המצרכים: 3/4 כוס בורגול מהסוג הקטן (אפשר לקנות בשוק או בסופרמרקט בשקית) 2 חבילות פטרוזיליה 1/2 חבילה נענע 1/2 חבילה בצל ירוק 2 עגבניות קצוצות דק 2 מלפפונים מיץ לימון לפי הטעם שליש כוס שמן זית איכותי חומציות עד 0.8 מלח, לפי הטעם אופן ההכנה: את הבורגול משרים במים לעשר דקות. מוציאים מהמים וסוחטים את הבורגול בידיים על מנת להוציא ממנו את המים ככל האפשר. חותכים את הפטרוזיליה, הנענע והירקות דק דק ככל האפשר. מערבבים הכל. מתבלים בשמן לימון ומלח. ניתן להגיש על מצע ברוסקטה או לאכול עם עלי גפן. רצוי לשפוך מעל טחינה ירוקה בתאבון!



ציטוט ההודעה
