עצם זה שאתה לא מבין את הקשר רק מראה שהעיניים שלך לא פקוחות.
ברגע שאדם מעשן כל תפיסת עולמו משתנה, אתה מבין איך אתה נשלט בידי ארגונים גדולים וממשלות, שולטים לך במחשבות, שולטים לך ברגשות. גורמים לך לשנוא, לאהוב, לשלוח אסמסים בתוכניות ריאליטי, להיות דפוק בראש, מכתיבים לך דפוס התנהגות, איך להתלבש מה לקנות לאן לצאת ובכללי, איך לחיות. מגיל קטן מחנכים אותנו לגדול ולהיות עבדים מודרנים בתחפושת של 'דמוקרטיה' וחופש שבעצם, אם תחשוב על זה לעומק(מה שאני מניח, אתה לא יכול לעשות) אתה תבין שעם כל הדמוקרטיה והחופש, בסופו של דבר, גם בוחרים בשבילך, ואתה לא יכול לשנות כלום.
שים לב, על פי נתוני ארגון הבריאות העולמי מדי שנה מתים כ– 5 מליון בני אדם בעולם כתוצאה מעישון טבק. עישון הורג 560 איש מידי שעה, 13,400 איש מידי יום. ועדיין, למרות זאת, הטבק למעשה חוקי למרות שהוא הסם הכי מסוכן בעולם. הוריך מעשנים, אתה אולי מעשן כל הסביבה שלך מעשנת, וזה נראה דבר רגיל, העיקר שתהיה מגניב. אחרי זה אתה מתמכר, ובסוף חולה במחלה קטלנית או פשות מת מבעיות לב קשות. ויש פרמידה ענקית של אנשים שעושה כסף על המוות שלך, קודם כל אלו שמוכרים לך את הסיגריות וכל הפרמידה תחתיהם, ואז חברות התרופות, שאתה תשלם להם מליונים של טיפולים תרופות כימיות ומשכחי כאבים בגלל מה שתעבור. יש פה תעשייה ענקית שמזרימה אין סוף מספרים ענקיים שלא ניתנים לתפיסתנו בכלל. אם מישהו יעז לפגוע בכלכלה המשגשת הזאת כנראה יעלם בדרך פלא.
לידיעתך, ישנם מליוני מחקרים שמוכיחים שקנאביס יכול למנוע מחלות עתידיות, מחלת אלצהיימר לדוגמא. פסול להגיד 'קנאביס לא מרפא הוא משכח כאבים' כיוון שהקנאביס הוא הרבה מאוד מעבר למשכח כאבים. פרקינסון למשל הוא לא כאב ועדיין, אדם חולה שלא יכול להרים כוס מים מרוב שהוא רועד מעשן קצת קנאביס והופ, הוא יכול לנטרל פצצות עם ידיים יציבות ויכול לנהל חיים נורמליים כמעט לחלוטין. מה שאף חברת תרופות לא הצליחה לעשות, הטבע נתן לנו בבריאה. אך יש אינטרס לא לתת קנאביס לחולי פרקינסון, שימשיכו לשלם מליארדים לחברות מאשר לשלם 320 שקל בחודש על גראס רפואי שמגיע עד הבית.
ומה נראה לך? מליארדי הדולרים שמכניסים משכחי הכאבים שהורסים לנו את הכבד בלי מרשם ועוד משכחי הכאבים החזקים שגומרים על כל הגוף והמוח הם לא כימיים? קנאביס יכול להחליף אותם בקלות,
כל מוריפיום יזרק לפח על ידי כל חולה שיתנו לו זכות בחירה בין זה לבין הקנאביס.
אם הגעת לחלק הזה של התגובה, אז בטח יש לך זמן לראות גם את זה
הפרקינסון זאת רק דוגמא קטנה מתוך מאות דוגמאות שמוסתרות מדעת הציבור.
כתבת '
יש כזה דבר מריחואנה רפואית אז אל תזרוק שטויות לאויר בלי ביסוס'
צר לי לאכזב אותך, המריחואנה הרפואית אמנם רפואית, אך העלויות שלה הן אך ורק לשם שינוע וגידול הצמחים, בקושי 'מתגלגל' פה כסף. זה לא משנה כמה גרמים האישור שלך נותן, אתה תשלם 320 שח.
כמובן המריחואנה הרפואית לא מניבה אף לא אגורה אחת לחברות התרופות ותאגידי הענק. היא רק מסבה להם נזק עצום בכך שאנשים צורכים צמח, שניתן לגדל בבית ובגינה בקלות רבה, מאשר את התרופות הכימיות היקרות שלהן שנדרשו מאות מדענים ואלכימאים וביולוגים ובעלי מקצועות על, מבחנות, הרתחות, חומרים, מכשירים ומחשבים כדי לסנטז. בסהכ צמח קטן שכל אחד יכול לגדל בבית שיכול להשבית בקלות כל חברת תרופות, אם רק תפקחו את העיניים.
לא טרחתי בכלל להכנס להשוואות בין איכות חייהם של מטופלי קנאביס לבין איכות חייהם של מטופלים בתרופות כימיות, ההבדל הוא שמיים וארץ ואם תרצה אני מוכן לשים לך פה 40 מכתבים של חולים בכל מני מחלות קשות שכותבים איך המריחואנה הצילה להם את החיים ואיך חייהם קיבלו משמעות אינסופית ומי היה מאמין שרק עד לפני כמה חודשים הם שקלו בכל שניה לסיים את חייהם.
כמובן שגם לא נכנסתי לעניין ההרוגים מתרופות כימיות לעומת הרוגי הקנאביס.
לא נכנסתי לסטטיסטיקת הרוגים מכל 20 הסמים הכי מסוכנים בעולם לעומת הקנאביס.
אני משאר ששמעת שלא נרשם אף לא מקרה אחד של מוות כתוצאה מעישון קנאביס? אני יודע שקשה להאמין אבל האלכוהול שאתה שותה בכל סוף שבוע הוא בין חמשת הסמים הכי מסוכנים בעולם. אבל מכתיבים לך לשתות אותו. יש כסף מאחורי זה. אז מה אם נרצחים ילדים כל יום ונאנסות ילדות כל שעה, אז מה.. יש פה כסף..
ויש מספיק אנשים שהם מספיק מטומטמים כדי להאמין לשקרים ולסיפורים. או מספיק מטומטמים בכלל לא להאמין לכלום, פשוט להמשיך לחיות איך שמכתיבים להם, ככה, זה לא משנה שהכל צריך להיות הפוך. כי העיניים שלהם סגורות..
בכל אופן, שאלת מה הקשר בין מה שאנונימוס כתב לשאלה של פותח הפוסט, אז בטח שיש קשר, יש אינספור מחקרים שמוכיחים שקנאביס הוא חומר משנה תפיסה, ומי שצורך אותו לרוב, נוטה לחשוב שונה מאדם שלא צורך אותו.
אני מקווה שהבנת את הנקודה
ואם לא הבנת
אני ממליץ לך
לך תעשן משהו ואז תבין