קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סקר] אשכנזים VS ספרדים.
    על ידי SoulMan בפורום סקרים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-06-2008, 14:46
  2. [סקר] איזה גזע מהכלבים הכי סוס?
    על ידי LedZeppelin. בפורום בעלי חיים
    תגובות: 42
    הודעה אחרונה: 30-10-2007, 21:59
  3. כדי שתבינו מה זה כל גזע
    על ידי APACHI בפורום World Of Warcraft
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-07-2006, 01:14
  4. מכבי וי-ם נחות - שפר במרכז העניינים
    על ידי ליאו מנהיג הצבים בפורום כדורסל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-01-2006, 22:50
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 28

פרנקים (ספרדים) הם גזע נחות

ברירת מחדל פרנקים (ספרדים) הם גזע נחות

כל הפרנקים, *בלי יוצא מן הכלל, הם ערסים בבונים חסרי השכלה וחסרי נימוסים ששומעים מזרחית, חובשים כיפה בשביל פוזה, שמים שרשרת של מגן דוד ומעשנים מלבורו אדום. תפקידם הוא לשרת את הגזע הנעלה, האשכנזים, על ידי זה שהם עובדים בכל העבודות שיותר מדי נחותות בשביל אשכנזים כמו מוסכניקים, עובדי בניין, מאבטחים וכו'.

*אני יודע שיש כמה (בודדים ונדירים) שיוצאים מן הכלל, אבל הם רק היוצא מן הכלל שמוכיח את הכלל.

2. קישורים ממומנים

וכל האשכנזים הם חנונים מכוערים ובתולים בלי ביטחון עצמי שעובדים בעבודות משרדיות ומשחקים במחשב במרתף של ההורים

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    וכל האשכנזים הם חנונים מכוערים ובתולים בלי ביטחון עצמי שעובדים בעבודות משרדיות ומשחקים במחשב במרתף של ההורים
    צודק
    אבל אתם יותר נחותים מהם, הם לפחות חכמים עם כסף בבנק

כלל האשכנזיםםם על הזין ימיסכןןןןן אתם חנונים לבנים מסריחים מתנהגים כמוו אבליםם חנונים כאלהה מסריחיםם
    קמצניםםםם רכושניםםם אגואיסטיםםם הלב שלכםםם מקרח יבני זונות
    לא יודעים לאהוב רק אהבה חומרית יש לכם ורק כסףף וחרא וזיןן זה מה שבראש המזדיין שלכם
    מגעיליםם אותיי חושביםם רקרק על עצמכםם שלכם רק היה טוב ושמוע את המוזיקה הזאת של הנתחנים בתחתת
    אני לא שונא אתכם ואומר שצריך להשמיד אתכם אני פשוט הגבתי לך יזין קטן לבן אשכנזי מנייאק שרמוטה.

כלל האשכנזיםםם על הזין ימיסכןןןןן אתם חנונים לבנים מסריחים מתנהגים כמוו אבליםם חנונים כאלהה מסריחיםם
    לא יודעים לאהוב רק אהבה חומרית יש לכם ורק כסףף וחרא וזיןן זה מה שבראש המזדיין שלכם
    מגעיליםם אותיי חושביםם רקרק על עצמכםם שלכם רק היה טוב ושמוע את המוזיקה הזאת של הנתחנים בתחתת
    אני לא שונא אתכם ואומר שצריך להשמיד אתכם אני פשוט הגבתי לך יזין קטן לבן אשכנזי מנייאק שרמוטה.
    תודה שאתה מוכיח את מה שאמרתי, ערס קופיף

תודה שאתה מוכיח את מה שאמרתי, ערס קופיף

שב שב בשקט ינאצי מזדיין אני מניאק אם אתה לא גרמני זין וואלה בדיוק כמו האידיאולגיה הנאצית אתה מפריד בין גזעים וחושב שאתה מהגזע העליון ו"הגזעים הנחותים" צריכם לשרת אותך
    אתה בושה.. תיראה מה אתה מדבר יבן של זונה
    אני לא אוהב להשוות אדם לנאצי אבל תיראה איזה מילים אתה אומר ימזדיין
    כל האשכנזיםם כמוך חושבים אתם חכמים כללל האשכנזים יכולים לעמוד בשורה ואני יעבור אחד אחד ויתן לך לימצוץ

