מצרכים:
1 קופסה פטל קפוא
3 כוסות קוביות קרח
כף קליפת לימון מגורדת
כפית תמצית וניל
2-4 כפות דבש
תותים ופטל טריים
עלי נענע טריים לקישוט
אופן הכנה:
- שמים במעבד מזון את הפטל הקפוא, הקרח, הלימון המגורר, הוניל והדבש ומרסקים עד שמתקבלת תערובת במרקם "שלג" טחון.
- שמים את התערובת בקערה, מכסים בנילון נצמד ומכניסים למקפיא עד להרכבת המנה.
- בכוסות הגשה יפות שמים מעט מתערובת הקרח המרוסק, מקשטים בפטל ותותים טריים.
- מגישים עם מעט עלי נענע שלמים.





ספוילר: 
ציטוט ההודעה