היינו שנתיים ביחד, היה זהב, מאז שהתגייסנו הכל התחיל להתחרבן, מלא ריבים מלא פה מלא שם.
כל הזמן פרידה- חזרה פרידה חזרה, היתה הרבה התכחשות לזה שזה פשוט לא זה אבל לפני חודש זה נגמר.
החיים המשיכו, היה לי קשה והיה לי חסר את ההרגל אבל קיבלתי את זה שאנחנו לא מתאימים והיא תמשיך בשלה ואני בשלי, למרות שאפשר לומר שכל הזמן פחדתי את זה, לדמיין אותה עם מישהו אחר.
בחודש הזה יצאתי עם בחורות והוכחתי לעצמי שהפרידה היא לא סוף העולם ולמרות שאני לא איזה בראד פיט אני כן יכול לצאת עם אחרות, ואחרות כן אוהבות את ההומור שלי ואת האופי שלי ואולי אפילו את המראה החיצוני.
מה שקורה הוא שבגלל שהייתי איתה 3 שנים אני מרגיש שאיבדתי את זה.
זאת אומרת תמיד הייתי רגיל לקיים איתה יחסי מין ללא צורך בפוליטיקות מיותרות ובפגישות כי היינו מכירים אחד את השני בקיצור זה לא איזה סטוץ או משהו שצריך להיפגש ולעשות רושם.
מה שקורה הוא ( שאני בעיקרון לא יודע אם זה בסדר או לא) אבל בפגישות אני סוג של הססן, זאת אומרת לעשות את הצעד, אם זה להתחיל לנשק אותה או לגעת בה( יש לציין שמה שאני מתאר קורה בפגישות הראשונות (ראשונה שנייה) ואני יותר נרתע מזה כי אני לא רוצה לקבל דיחוי, האם זה אני ההססן או שאני נוהג בסדר אם זה פגישה ראשונה או שנייה?
על כל מקרה אני מרגיש שכן בא לי לעשות צעד אבל אני עוצר את עצמי.
מצד שני אני שואל למה צריך כמה פגישות בשביל לעשות משהו בעוד שיש כאלה שמביאים מישהי הביתה על הפעם הראשונה ושוכבים איתה.
עדיין לא שכבתי עם מישהי אחרי הפרידה, אני כן רוצה את זה בשביל להוכיח לעצמי שאני מסוגל לא רק לשכב עם בת זוג אלא עם מישהי שהיא לא בת זוג, גם יותר בשביל להרגיע את האגו שלי, אני מרגיש שאם אני אהיה כבר עם מישהי אז אני אתגר על הבת זוג,לא במאה אחוז אבל מי שחווה פרידה כבר יודע מה זה להיות עם בחורה אחריה(ולא, אני לא אלך לזונה ואשלם כסף בשביל זה)
אז אני שם לב שעירבבתי קצת בשר וחלב בין הפרידה לבין איך שאני מרגיש אחריה, רציתי דווקא לחזור לפרידה.
עבר חודש מאז, אתמול חברים שלי יצאו לאיזה פאב על חוף הים, וסיפרו לי שראו אותה עם מישהו יד ביד.
מצד אחד אני מקבל את זה כי היא כבר לא שלי, וכמו שאני המשכתי הלאה ואני יוצא עם בחורות אז טבעי שגם היא תעשה בדיוק ההפך, אני חושב שהפתעתי את עצמי בגישה שלי ובאמת קיבלתי את זה לא קשה, לא הייתי אומר בקלילות כי זה כן מהדהד לי בראש כי אני מרגיש שהיא לא מכבדת אותי, למה כל העולם צריך לראות שאחרי שיצאנו 3 שנים חודש אחר כך היא כבר אוחזת יד ביד עם מישהו אחר? רוצה להיות עם מישהו אחר? אין בעיה, למה כל העולם צריך לדעת את זה? אני מרגיש שהכבוד שלי נפגע.
אני כרגע יוצא עם 2 בחורות, תמיד זרמתי בסבבה וזה הלך טוב, אני כן מדבר איתן ואנחנו כן נפגשים והכל טוב כי אני קליל, אני מפחד שתהיה לידיעה הזו של האקסית שלי אפקטיביות לגבי ההמשך שבשביל שאני ארצה להוכיח או להחזיר אז אני גם יעשה את זה ואז יהיה מצב שאני נמהר ויהרוס הכל.
סתם רציתי לפרוק 2 דברים, הייתי שמח אם תתייחסו אליהם נושא בנושא, אם לא? גם בסדר..
שבת שלום.

ציטוט ההודעה