אני בן 22 שנתון 1991 יש עוד סיכוי לגדול? באסה אחושילינג תמיד חשבתי אני 1.70 ככה הרגשתי עד שהייתי היום אצל הרופא בדקתי סתם ככה רציתי לדעת כמה אני
יש איך שהוא איזה סיכוי? מכירים אנשים בגילי שעדיין גבהו קצת אפילו?
אני בן 22 שנתון 1991 יש עוד סיכוי לגדול? באסה אחושילינג תמיד חשבתי אני 1.70 ככה הרגשתי עד שהייתי היום אצל הרופא בדקתי סתם ככה רציתי לדעת כמה אני
יש איך שהוא איזה סיכוי? מכירים אנשים בגילי שעדיין גבהו קצת אפילו?
|
|
לא משנה קראתי הבנתי שאי אפשר גם אם כן זה ממש זניח אולי סנטימטר בודד טוב לא נורא צריך ללמוד לאהוב את עצמנו ככה
אם אתה לא גבוהה מספיק לפחות תפתח גוף שיפצה על זה אז זאת המטרה הבאה שלי במקום לשבת ולבכות על הגובה
גם אני לא גבוה, אל תיקח קשה.
אני 1.76~ שזה הכי גבוה בכל המשפחה המורחבת.
יש לי דוד בן 26 בערך שהוא 1.62 בערך. הוא מביא בנות (לא הכי יפות, אבל מביא לא מעט). אה, והוא שחיף, בלי שקל על התחת (סטודנט) וגם לא משקיע על עצמו חיצונית.
נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 08-07-2013 בשעה 16:33.
MANLET LOL
לא נורא אחי, לא כולם נולדו להיות שאקיל אוניל .. אני גם נמוך ולא ממש מפריע לי
אחי מבין אותך
אבל ברמה העקרונית זה כולה גובה
ואתה יכול לפצות על זה עם שריר
אני אשמע אולי מגזים
אבל אני באותו גובה בערך
ושואף להגיע ל 90 - 120 קילו מסת שריר...
תמיד אומרים לי שזה יראה מגעיל עלי
אבל אני בטוח שנשים יעופו על זה
וגם יהיה לי כוח מטורף
נ-ע-ר-ך.
כע חשבתי על זה אבל
יש לי אחלה גנטיקה מבחינת חילוף חומרים
ובכללי יש לי אחלה גנטיקה ,אני בטוח שאני יעבור את ה 80 גם אם אני לא אגיע למעל מאה
אבל אם אני אתקע במשקל 80 זה לא יזיז לי כי עדיין 80 זה יותר מ 55
ו 80 זה גם אחלה משקל רוב האנשים סביבי לא משנה מה הגובה שלהם לא עברו את ה 75 וזה גם מסה רגילה שלהם אנשים האלה לא מתאמנים
נ-ע-ר-ך.
קשה לי להאמין שיש לך עוד לאן לגבוה בגיל הזה..
אבל כמו שאמרת בעצמך..זה הגובה שלך, וזה מה שילווה אותך לעוד 60 שנה פחות או יותר..
אז במקום להתבכיין על זה ולקלל את אלוהים שנתן לך גובה כזה..תעיף תעצמך לחדר כושר ותבנה גוף מטורף שיפצה על זה.