.....
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 02:41.
|
|
דוגרי, אתה צודק !
סיפור מעניין מאוד, שבוע טוב![]()
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =]
ספוילר:
סתם הערה אם אתה עומד בסלקציה איזה 45 דקות כמו שאמרת אז כנראה שאתה נראה כמו ערס צעצוע ואתה צריך לשנות תלוק שלך...ההכי ארוך שעמדתי זה חצי שעה וגם זה כי חיכיתי לאנשים...
בכל מקרה אהבתי, אני בעד הגישה מאוד.
אינעל שורלק אחלה של פרסום אחשלי![]()
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 02:41.
אש אחד החתיכים יש לו לסת פסיכית על מה אתה מדבר?!
גישה מטורפת, אדירה, אין לי מילים..ככה בנאדם צריך לחיות.
בנאדם שעובר שינוי עם עצמו ורואה משפט כזה הוא מתחזק בעוצמות שאי אפשר לתאר.
זה בדיוק הבעיה שלך, שאתה הולך למסיבות עם כמה חברים הומואים, אתם מגיעים בלי בחורות, שותים בחוץ איך תיכנסו?
2 הסצינות שלך פגומות.
עדיף להשקיע ביצירת קשרים, להגיע למצב שאתה נכנס למועדון עוד לפני הפתיחה ויש לך שתייה חופשית בפנים. ולא. לא צריך להיות מפיק בשביל זה, אפילו לא ייחצן. רק קשרים לאנשים הנכונים.
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 02:40.
במצבים כאלו תמיד יכירו לך בנות, מפה זה כבר לא בעיה. אני אדבר איתה, אצחיק אותה, אם יהיה זרימה אני אפילו אזמין אותה לצ'ייסר (למרות שלפי החוקים שלכם אסור לי לקנות לבחורה שתייה). בכל מקרה בגדול אני זורם על הסיטואציה, אין פה חוקיות קבועה. אגב זה לא אומר שאני לא אגש למישהי חמודה ויתחיל איתה אם אני אמצא כזאת, אבל ההבדלים של לגשת למישהי שיש לך סטטוס ואין לך סטטוס הם עצומים. גם אם היא לא מודעת לסטטוס שלך ברגע שניגשת אליה, אתה יכול לדוגמה לקחת אותה לסיבוב במועדון ולהתיישב איתה בשולחן של המפיקים, ככה היא פתאום רואה שאתה מכיר את כולם וכו' משמע אתה שווה הרבה יותר בעיניה. במיוחד אם התחלת איתה נכון והיא גילתה בך קצת עניין עוד לפני שהיא ידעה מה אתה שווה,זה מה שהיה שחסר כדי לסגור את הסיפור.
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 02:39.
בתקווה שמה שרשמת מקודם זה לא חרטא, אני מוכן לבוא איתך למסיבה הבאה שאתה מייחצן. ככה גם תוכל לדעת אם אתה צודק בזה שרשמת שאני לא מצליח עם בנות וגם תוכל לראות בדיוק מה אני עושה. (בתנאי שאתה לא מייחצן מסיבולבולים)
מעוניין?
בקשר למה שאתה ורוי מתווכחים עליו, סטטוס יוצרים גם בלי קשרים מוקדמים אם יש לך יכולת חברתית מעל לאספרגר הממוצע.
נערך לאחרונה על ידי yetinger; 03-02-2013 בשעה 22:19.