קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מתכון] מתכון לעוגת גבינה וחלבה בציפוי שוקולד לבן
    על ידי Pumba בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-06-2012, 07:32
  2. [מתכון] מתכון לקאפקייקס בניחוח קפה
    על ידי Pumba בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-04-2011, 20:22
  3. [מתכון]בראווניס שוקולד לבן!
    על ידי OrGeNaL בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-09-2007, 23:30
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

מתכון לבראוניז בניחוח קפה עם שוקולד לבן

  1. #1
    משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    תאריך הצטרפות
    10/2010
    הודעות
    12,208
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014
    מין: זכר

    ברירת מחדל מתכון לבראוניז בניחוח קפה עם שוקולד לבן



    מצרכים:200 גרם שוקולד מריר

    150 גרם חמאה

    150 גרם (3/4 כוס) סוכר לבן

    3 ביצים בטמפרטורת החדר

    30 מ"ל אספרסו

    כף ליקר קפה

    קורט מלח

    120 גרם (כוס פחות 2 כפות) קמח לבן

    100 גרם שוקולד לבן קצוץ גס



    אופן הכנה:
    • מחממים תנור ל-175 מעלות.
    • בקערה גדולה ממיסים יחד שוקולד מריר וחמאה במיקרוגל או בבן מארי.
    • מוסיפים את הסוכר וטורפים היטב.
    • מוסיפים פנימה את הביצים אחת-אחת, את האספרסו, הליקר והמלח וטורפים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
    • מנפים פנימה את הקמח ומקפלים בעדינות בעזרת מרית/ לקקן.
    • מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים עד לפיזור אחיד שלו בתערובת. חשוב לא לעבד יותר מדי, אלא רק עד שהבלילה אחידה.
    • מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ומשטחים לגובה אחיד בעזרת פלטה או לקקן.
    • אופים את הבראוניז 20-24 דקות, או עד שהשוליים יציבים והמרכז עדיין קצת רוטט (אך לא לחלוטין רך). הבראוניז מתייצבים בקירור.
    • מצננים את הבראוניז לחלוטין לפני שחותכים לקוביות.


    הערות, הארות ותוספות:
    • אם לא אוהבים שוקולד לבן אפשר להמיר באגוזים קצוצים, שוקולד מריר קצוץ או כל דבר אחר שמשתלב לכם טוב בטעמים.
    • אם אין לכם מכונת אספרסו אפשר להכין תמצית קפה ולהשתמש בה: מערבבים כף של נס קפה (עדיף מגורען) עם 3-4 כפות מים רותחים.
    • חשוב להשתמש בביצים בטמפרטורת החדר ולא קרות מהמקרר.
    • ליקר קפה אפשר להשיג בכל חנות אלכוהול. אם אין אפשר להשתמש בברנדי.
    • הבראוניז נשמרים בקופסא אטומה עד שבוע בטמפרטורת החדר. אם רוצים לשמור אותם לזמן ארוך יותר מומלץ לשים במקרר.
    • אפשר להקפיא את הבראוניז עד חודש.
    • הדבר החשוב ביותר בבראוניז הוא לא לאפות יותר מדי. כל הקסם בבראוניז והפאדג'יות המטורפת מתקבלים מאפייה רק עד שהבלילה מתייצבת ועדיין מעט רוטטת במרכז. אם אופים יותר מדי מתקבלת עוגת שוקולד נמוכה ומבאסת.



    ספוילר:


    לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה




  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש מתחיל
    תאריך הצטרפות
    02/2013
    גיל
    27
    הודעות
    35
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה

  4. #3
    משתמש מתחיל
    תאריך הצטרפות
    05/2012
    גיל
    44
    הודעות
    21
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה, אהבתי את הנושא 3

  5. #4
    משתמש מתחיל
    תאריך הצטרפות
    02/2013
    גיל
    26
    הודעות
    22
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,080 | הודעות: 8,150,662 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect