לביבות ריקוטה ותירס

לביבות טעימות שמתקתקים ברבע שעה ואוכלים בכיף

אורן גולדווסר | אוכל טוב
  • זמן הכנה רבע שעה
  • זמן עבודה רבע שעה
  • כשרות כשר חלבי
  • רמת קושי כל אחד יכול
מרכיבים
  • 500 גרם גבינת ריקוטה
  • 2 כפות פרמזן, מגוררת דק
  • כף וחצי קמח
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 ביצה
  • 1 כוס גרעיני תירס מקלח טרי
  • מעט שמן זית, לטיגון
אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל החומרים.

2. מחממים מחבת טובה עם מעט שמן זית, מניחים כף לא סימטרית מהבלילה ומשטחים טיפה.

3. מטגנים כשתי דקות מכל צד, או עד שמקבלים גוון שזוף. מגישים חם.