שלום
מחקתי תיקיה כפולה לאחר שהעתקתי את המועדפים לתקיה אחרת אך אז נמחקו לי כל המועפים איך אני משחזר אותם עם מנוע גוגול כרום.
תודה![]()
שלום
מחקתי תיקיה כפולה לאחר שהעתקתי את המועדפים לתקיה אחרת אך אז נמחקו לי כל המועפים איך אני משחזר אותם עם מנוע גוגול כרום.
תודה![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
יש לך את המועדפים כרגע בתיקיה אחרת?
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
היי
נראה שלא הסברתי את עצמי היו לי 2 תיקיות עם אותו שם העתקתי את המועדפים הישנים לתיקיה יותר חדישה עם אותו שם .כאשר מחקתי את הישנה
נמחקו כל התיקיות של המועדפים.. המחיקה לא נמצאת בסל שאלהז לאן מועברים המחיקות של המועדפים מדובר בדפדפן של כרום ואיך אני יכל למצא אותם
תודה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
טוב רוב הסיכויים שכבר מאוחר מדיי לשחזור.
אם זה קורה עוד פעם, תפתח כל תיקיה במחשב ובשורה למעלה תכתוב "C:\Users\NAME\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default" כאשר NAME הוא השם משתמש שלך במחשב.
שם תמצא קובץ בשם Bookmarks וקובץ נוסף בשם Bookmarks.bak.
תגבה את שניהם במיקום אחר, ואז בתיקיה שמצוינת למעלה, תחליף בין הקבצים. זה מחזיר את המועדפים למצב שהיו בשמירה הקודמת של כרום (שמירה אוטומטית).
בנוסף, אתה יכול ללכת להיסטוריה לנקודת זמן ידועה לך שבה ביקרת באתר שנמחק מהמועדפים ומשם להיכנס אליו ולהוסיף מחדש.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
תודה אך לא הבנתי את ההוראות
האם לפתוח תקיה הכוונה לחצן ימני חדש ואיפה אני רושם את הכתובתC:\Users\NAME\AppData\Local\Google\Chrome\Use מה הכוונה למעלה.
לגבי ההסטוריה היא נמחקת אוטומטי לאחר יומיים.ללא שום קשר להיכן נעלמים המחיקות אם לא נמצאים בסל מיחזור
מ א ו ש ר
פשוט הקלד את היעד הבא
C:\Users\%Username%\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default
אנטר
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
שלום
סליחה על הבורות היכן להקליד את היעד?
תודה
שלום
האם הבנתי להכנס למחשב שלי בc?אם כן הוא כתב לי שגיאה
אם תוכל הסבר לי צעד צעד אשמח המועדפים האלה חשובים. אני רוצה לציין שיש לי גבוי של c באמצעות אקרוניס וכן של וונדאו אקס פי אותם אני שומר אם המחשב יפול לי. האם גבויים אלה כוללים גם את המועדפים?
תודה
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
היי
הווא לא מוצא את זה . .הגבוי נמצא בD
אם אני רוצה להוציא את זה מהגבוי של מייקרוסופט אני לוחץ דבל קליק ווהשיחזור מתחיל? או יש דרך אחרת?