קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון+עזרה] האם פעם קרה לכם משהו שמעורב במניסטיקה
    על ידי Pentacles בפורום מיסטיקה ורוחניות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-07-2009, 22:08
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 09-07-2008, 21:07
  3. פעם קרה לכם ?
    על ידי SouljA Boyz בפורום סקרים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 07-01-2008, 22:31
  4. [סקר]פעם קרה לכם...
    על ידי HeeDroLix בפורום סקרים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-11-2007, 21:14
  5. פעם קרה לכם שהתאפקתם שעות לשירותים וכשהגעתם הביתה לא יצא כלום?
    על ידי היפופוטם עם חציל בתחת בפורום סקרים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 29-08-2007, 17:27
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 31

פעם קרה לכם?

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שבאמת רוצה משהו , יימצא דרך להשיג אותו .. מי שלא ? ימציא תירוץ

ברירת מחדל פעם קרה לכם?

יש איזו מישהי שהייתה ידידה שלי אבל התחלתי לפתח אלייה קצת רגשות בזמן האחרון ופתאם אני מרגיש חוסר ביטחון מולה מה שלפני כשהיא הייתה רק ידידה שלי לא היה ..

קרה לכם ? , מה עושים?

2. קישורים ממומנים

מה עושים? מדברים איתה על הקטע שאתה מרגיש אליה משהו ושאתה רואה בה יותר מידידה כדי לא לפתח ציפיות ולחיות בסרט במידה והיא רואה אותך רק כידיד.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

איתי, אם היה אפשרות לעשות 60 מליון לייקים הייתי עושה.

לפותח האשכול, אני יודע שמה שאתה חושב כרגע זה "טוב..אז אני יקח תאייפון שלי וישלח לה הודעה.." אז לא.
    זה דבר שיגרום לה לחשוב שאתה אפס ואתה כלומניק.

תקבע איתה להיפגש כמו גבר, תגיד לה "אני רוצה לדבר איתך על משהו שחשוב לי, מתאים לך עוד XX זמן בXX ?"
    תישב איתה, תדבר איתה, תצא גבר ותגיד דברים בפנים שלה, גם אם זה מביך ותבהיר את הכוונות שלך.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

לדעתי, עד כמה שזה נראה נחוץ לדבר איתה על זה ולשים את הקלפים על השולחן, אני חושב שזה מהלך לא כלכך כדאי.
    אתה יכול לעשות את זה, אבל באותה מידה אתה יכול לבדוק איך היא חושבת עליך מעבר לידיד מבלי לדבר על איך שאתה מרגיש. אם תדבר על איך שאתה מרגיש, זה ייראה מוזר וישבור איזשהו קרח גדול שעמד בקשר שלכם. ובקשר ידידות טוב לא ממש כדאי שהוא יישבר.

אתה יכול לבדוק מה היא חושבת עליך כמעבר לידיד אפילו ברמיזות הכי קטנות...בצחוקים קטנים
    אם היא אומרת לך למשל "בוא איתי לשירותים רגע", אתה יכול להגיד "אוי זה נשמע מלוכלך, אנחנו עדיין לא בשלב הזה"
    אני מניח שיכול להיות שהמילים הללו לא טובים לסיטואציה שלך עם אותה בחורה...אבל זו רק דוגמא ואתה יכול בכיף באמצע שיחה למצוא מליון דברים להגיד בלי בעיה.

העניין העיקרי פה הוא שאתה צריך לשים לב טוב טוב לאיך שהיא מגיבה בזמן שאתה מעלה את הנושא הזה. אפילו אם זה הכי בצחוק בעולם!
    תשמע מה היא אומרת על זה, ותראה בפנים איך היא מגיבה על זה.

אם היא עושה פרצוף חמוץ, מרימה גבה ואומרת "איכס לא, אתה כמו אח בשבילי" כמובן שאתה צריך לרדת מזה.
    אבל אם היא מחייכת, מסתכלת עליך ומוסיפה משהו לבדיחה, סימן שאולי יש לך משהו כאן.

כמובן שהקצנתי בתגובות...אבל אלה דוגמאות שתוכל להשוות לדברים אחרים שתראה ממנה בזמן השיחה איתה.

אם אתה אחד כזה שלא מסוגל ככה לצחוק ולשלוף דברים מצחיקים (כן יש כאלה, לא כולם כלכך יצירתיים),
    אתה תמיד יכול לשים את הקלפים על השולחן, אבל שוב, אני עדיין חושב שזה חסר טעם לפתוח את הכל כשאתה יכול לראות מה היא חושבת גם מבלי לעשות זאת ומבלי לשבור את הקרח יותר מדי.

בהצלחה גבר
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

היא כולה ידידה..גם אם הוא יאבד אותה בתור ידידה, אז מה קרה? יש עוד 300 כמוה מעבר לפינה.

יש לרודני אחלה גישה.
    יכול להיות שזה משהו שבא עם הגיל, אני מנחש שהוא יותר גדול מפותח האשכול וממי שהגיב מעליו בתגובה האחרונה.

אבל אני מסכים איתו.

חבל סתם להיות נעול עליה, אחרי זה רק לא טוב יצא מזה. פשוט חבל

נכון שהיא ניראת לך הבחורה המושלמת. כי אתה מכיר אותה כ"כ טוב, ואתם ידידים, ואתה יודע עליה כמעט הכל וזה וזה.
    אבל תאמין לי, שבאמת לא חסר. יש עוד מלא כמוה. ואפילו טובות יותר. אני מבטיח לך, אתה גם תגלה את זה לבד.

אחד הדברים הגרועים ביותר שגבר יכול לעשות לעצמו - להינעל על מישהי אחת. זה פשוט לא לא לא.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Roman- צפיה בהודעה
    יש לרודני אחלה גישה.
    יכול להיות שזה משהו שבא עם הגיל, אני מנחש שהוא יותר גדול מפותח האשכול וממי שהגיב מעליו בתגובה האחרונה.

אבל אני מסכים איתו.

חבל סתם להיות נעול עליה, אחרי זה רק לא טוב יצא מזה. פשוט חבל

נכון שהיא ניראת לך הבחורה המושלמת. כי אתה מכיר אותה כ"כ טוב, ואתם ידידים, ואתה יודע עליה כמעט הכל וזה וזה.
    אבל תאמין לי, שבאמת לא חסר. יש עוד מלא כמוה. ואפילו טובות יותר. אני מבטיח לך, אתה גם תגלה את זה לבד.

אחד הדברים הגרועים ביותר שגבר יכול לעשות לעצמו - להינעל על מישהי אחת. זה פשוט לא לא לא.
    הבעיה לפעמים בגישה כזאת, כמו שלי, זה שהיא גישה "קרה" מידי..
    מה הכוונה? שאני ממהר לקבל החלטות לגבי בחורות מהר מאד ולפעמים יוצא (כנראה) שאני מפספס בחורות איכותיות.

לא מזמן בחורה שהיה לי איתה קטע התחילה קצת לחפף עליי..הצעתי לה לצאת לאנשהו והיא התחילה להביא לי תירוצים..עשיתי לה צ'יק-צ'ק
    "טוב שמעי, לא מתאים לך? אז תגידי שלא מתאים ונסגור את כמו שצריך..כן מתאים? מצויין, אז נקבע משהו ויאללה.."
    היא שמעה את זה ונכנסה ללחץ..היה מדובר בבחורה שנראית ממש טוב וכמה מהחברים שלי אמרו לי בחורה קלאסה והכל..
    לא נורא..יש עוד כמוה

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

זה לא קר מדי, זה פשוט גישה של ת׳כלס בלי משחקי חיזור מפגרים וטיפוח האגו של הבחורה

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

האמת שלא. ואם זה יקרה לי אני לא יעשה כלום. כשבחורה רוצה אותך, אתה כבר תהיה איתה אם תרצה בכך בעצמך. אם בחורה לא רוצה אותך, אין טעם לטרוח כי אי אפשר לשנות דעות של אנשים אחרי הרבה זמן. למדתי כלל בחיים..יש דברים שצריך להלחם עליהם כמו המצב הפיננסי שלך והמראה החיצוני. ויש דברים שצריך לוותר ולתת לגורל להחליט. ודברים כמו זוגיות ואהבה זה גורל נטו...אם תגיד למישי שלא שמה עליך שאתה רוצה אותה אתה סתם תשפיל את עצמך והיא תירתע ממך. בחורות נרתעות מילדים שלוחצים עליהן. תצא, תשתה איתה, תעשן איתה, אם יזרום אז סבבה אם לא יזרום אז זה מה שיש...וכשאתה מרגיש חוסר בטחון ליד בחורה זה מצב לא טוב והיא רואה את זה ואם תלחץ עליה לצאת שאתה חסר בטחון לא ילך לך...הזמן יעשה את שלו לכיוון הנכון
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    הבעיה לפעמים בגישה כזאת, כמו שלי, זה שהיא גישה "קרה" מידי..
    מה הכוונה? שאני ממהר לקבל החלטות לגבי בחורות מהר מאד ולפעמים יוצא (כנראה) שאני מפספס בחורות איכותיות.

לא מזמן בחורה שהיה לי איתה קטע התחילה קצת לחפף עליי..הצעתי לה לצאת לאנשהו והיא התחילה להביא לי תירוצים..עשיתי לה צ'יק-צ'ק
    "טוב שמעי, לא מתאים לך? אז תגידי שלא מתאים ונסגור את כמו שצריך..כן מתאים? מצויין, אז נקבע משהו ויאללה.."
    היא שמעה את זה ונכנסה ללחץ..היה מדובר בבחורה שנראית ממש טוב וכמה מהחברים שלי אמרו לי בחורה קלאסה והכל..
    לא נורא..יש עוד כמוה
    כ,כ אני חח אנחנו אוהבים דוגרי, מדברים דוגרי וזה מה שדופק אותנו, ברגע שאתה שם את הקלפים על השולחן אתה נדפק יעני אתה מקבל 2 תירוצים אתה מתחיל להרגיש התחמקות ואין לך זין לסרטים אתה אוהב דוגרי, לדעת איפה אתה עומד אז אתה מתחיל להתעצבן ולהגיד בקיצור כן או לא ??? חחח

בקשר לפותח הדיון, לא אוהב להגיד, אוהב לעשות. מה זה איך את מרגישה? אני לא מסכים, קודם כל הוא צריך לראות שפת גוף אם היא נמשכת אליו, אם יש סימנים שהוא יותר מידיד, דבר שני תייצר סיטואציה לנשיקה ופשוט תתקדמו, התשובה הכי טובה וכנה שתקבל.
    קרא חוקי חתימות

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    האמת שלא. ואם זה יקרה לי אני לא יעשה כלום. כשבחורה רוצה אותך, אתה כבר תהיה איתה אם תרצה בכך בעצמך. אם בחורה לא רוצה אותך, אין טעם לטרוח כי אי אפשר לשנות דעות של אנשים אחרי הרבה זמן. למדתי כלל בחיים..יש דברים שצריך להלחם עליהם כמו המצב הפיננסי שלך והמראה החיצוני. ויש דברים שצריך לוותר ולתת לגורל להחליט. ודברים כמו זוגיות ואהבה זה גורל נטו...אם תגיד למישי שלא שמה עליך שאתה רוצה אותה אתה סתם תשפיל את עצמך והיא תירתע ממך. בחורות נרתעות מילדים שלוחצים עליהן. תצא, תשתה איתה, תעשן איתה, אם יזרום אז סבבה אם לא יזרום אז זה מה שיש...וכשאתה מרגיש חוסר בטחון ליד בחורה זה מצב לא טוב והיא רואה את זה ואם תלחץ עליה לצאת שאתה חסר בטחון לא ילך לך...הזמן יעשה את שלו לכיוון הנכון
    אתה צודק שיש דברים שלא צריך להלחם עליהם אבל!! אם מישהי מסתכלת עליך בתור ידיד אז אתה כן יכול לשנות את זה, דבר ראשון תדבר יותר כמו בן זוג פוטנציאלי ולא כמו ידיד, דוגמא היא מתחילה לדבר על גבר אחר אתה חותך אותה ואומר לה שלא מעניין אותך, דבר שני יותר משיכה, יותר אינטימיות לגרום לה להסתכל עליך באור שונה, רצינות, לתת לה הרגשה שיש לה על מי להשען, שעומד מולה דבר שאסור לה להפסיד, וכל החרטא הזה
    קרא חוקי חתימות

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אם מישי מסתכלת עלי בתור ידיד זה מעניין לי תתחת. כל פעם שלא רדפתי אחרי בחורות הייתי מצליח. כל פעם שניסיתי ללחוץ אפילו טיפה לא היה הולך לי אף פעם...בני זוג בוחרים לפי מראה חיצוני כסף ומעמד. אנשים לא באמת מתאהבים. ואני מדבר בתור אחד שהיה ידיד הכי טוב של מישי שהיה לה חבר, הם נפרדו והיינו זוג כי זה פשוט זרם לשנינו. אבל תכלס זה לא כי "הראיתי" לה דברים ושיחקתי אותה משהו שאני לא, הייתי עצמי וזרמתי עם מה שיש. שגם פה כמובן הLMS נכנס אבל אין לי כוח לפרט איך.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

טיילר צודק,אם תלחץ עלייה אתה תאבד הכל.

אני כשאני לוחץ אפילו טיפה דופק הכל פשוט הכל.כשאני בגישה של זרימה ושל "אם יזרום לי סבבה אם לא אז לא" זאת הגישה הכי נכונה לדעתי.

תזרום איתה על הרגע.אם אתה רואה שהיא מעוניינת,באותו הרגע תעשה צעד,אל תחכה ימים שלמים ותכניס לעצמך לראש שאתה רוצה אותה,כי אז ירד לה ממך.

אני כל הזמן ראיתי שהבחורה מעוניינת,חיכיתי קצת מתחתי את כל העניין הכנסתי לעצמי לראש יותר ויותר שבא לי עלייה,באתי בגישה הזאת שאני רוצה אותה כי התבססתי על זה בהתחלה שהיא רצתה אותי,ואז הכל נדפק לי.זאת רוטינה שחזרה על עצמה 50000 פעם עד שהחלטתי לשנות גישה.

זרום איתה על אותו הרגע

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

אתם לא מבינים אותי, אני לא מתכוון לללחוץ עליה. ובטח שלא להשתנות בשבילה, פשוט לגרום לה להסתכל עליך באור שונה, זה מתחיל בדיבור יותר אינטימי, יותר נגיעות פלירטוטים וכו', אני לא מתכוון שתתחילו לחפש בכוח לצאת או לדבר איתה ולשחק משחקים של ילדים..
    קרא חוקי חתימות

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    OG kush from the westcoast. Oh you down to fuck? Well shorty lets go

ציטוט נכתב במקור על ידי hai60 צפיה בהודעה
    אתם לא מבינים אותי, אני לא מתכוון לללחוץ עליה. ובטח שלא להשתנות בשבילה, פשוט לגרום לה להסתכל עליך באור שונה, זה מתחיל בדיבור יותר אינטימי, יותר נגיעות פלירטוטים וכו', אני לא מתכוון שתתחילו לחפש בכוח לצאת או לדבר איתה ולשחק משחקים של ילדים..
    פעם השגת ידידה שלך? אחת כזאת באמת כוסית שכולם רוצים? או שאתה פשוט עושה קופי פייסט לדברים שסניה רושם?

אני אגיד לך תאכלס, אני לא יודע להסביר איך זיינתי ידידות שלי. אבל לא התחלתי איתם ולא עשיתי שום דבר ממה שאנשים רושמים פה, פשוט התנהגתי כמו שאני מתנהג כל יום ושמישהי רצתה אותי פשוט ראיתי את זה.
    נערך לאחרונה על ידי Wiz_Khalifa; 19-06-2013 בשעה 12:36.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect