תיסלם אנשים,
טוב אז ככה..
מי שיודע ולא יודע, אז ידע עכשיו. המנהל שלכם, מר רודני, בשלבים ובדרך ליחידת הימ"מ של משטרת ישראל, שבוע שעבר הלכתי לראיון ביחידה מול אחד הקצינים של היחידה, ובגלל שהעבר הצבאי שלי ובגלל שאני מתאים ליחידה מבחינה אישית ואופי, עברתי את הראיון האישי והראשוני.
אני נכנס עכשיו לסדרה ארוכה ומייגעת של מבחנים וטכני קבלה ליחידה..ככה שאני מתכוון להפחית באופן קיצוני את רמת ההשקעה שלי בפורום...אני מצטער, אבל כל אחד בוחר בדרך שלו חבר'ס
אז ככה, רציתי לדבר איתכם על משהו נוסף, ככה רגע לפני שאני בורח לעיסוקים שלי..להשאיר לכם טעם טוב בפה.
כולם יודעים שמטרות והישגים זה הדבר החשוב בחיים, בלי יוצא מן הכלל.
ברגע שאנחנו מציבים מטרה ומצליחים להשיג אותה, אנחנו נבריאים מחדש. אנחנו עומדים באמצע הרחוב, מסתכלים לשמיים, לוקח נשימה ארוכה, מחייכים לעולם ומאושרים מהחיים. בואו נגיד שאם תעבור כוסית באותו הרגע, יש סיכוי טוב שאתם תתפסו אותה ותדביקו לה בוסה על השפתיים ותגידו לה "כמה את יפפפההה ממזההה??!!!" ותעמדו לדין אחרכך חחח
העניין הוא כזה, לכולם יש בעיות.
לחלק זה מערכת יחסים עם בחורה לא נכונה,
לחלק זה שברון לב שבחורה גרמה לו,
יש חלק שקיבלו אבן במקום לב (כמוני) שמאד מאד מאד קשה להם למצוא בחורה שבאמת ירצו להשקיע בה את כל כולם,
יש חלק שעדיין פוחדים להסתכל לבחורות בעיניים ולהגיד "היי" חמוד וביישן,
יש כאלה שלא יודעים איך לעמוד כשהם מול בחורה,
ויש כאלה שלא יודעים איך להעמיד אותו בכלל.
דבר משותף יש לכולם, וזה - בעיה פשוטה.
כל הבעיות האלה הם בעיות שבאות והולכות, בדיוק כמו כסף.
"כסף בא כסף הולך" , כמו שבעיה אחת מגיעה והולכת, ככה גם השנייה.
כל בעיה שיש לנו בעיה זה בעצם מכשול שילמד אותנו בהמשך החיים איך לפתור אותו.
אם אתם תדעו להתייחס לבעיות שלכם בחיים כמו למים שנשפכים בבריכה, החיים שלכם יראו אחרת.
לא מזמן יצאתי עם חברים לדאנס בר, חבר שלי קלט איזה בחורה חמודה, שלחתי אותו אלייה, אחרי כמה דקות הוא חזר כולו מבואס
"אחייי היא דחתה אותי השרמוטה!!!" עשיתי לו "מה אתה בשוק? אתה חושב שהיא הראשונה שתדחה אותך הערב? אתה חושב שאתה הגבר הראשון שהיא תדחה הערב? יאללה..תשחרר על החיים שלך..לך תתחיל עם חברה שלה" וככה הערב המשיך, והמשיך עד שאחרי 20 דקות הוא מצא בחורה סבבה ומיזמז אותה על הקיר ליד השירותים..
אם הוא היה מתבאס על הבחורה הזאת ושומר את הבאסה שלו במצב ON כל הערב, זה לא היה תורם לו לשום דבר.
באסה לא נותנת כלום וגם לא עצבים.
אתה בבאסה..נו אז? מה זה נותן? כולם מסתכלים עלייך ומתמרמרים ואף אחד לא רוצה לשבת איתך..מה זה נותן? כלום.
זה מה שהיסברת לחבר ההוא, ולשמחתי הוא הבין את זה במהירות ודאג לשפר את זה.
עזבו את זה שאחרי שהוא התמזמז עם ההיא ואז עשה איתה סיבוב וראה את ההיא שדחתה אותו בהתחלה ועשה לה זין מולה ועבר עם הבחורה שהוא מצב, עזבו את זה חחח, הקטע שהוא נהנה מהחיים בגלל שהוא למד לקחת דברים באיזיי.
חבר'ס...חיים רק פעם אחת..נצלו את החיים שלכם עד הסוף, אל תיתנו לכל שטות לטלטל אותכם![]()

ציטוט ההודעה