קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] אני עושה עבודה על נחשים
    על ידי 0ptimum בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 15:45
  2. חייב עזרה יש לי עבודה לעשות ליום ראשון
    על ידי oFiRB בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 11:02
  3. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 19:14
  4. תראו איזה שולחן עבודה יפהההה יש לי
    על ידי ת-מ-י-ר_ג-ל בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 09:00
  5. עברתי תאוריה + קיבלתי עוד עבודה :| 20 לשעה :|
    על ידי DaRk GoD בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 21:08
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

צורת עבודה

ברירת מחדל צורת עבודה

רזה, שוקל 68 על 1.78
    מתאמן כחודש ומנסה לפתח את הגוף אבל בערך נשאר אותו הדבר (שיפור בקטנה בידיים..)
    מתאמן 4 פעמים בשבוע בחדר כושר.
    לוקח אבקת חלבון צ'מפיון בסיום כל אימון
    ראשון ושלישי על חזה, יד אחורית וכתפיים (בסדר הזה)
    שני ורביעי על גב, יד קדמית ורגליים (בסדר הזה)
    עכשיו אני שם לב שהתרגילים הראשונים שלי, למרות שהם שרירים גדולים, בקושי מתפתחים (חזה וגב) והם המטרה העיקרים שלי

אז רציתי לדעת האם אפשרי להתחיל אימון בשרירים קטנים ולסיים בעיקרי? (יד אחורית, כתפיים ובסוף חזה, לדוגמה)
    תודה רבה

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

68 על 1.78 לא נשמע לי רזה.
    אני כרגע 65 על 1.78, האמת שהעלתי מ57.5 קילו ל65 שהרוב אצלי זה מסת שריר (מתאמן קרוב ל8 חודשים) בגלל שרואים אצלי, ואני לא נראה שחיף.
    לא שמן, אבל אבל גם לא הכי רזה בעולם.
    אז אני מאמין שאם אתה שוקל מעליי אז גם אתה אין סיבה שתראה רזה לגמרי.

בכל מקרה, זה לא משנה אם אתה מתחיל עם חזה ועובר לכתפיים, או מתחיל בכתפיים ועובר לחזה..זה לא מה שישפר את ההתקדמות שלך בגוף וזה לא מה שיגרום לך "להתנפח" מהר\טוב יותר.
    ממש לא.
    מה שיגרום לך לגדול זה עבודה נכונה על השריר + תזונה נכונה ומתאימה + שינה טובה בלילה (7-8 שעות מינימום)

אם אתה מרגיש שאין התקדמות בשרירים הגדולים (חזה ,גב ,רגליים) אז הגיע הזמן שתעלה במשקלים ותוסיף עוד תרגיל לאותו השריר.
    אני למשל עושה פרס בנץ' + פרפר על ספסל עם משקולות יד לחזה (2 תרגילים)
    לרגליים אני עושה סקוואט ולג פרס במכונה (2 תרגילים)
    לגב אני עושה מתח וחתירה (2 תרגילים)
    אתה מבין?

אגב, בקשר לחלבון, אל תצפה להתנפח מהאבקה הזאת.
    זה לא המטרה שלה.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אני כרגע 65 על 1.78, האמת שהעלתי מ57.5 קילו ל65 שהרוב אצלי זה מסת שריר (מתאמן קרוב ל8 חודשים) בגלל שרואים אצלי, ואני לא נראה שחיף.

בכל מקרה, זה לא משנה אם אתה מתחיל עם חזה ועובר לכתפיים, או מתחיל בכתפיים ועובר לחזה..זה לא מה שישפר את ההתקדמות שלך בגוף וזה לא מה שיגרום לך "להתנפח" מהר\טוב יותר.
    ממש לא.
    מה שיגרום לך לגדול זה עבודה נכונה על השריר + תזונה נכונה ומתאימה + שינה טובה בלילה (7-8 שעות מינימום)

אם אתה מרגיש שאין התקדמות בשרירים הגדולים (חזה ,גב ,רגליים) אז הגיע הזמן שתעלה במשקלים ותוסיף עוד תרגיל לאותו השריר.
    אתה מבין?

זה לא המטרה שלה.
    2 תרגילים? אני עושה לפחות 3 לכל שריר...
    חזה - בנץ' פרס אנכי ובשיפוע עליון. (2 תרגילים), ואז פרפר בשיפוע תחתון (זו היתה התוכנית שלי עד שבוע שעבר)
    אני רוצה לשנות את זה לנטו פרפר, שכן קראתי שזה מפתח לך יותר את הסיבים הקטנים בצד ובפנים השריר ויוצר לך מראה מרובע והפרדה יפה באמצע.. קראתי שהיה מתאמן בעבר שכולם קינאו בו על החזה שלו וזו היתה התוכנית שלו..
    נטו פרפר אנכי , עליון ושיפוע תחתון. מומלץ? או לא לוותר על הבנץ פרס?

גב עושה חתירה (קשה לי ממש. הולך לשנות שיטה במקום 8X3 ל5X5 או 5X3 [מה עדיף? רוצה להתנפח]), מסור והייתי עושה גם PULLOVER אבל טעיתי ומסתבר שזה תרגיל חזה ולא גב. אני אתחיל מתח מעכשיו.

לגבי הצורת עבודה, ככל שאתה צורך את החלבונים קרוב יותר לאימון זה יותר אפקטיבי, אבל חשבתי שבגלל שהחזה וגב זה ראשון, לוקח לחלבונים שעה+ להגיע אליהם ואולי הם כבר לא "צורכים" והרוב הולך אל השרירים החמים יותר.. בגלל זה שאלתי אם כדאי לשנות את הסדר. (עדיין לא קיבלתי תשובה חד משמעית)

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

ממש לא.

אתה מבין?

זה לא המטרה שלה.
    2 תרגילים? אני עושה לפחות 3 לכל שריר...
    חזה - בנץ' פרס אנכי ובשיפוע עליון. (2 תרגילים), ואז פרפר בשיפוע תחתון (זו היתה התוכנית שלי עד שבוע שעבר)
    אני רוצה לשנות את זה לנטו פרפר, שכן קראתי שזה מפתח לך יותר את הסיבים הקטנים בצד ובפנים השריר ויוצר לך מראה מרובע והפרדה יפה באמצע.. קראתי שהיה מתאמן בעבר שכולם קינאו בו על החזה שלו וזו היתה התוכנית שלו..
    נטו פרפר אנכי , עליון ושיפוע תחתון. מומלץ? או לא לוותר על הבנץ פרס?

גב עושה חתירה (קשה לי ממש. הולך לשנות שיטה במקום 8X3 ל5X5 או 5X3 [מה עדיף? רוצה להתנפח]), מסור והייתי עושה גם PULLOVER אבל טעיתי ומסתבר שזה תרגיל חזה ולא גב. אני אתחיל מתח מעכשיו.

לגבי הצורת עבודה, ככל שאתה צורך את החלבונים קרוב יותר לאימון זה יותר אפקטיבי, אבל חשבתי שבגלל שהחזה וגב זה ראשון, לוקח לחלבונים שעה+ להגיע אליהם ואולי הם כבר לא "צורכים" והרוב הולך אל השרירים החמים יותר.. בגלל זה שאלתי אם כדאי לשנות את הסדר. (עדיין לא קיבלתי תשובה חד משמעית)

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

תוך חודש אתה לא תהפוך לרוני קולמן (גם בחיים לא תהפוך), לך לדיאטנית שתבנה לך תפריט לפי המטרות שלך ואז תתאמן כמו שצריך, בלי תזונה נכונה גם עוד חמישים שנה לא תגדל.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect