יש לי ידידה בבית ספר שיש לי איתה רק שעתיים בשבוע...פה ושם אנחנו מדברים אבל לא הכי שיחות ובזמן האחרון אנחנו מדברים קצת יותר והיא ישבה לידי בשיעור האחרון עכשיו הצחקתי אותה וכאלה עקצתי אותה ליפעמים נגיד אמרתי לה "וואי בחיים לא הייתי יוצא איתך" היא אומרת לי "למה" אמרתי לה "כי אני לא יוצא עם נמוכות" וכבר דיברנו וזרם אני חושב שעשיתי נכון ...דיברנו בהודעות תגידו לי מה לא עשיתי בסדר או שדווקא הלך לי טוב ?
היא צחקה עליי כזה שלא הלך לי באיזה תרגיל במשו ואחרי זה שהצלחתי היא שילחה לי כול הבכוד בהודעה והיא יושבת לידי אחר כך אמרתי לה לכי מפה ימיתנשאת ואז היא שלחה לי תמות חח
זה ארוך אבל עשו טובה תיקראו !
אני : אני מבטיח שאחרייך..
היא: אתה מצחיק
אני :העיקר שאת מחייכת :-*..אין לי סוללה שונא אותך
היא : חח העיקר שסוף סוף הבנתה את החומרסתם מאמי
אני:חח מה את מעדיפה שאני יהיה אלייך נחמד או מניאק כזה ?
היא:חח ברור שנחמד ..גם אם תירצה להיות מניאק לא תצליח
אני:אז אני מבין שאת רוצה לנסות? חח אני יהיה שניהם רק בגלל שאת מכוערת ונמוכה אז לא נעים
היא:יואו איזה זבל
אני לא
חח אז זה הצד המגעיל שלך
אני:לכול אחד יש דברים חיובים ושליליים אצלך הכול שלילי חח חיימשלי אבל את חכמה אז יש בך משו חיובי שהוא טוב..וזה הצד הרגיל חח
היא:חח זהו אני לא יושבת לידך יותר הפסד שלך
אני:חח לא בבקשה לא ..את יודעת שאני מת עלייך למרות הכול:-* חח אמרתי לך לא לנסות אותי
היא:זה עדיין נישמע רע..אבל ניסלח לך גם אני מתה עליך למרות החסרונות שלך חח
אני:תפסיקי לנסות להחזיר לי ישמנמוכה..ואז שאלתי אותה על שם המישפחה שלה אם אני רושם אותו טוב
היא:כן..מזה שמנמוכה מה עשית ממני איזה מכה
אני:אמרתי לך שאת נמוכה זה אחת הבעיות אבל נחשוב עלייך אולי ניסלח לך שאלתי אותה מה הפירוש של השם מישפחה שלה
היא:זה נרגילה בצרפתית.חח ומה עשיתי ?
אני :איזה משפחה של מסוממים מזהה ..חח ואת נמוכה
היא:אתה מסומם ימכוער!!
אני:חח צוחק חיימשלי ההורים שלי בכלל רצו ליקרוא לי על איזה שם של מפורסם בסוף קראו לי אופיר ..והשם שלך חמוד
היא:אני לא יודעת מה איתך השם שלי נדיר ולעומת זאת שלך זה לא משהו בכלל
אני:עוד פעם היא חוזרת אחריי..אני על אחוז אחד ומבזב אותו עלייך..אני בנאדם נחמד מאוד
היא:חחח כי אני חשובה ..סתם ..אל תבזבז תשמור להיתכתבויות עם מיטל (איזה מורה אחת שכאילו אני מאוהב בה)
אני:חח לא אמרתי שאת לא חשובה ..ואת מיטל אני רואה לפחות וואי איזה יפה היא תילמדי ממנה וגם לא אמרתי שאת לא יפה רק אמרתי שאת יכולה להישתפר
היא: חחח וואי תודה ! לך תהיה זבל במקום אחר..ואני אחק ממנה כמה עצות
אני:אין לך מה לילמוד את כבר יפה ואת יודעת שהכול מאהבה ושאני חולעלייך נכון ?
היא:חיים שלי ! ברור הכול מאהבהחולה עלייך :-*
אני: אני על אחוז ..מיסכן רק שישרוד עד לבית
היא:חח מתי אתה מסיים
אני : עוד חמש דקות אני בבית
היא: החיים שלך יפים
אני:שתמיד יהיה ככה חח את עדיין בביצפר ?
היא:כן בוא תוציא אותי מפה
אני : אבל את לא ניראית טוב אה ויש לך מתמטיקה עם טל (איזה מורה ) חח באמת מרחם עלייך מאמי
היא :איך זה קשור?<
אני:חח יענו את מכוערת מדיי בשביל שאני יוציא אותך ..חשבתי את חכמה חיימשלי
היא:בואנה אופיר בוא לפה ואני אביא לך כאפה!!ויותר נכון אני יעשה פדיחות לעצמי אם אני יסתובב איתך
אני: חח הכי סקסי לך עצבנית מילה ! חיימשלי הכי יפה במיזרח התיכון
היא:חחח איזה חולה אתה אבל במובן הטוב של המילה
אני:תפסיקי להיתחנף זה לא יעזור לך ..את עדיין לומדת ?
היא:בדיוק המורה שחחרר אותנו הביתה איזה אושר
אני:איך לא ? הוא ראה אותך ניבהל ושיחרר אבל העיקר ששיחרוו אותך לא ככה
היא:אם זו הייתה הסיבה הוא היה ממשחרר אותנו כל ששבוע יקוף אחד
אני:אבל היום הוא קלט שהגזמת כבר חח
היא:את לא מפסיק לתת לי מחמאות חיים !
אני יודע שחפרתי רק תגידו לי אם יש משו לא בסדר ואני קראתי באיזה מקום שהם אוהבות שאתה פעם ככה ופעם ככה
איך ניראה לכם ?