היי..
זה היה ברור שניפרד מתי שהוא, אנחנו לא מתאימים בכלל. העקרונות שלי הם החולשות שלה ולהיפך.
פשוט התאהבתי ביופי שלה ובמגע איתה ובקול הסקסי שלה. ולא יכולתי להתנתק גם שהייתי צריך.
יום חמישי היא אמרה שהיא רוצה להיפרד, גם אני רציתי. וככה נתתי לה טרמפ עד לתחנה מרכזית ב4 לפנות בוקר, שם היא התחילה לחבק אותי שוב וכיאילו חזרה בה, ומשם התנשקנו שוב, כמעט עד הבוקר עד שהתחלנו לדבר, חשבתי שזה סוג של חזרה בשבילה, אבל היא אמרה שהיא רוצה בכל זאת להפרד, ממש בלבלה אותי..
בכל מקרה היא לקחה מונית ונסעה, אתמול התקשרתי להגיד לה שאני מצטער שזה יצא ככה, ושהיה לי כיף איתה מאוד, ואנחנו חייבים לנתק קשר טוטאלי, וזה תהיה כנראה השיחה האחרונה שלנו.
אני פשוט קשור לבן אדם הזה באופן טוטאלי, אני חושב עליה כל שניה, אני אוהב אותה ולא מפסיק להתגעגע. אני מרגיש שהיא חלק מהגוף שלי, ושהוציאו לי איבר מהגוף שהיא הלכה.. אני כיאילו לא רואה את עצמי בלעדיה בחיים לא הרגשתי ככה לבחורה.
מצד שני אין ספק שהיא לא בשבילי, אנחנו פשוט לא מתאימים, אנחנו רבים המון על שטויות, וזה היה חייב להגמר מתי שהוא.
מאתמול אני רק חושב עליה, אני חולם עליה בלילה שאנחנו בייחד במיטה, קם בבוקר והיא ישר קופצת לי לראש.
כל פעם שאני נזכר בזה שנפרדנו כואב לי הלב, למרות שאני יודע שזה הדבר הנכון, אני ממש רוצה להשאר איתה.
אני יודע שאומרים שלושה שבועות הכל עובר, אבל הפרידה הזאת באה לי בתקופה הכי קשה בחיים שלי שכל הבעיות מתנקזות בתקופה הזאת, וזה יותר מדי בשבילי.
מה אני עושה כדי לשכוח ממנה? אני לא יכול להמשיך ככה.
תודה.

ציטוט ההודעה