם עצמך זה חשוב לא פחות מאוויר לנשימה, לפחות בשבילי. מצטער שלהתפשר על חיים ממוצעים בתור שמן מגעיל שמשחק בXBOX וכותב פוסטים ב9גאג שהוא פורבר אלון..זה לא כ''כ עושה לי את זה?

אני יכול להגיד בוודאות אני מהיחידים שקמו מהכיסא ועשו ועדיין עושים משו עם החיים שלהם במקום כל היום לחשוב על זה ולעשות אפס מעשים בשביל זה. זה ההבדל ביני לבינם. גם אם אנלא אצליח להגיע לאן שאני רוצה לפחות אני אמות בכבוד ולא כמו לוזר שהתפשר על חיים ממוצעים כי הוא חשב שזה כל מה שמגיע לו.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 25-12-2012 בשעה 02:22.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,766 | הודעות: 8,150,348 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect