מצרכים:
1 קופסה פטל קפוא

3 כוסות קוביות קרח

כף קליפת לימון מגורדת

כפית תמצית וניל

2-4 כפות דבש

תותים ופטל טריים

עלי נענע טריים לקישוט



אופן הכנה:
  • שמים במעבד מזון את הפטל הקפוא, הקרח, הלימון המגורר, הוניל והדבש ומרסקים עד שמתקבלת תערובת במרקם "שלג" טחון.
  • שמים את התערובת בקערה, מכסים בנילון נצמד ומכניסים למקפיא עד להרכבת המנה.
  • בכוסות הגשה יפות שמים מעט מתערובת הקרח המרוסק, מקשטים בפטל ותותים טריים.
  • מגישים עם מעט עלי נענע שלמים.