לביבות ריקוטה ותירס
לביבות טעימות שמתקתקים ברבע שעה ואוכלים בכיף
אורן גולדווסר | אוכל טוב
מרכיבים
- זמן הכנה רבע שעה
- זמן עבודה רבע שעה
- כשרות כשר חלבי
- רמת קושי כל אחד יכול
אופן ההכנה:
- 500 גרם גבינת ריקוטה
- 2 כפות פרמזן, מגוררת דק
- כף וחצי קמח
- מלח
- פלפל שחור
- 1 ביצה
- 1 כוס גרעיני תירס מקלח טרי
- מעט שמן זית, לטיגון
1. מערבבים את כל החומרים.
2. מחממים מחבת טובה עם מעט שמן זית, מניחים כף לא סימטרית מהבלילה ומשטחים טיפה.
3. מטגנים כשתי דקות מכל צד, או עד שמקבלים גוון שזוף. מגישים חם.






ציטוט ההודעה