אני צריך מדריך להכין טחינה לבן אדם שנמצא בחו"ל ואין לו מאיפה לקנות
אני צריך מדריך להכין טחינה לבן אדם שנמצא בחו"ל ואין לו מאיפה לקנות
|
|
אתה בטח מתכוון איך להכין את הטחינה הגולמית עצמה אני צודק?
כעיקרון טחינה עשוי מטחינה (מכאן שמה) של גרגרי שומשום ותבלינים...
בדרך כלל לוקחים את גרגרי השומשום, שמים במי מלח, מייבשים אותם. מוודאים שקליפת השומשום ירדה מהם אחרי הייבוש. מכאן אתה יכול לבחור בשתי דרכים, או שאת הגרעינים הטחונים תקלה בתנור ותשים במקרר\מקפיא על מנת לצבור לחות ולהוריד מרירות, או לטחון מייד אחרי הייבוש והקליה. הקלייה צריכה להיות קצרה (כמה דקות)אחרי זה תטחן את זה...אבנים/ מטחנת קפה מה שבא לך...
שיהיה בהצלחה.
שלח נקודות.