לסרדינים:
5 סרדינים טריים
לקציצות:
6 קישואים פרוסים
מלח ופלפל לפי הטעם
1 פלפל ירוק חריף
1 עגבנייה
1 בצל סגול
4 שיני שום
2 כפות עלי אורגנו
1 כף מיץ לימון
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית כמון
5 כפות גבינת פטה
1 כף צנובר קלוי
למטבוחת פלפלים:
10 פלפלים
4 גבעולי תימין
4 שיני שום חצויות
4 כפות שמן זית
אופן הכנה:
- הפלפלים:מניחים את הפלפלים על רדיד אלומיניום ועליהם תימין, שום ושמן זית. עוטפים היטב ומניחים את החבילה בתחתית המנגל. צולים במשך כחצי שעה.
- הקציצות:פורסים את הקישואים לאורכם. מזלפים עליהם שמן זית, מלח ופלפל שחור. צולים היטב בגריל.
- חורכים את העגבנייה, הבצל והשום. קוצצים היטב את כל הירקות ומאחדים.
- מוסיפים תבלינים, גבינה וצנוברים. מקררים היטב.
- צרים קציצות מן התערובת ומניחים בתבנית צלייה.
- צולים במשך כ- 10 דקות.
- סיום והגשה:צולים את הסרדינים קלות.
- פותחים את נייר הכסף של הפלפלים, מנקים אותם ונפטרים מן הגרעינים. מזליפים שמן זית ומלח גס, טועמים ומתקנים תיבול.
- מניחים את הסרדינים הצלויים והמטבוחה לצד הקציצות, ומגישים.





ספוילר: 
ציטוט ההודעה