שב שב בשקט ינאצי מזדיין אני מניאק אם אתה לא גרמני זין וואלה בדיוק כמו האידיאולגיה הנאצית אתה מפריד בין גזעים וחושב שאתה מהגזע העליון ו"הגזעים הנחותים" צריכם לשרת אותך
    אתה בושה.. תיראה מה אתה מדבר יבן של זונה
    אני לא אוהב להשוות אדם לנאצי אבל תיראה איזה מילים אתה אומר ימזדיין
    כל האשכנזיםם כמוך חושבים אתם חכמים כללל האשכנזים יכולים לעמוד בשורה ואני יעבור אחד אחד ויתן לך לימצוץ
    איך נאצי בדיוק, פרנק חסר השכלה, איך? הנאצים רצו להרוג את כל מי שהם חשבו כנחותים. אני לא לא רוצה להרוג אותם. למעשה, אני לא רוצה לעשות להם כלום, כי הם כבר עושים את זה. הפרנקים גם ככה כבר עובדים בעבודות שנחותות מדי בשביל אשכנזים.

יאהבל אחד חסר השכלה הם רצו להרוג את הורסי התרבות שהם היו יהודים מתנגדי השלטון קפיטליסטים וכו'
    והיו את נושאי התרבות שהם העמים הסלבים שהם קיימם בשביל "לשרת" את יוצרי התרבות שהם הגזע הארי והוסטרים והדנים וכו'..
    הם דירגו את כולם לפי תורת הגזע.. "דרוויניזם חברתי" יבן זונה שהמציאו "מדענים" על פי התור של דרווין על החיים בטבע..
    חסר השכלה שרמוטה..

וככה אמרו הנאצים.. שהם הגזע הטוב ביותר ואלה שמיתחתייהם נועדו כדי לשרת אותם ואתה מדבר בדיוק כמו 'אני לא רוצה להזכיר את השם שלו..'
    תחשוב על המילים שיוצאות לך מהפה וכל מי שיקרא את זה יצדיק אותי..

וככה אמרו הנאצים.. שהם הגזע הטוב ביותר ואלה שמיתחתייהם נועדו כדי לשרת אותם ואתה מדבר בדיוק כמו 'אני לא רוצה להזכיר את השם שלו..'
    איך הם ציפו בדיוק שהגזעים הנחותים ישרתו אותם אם הרגו אותם והתכוונו להרוג את כולם? ערס חסר השכלה

לא ידפוקקקק הם לא רצו להרוג את כולם... יטמבלל לא יודע כלום בחיים שלךך
    הם לא התכוונו להרוג את העמים הסלבים הם אמרו שהסלבים יחיו וישרתו את יוצרי התרבות והסלבים אלה כל מזרח אירופה(הרוב),פולנים וכל מיני כאלה (לא יהודים)
    וכללל מי שהורס תרבות אותו ישמידו שאלה היהודיםם,קפיטליסטים,מתנגדים לנאצים וכו'
    לך תילמד היסטוריה יבן של זונה מטומטם עוד אני חסר השכלה כושלאמא שלךךך

יאהבל אחד חסר השכלה הם רצו להרוג את הורסי התרבות שהם היו יהודים מתנגדי השלטון קפיטליסטים וכו'
    והיו את נושאי התרבות שהם העמים הסלבים שהם קיימם בשביל "לשרת" את יוצרי התרבות שהם הגזע הארי והוסטרים והדנים וכו'..
    הם דירגו את כולם לפי תורת הגזע.. "דרוויניזם חברתי" יבן זונה שהמציאו "מדענים" על פי התור של דרווין על החיים בטבע..
    חסר השכלה שרמוטה..

לורד וולדמורט?

לפחות יש לך כסף בשביל לשלם לעבדים כושים שיזיינו אותך בתחת זה הפלוס כאן

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,268 | הודעות: 8,150,850 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect