קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מיש יודע איך עושים חסוי?
    על ידי the_master בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 27-04-2006, 18:19
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-03-2006, 23:00
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 23-11-2005, 21:36
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-11-2005, 00:10
  5. עזרה: מישהו יודע מה עושים פה במטריקס?
    על ידי Maniac בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-11-2005, 09:17
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

יש רגעים,לא יודע מה עושים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    טרנזיסטור
    לייקים
    2
    נקודות
    0

Post יש רגעים,לא יודע מה עושים

נמאס לי כבר לשמור את כל מה שיש לי בבטן,אני חייב להוציא הכל החוצה.
    אני עולה השנה לכיתה יב',שנה אחרונה שלי בבית הספר כנראה וטוב שכך-אני כבר מחכה לצבא,לשרת את המדינה,אומרים ששם מתחילים החיים האמיתיים והכל ניהיה טוב יותר,אני לא רוצה לפתח צפיות כמובן כי כמו שאומרים:"כגודל הצפייה כך גודל האכזבה" אבל בעקרון זה תמיד מה ששמעתי מאנשים גדולים ממני:"בצבא זה עולם אחר,החיים משתנים".
    אני כמובן לא יודע אם זה נכון כי אני לא בצבא אבל אני מקווה שכך יהיה.
    שהתחיל החופש הגדול הייתי בטוח שאני הולך לבלות אם החברים שלי כי נגמרו סוף סוף הבגרויות של השנה,אבל לא כך היה,כתבתי להם בפייס וניסיתי לדבר איתם והם פשוט שמו עליי פס,הם לא עונים לי ואם הם עונים לי אז זה אחרי איזה 4 שעות...ואני רואה אותם מלבים להם ויוצאים כל שישי והולכים לפארקים וכאלו...ואני בבית ,כן אני אוכל את הלב ואני מבואס מזה....כל הקטע הוא שהבנתי שהם סתם נצלנים...כל השנה הם רק ניצלו אותי וביקשו דברים ועזרה ,עזרתי להם ולא קיבלתי כלום בחזרה...גם עכשיו שחופש הם מבקשים עזרה אז הם גם עונים מהר בפייס.אין לי כוח לתחילת השנה שזה עוד מעט ב-25 לחודש...בסוף השנה הזאת(של י"א) כל הכיתה ישבה ביחד אם במורה שלנו ואמרנו כמה מילים ואז ילד אמר לי שהלוואי שאני אחנך...החזרתי לו כמובן לא הייתי פראייר אבל זה פוגע...כל הכיתה צחקה אפילו המורה שהוא אמר לי את זה.כול השנה הזאתי הם רק מקנאים בי או משהו.....יש לי אוטו משלי ורשיון ואני נוסע איתו לבית ספר שלי כל יום ופעם הם לא נתנו לי לנסוע ועמדו באמצע הכביש והתחילו לקפוץ לי על האוטו והשקעתי באוטו שלי מלא,ותמיד תמיד הם יורדים עליי כל יום ולפעמים משתמשים אפילו באלימות אבל אני מחזיר ולא מוותר...אבל זה לא עוזר,הבנות בכיתה אותו דבר נמשכות רק לדפוקים האלו(סורי על המילים),אני לא יודע למה הם מציקים ,אני חושב שרק מקנאה כי אני גם יפה ולא פעם הציעו לי ללכת לדוגמנות .
    אני לא יודע מה לעשות שנה הבאה,אין לי כבר כוח לזה...אני רק מחכה לצבא ושם יתחילו החיים-מקווה ,אני לא רוצה להתחיל את השנה הזאת למה הולך להיות רק יותר גרוע אני חושב...אבל אם תוכלו לעזור לי אני אשמח....
    שלכם:
    Tranzistor

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לפי מה שאני הבנתי מהאשכול שלך, יש להורים שלך הרבה כסף, הם מממנים לך המון דברים ואתה יוצא מזה מורווח.
    כמו שאני מכיר את האוכולוסיה של הארץ..כולם מקנאים בעשירים, ככה זה.

עכשיו, יש שתי סוגים של ילדים עשירים בבצפר, יש כאלה שמתשתחצנים בזה שיש להם כסף, עושים פלוורות כל היום, באים עם RZR לבצפר, לובשים כל יום לבצפר מותגים ובעיקר מדברים כל הזמן על זה שיש להם בבית בריכה \ ג'קוזי ו4 רכבי ספורט בחניה.
    אלה אנשים שנואים.

החבר'ה השניים, זה כאלה שהם צנועים.
    יש להם המון כסף, אבל הם לא רוצים להרים את האף מעל כולם, כי הם יודעים טוב מאד שאף אחד לא אוהב אנשים שחושבים שהם יותר טובים ממך.

השאלה איזה מהם אתה.

בכל מקרה..בצבא, החיים באמת משתנים, השאלה לאיזה כיוון.
    לא קל לשרת בצה"ל, את זה אני חייב להזהיר אותך.
    אם אתה יודע לקחת דברים קשים בחיים ולחשוב עלייהם כאל דברים טובים, אתה תיחיה כמו מלך בצבא.
    אבל אם אתה תתבכיין כל יום על זה שאתה יושן 4 שעות בלילה ואתה לא מסוגל לחיות ככה..אתה תסבול.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    טרנזיסטור
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לפי מה שאני הבנתי מהאשכול שלך, יש להורים שלך הרבה כסף, הם מממנים לך המון דברים ואתה יוצא מזה מורווח.
    כמו שאני מכיר את האוכולוסיה של הארץ..כולם מקנאים בעשירים, ככה זה.

עכשיו, יש שתי סוגים של ילדים עשירים בבצפר, יש כאלה שמתשתחצנים בזה שיש להם כסף, עושים פלוורות כל היום, באים עם RZR לבצפר, לובשים כל יום לבצפר מותגים ובעיקר מדברים כל הזמן על זה שיש להם בבית בריכה \ ג'קוזי ו4 רכבי ספורט בחניה.
    אלה אנשים שנואים.

החבר'ה השניים, זה כאלה שהם צנועים.
    יש להם המון כסף, אבל הם לא רוצים להרים את האף מעל כולם, כי הם יודעים טוב מאד שאף אחד לא אוהב אנשים שחושבים שהם יותר טובים ממך.

השאלה איזה מהם אתה.

בכל מקרה..בצבא, החיים באמת משתנים, השאלה לאיזה כיוון.
    לא קל לשרת בצה"ל, את זה אני חייב להזהיר אותך.
    אם אתה יודע לקחת דברים קשים בחיים ולחשוב עלייהם כאל דברים טובים, אתה תיחיה כמו מלך בצבא.
    אבל אם אתה תתבכיין כל יום על זה שאתה יושן 4 שעות בלילה ואתה לא מסוגל לחיות ככה..אתה תסבול.
    שמע אני לא טחון...אין לי בריכה ולא גקוזי....אני נוהג ביונדאי גטס שנת 2005 יד שלישית...אני גם מימנתי לעצמי את השיעורי נהיגה..את חלקם(חסכתי כסף)...ההורים קנו את האוטו ליום הולדת ,אני מהצנועים...אני לא אמרתי אפילו שבאתי אם האוטו לבית ספר ילד אחד ראה אותי פשוט וסיפר לכולם.
    ואני גר בביניין 8 קומות שיותר מ14 שנה כבר קיים
    ואני לא מתלבש מותגים וגם אני לומד בבית ספר צבאי,זה לא בדיוק כמו צבא אבל יש מסדרים והכל ומדים..תמיד לובשים מדים.
    אני לא יודע מה לעשות כבר...
    נערך לאחרונה על ידי Tranzistor; 01-08-2013 בשעה 21:58.

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי Tranzistor צפיה בהודעה
    שמע אני לא טחון...אין לי בריכה ולא גקוזי....אני נוהג ביונדאי גטס שנת 2005 יד שלישית...אני גם מימנתי לעצמי את השיעורי נהיגה..את חלקם(חסכתי כסף)...ההורים קנו את האוטו ליום הולדת ,אני מהצנועים...אני לא אמרתי אפילו שבאתי אם האוטו לבית ספר ילד אחד ראה אותי פשוט וסיפר לכולם.
    ואני גר בביניין 8 קומות שיותר מ14 שנה כבר קיים
    ואני לא מתלבש מותגים וגם אני לומד בבית ספר צבאי,זה לא בדיוק כמו צבא אבל יש מסדרים והכל ומדים..תמיד לובשים מדים.
    אני לא יודע מה לעשות כבר...
    שמע, חד וחלק - אם אתה באמת מחזיר להם כמו שאתה אומר - ולא יוצא פראייר, וזה ממשיך - כנראה שאתה לא מחזיר בצורה הנכונה, או ברגע הנכון.
    אני מבטיח לך שברגע שתתחיל לעשות את זה נכון, כמו שצריך זה יפסיק.
    והנה אתה מתחיל שנה חדשה עוד מעט, תחשוב לעצמך, קח זמן, תשכח מה היה, תגיע לבית ספר ומעכשיו, מהרגע הראשון שמשהו כזה מתחיל מצידם - אתה לא עומד בצד, או מחזיר ב ''שתוק יטמבל'' או משהו שלא תואם את הרמה של מה שהם עשו לך.
    אין סיבה שתעשה את זה וזה ימשיך.
    אין.
    נערך לאחרונה על ידי Scofield; 01-08-2013 בשעה 23:43.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    טרנזיסטור
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Scofield צפיה בהודעה
    שמע, חד וחלק - אם אתה באמת מחזיר להם כמו שאתה אומר - ולא יוצא פראייר, וזה ממשיך - כנראה שאתה לא מחזיר בצורה הנכונה, או ברגע הנכון.
    אני מבטיח לך שברגע שתתחיל לעשות את זה נכון, כמו שצריך זה יפסיק.
    והנה אתה מתחיל שנה חדשה עוד מעט, תחשוב לעצמך, קח זמן, תשכח מה היה, תגיע לבית ספר ומעכשיו, מהרגע הראשון שמשהו כזה מתחיל מצידם - אתה לא עומד בצד, או מחזיר ב ''שתוק יטמבל'' או משהו שלא תואם את הרמה של מה שהם עשו לך.
    אין סיבה שתעשה את זה וזה ימשיך.
    אין.
    פה הבעיה.
    אני מחזיר להם:"מידה כנגד מידה"
    אם הוא קילל אז אני מחזיר קללה ,אם הוא נותן מכה אני מחזיר מכה ואפילו יותר חזקה...הם עדיין ממשיכים...טוב האמת שהם מפסיקים לאיזה יום אולי ואז מתחילים מחדש..זה לא כזה עוזר,אני לא מצליח להבין מה הם רוצים ממני,אני בן-אדם כמוהם...זה גם לא קשור לזה שיש לי רשיון למה לחלקם יש רשיון גם כן ונוהגים על מכוניות יקרות יותר...אני לא יודע מאיפה זה בא

שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ

פה הבעיה.
    אני מחזיר להם:"מידה כנגד מידה"
    אם הוא קילל אז אני מחזיר קללה ,אם הוא נותן מכה אני מחזיר מכה ואפילו יותר חזקה...הם עדיין ממשיכים...טוב האמת שהם מפסיקים לאיזה יום אולי ואז מתחילים מחדש..זה לא כזה עוזר,אני לא מצליח להבין מה הם רוצים ממני,אני בן-אדם כמוהם...זה גם לא קשור לזה שיש לי רשיון למה לחלקם יש רשיון גם כן ונוהגים על מכוניות יקרות יותר...אני לא יודע מאיפה זה בא
    אוקיי, אז או שאתה עושה משהו שחוזר על עצמו שלא מוצא חן בעיניהם, או שתנסה לאיים להחזיר בחומרה יתרה בפעם הבאה שמשהו יקרה, אני מאמין שהילדים שעושים לך את זה זה אותו ילדים, אז תנסה פעם אחת להגיד לאחד מהם, בשקט, יפה בפינה (זה יותר מאיים/רציני מסתם לצרוח את זה), שפעם הבאה שהוא יעשה משהו, אתה פשוט תזיין אותו מכות. אם הוא יעשה משהו שוב, תעמוד בהבטחה שלך.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

בקשר למכות, אומנם אני לא בעד אלימות, כי אני יודע לאן זה מוביל...אבל אם כבר אז כבר.
    אם אתה מחזיר למשהו מכות..עזוב תקטע של "מידה כנגד מידה" , בן אדם מקלל את המשפחה שלך תגיד לו "סתום תפה, זה פעם האחרונה שאתה מדבר על המשפחה שלי" אם הוא ממשיך, תפוס כיסא או לאדע מה ופשוט תתקרב אליו, אם הוא לא מפחד מזה תעיף עליו את הכיסא.

רק כשאתה נותן למישהו מכות בצורה מאד מאד חריפה, אז כל מי שרואה את זה מהצד, וגם זה שחוטף את המכות, חושבים פעמיים אם הוא רוצים להציק לך.

סתם לדוגמא שתבין...כיתה ז' כשהגעתי לחטיבה, על היום הראשון נשארתי בכיתה בהפסקה כי הייתי ילד שונה, באו 2 ילדים והתחילו להציק לי, אמרתי להם שירדו ממני, הם לא ירדו ממני, ואז בהפסקה הבאה באתי אליהם לכיתה שלהם, לקחתי משענת של כיסא (קרש עץ כזה) ופשוט דפקתי להם את זה בראש מאחורה מבלי שיראו אותי...אני לא גאה במעשה הזה, אבל בסופו של דבר, הם וכל החברים שלי לא נגעו בי יותר כל תקופת הלימודים.

להגיד לך "אלימות זה לא הפתרון" זה לא בדיוק נכון...יש כאלה שצריכים לקבל פעם אחת פיצוץ לפנים כדי שיחזרו למקום שלהם.
    אבל בגדול, אלימות זה לא פתרון.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    טרנזיסטור
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    בקשר למכות, אומנם אני לא בעד אלימות, כי אני יודע לאן זה מוביל...אבל אם כבר אז כבר.
    אם אתה מחזיר למשהו מכות..עזוב תקטע של "מידה כנגד מידה" , בן אדם מקלל את המשפחה שלך תגיד לו "סתום תפה, זה פעם האחרונה שאתה מדבר על המשפחה שלי" אם הוא ממשיך, תפוס כיסא או לאדע מה ופשוט תתקרב אליו, אם הוא לא מפחד מזה תעיף עליו את הכיסא.

רק כשאתה נותן למישהו מכות בצורה מאד מאד חריפה, אז כל מי שרואה את זה מהצד, וגם זה שחוטף את המכות, חושבים פעמיים אם הוא רוצים להציק לך.

סתם לדוגמא שתבין...כיתה ז' כשהגעתי לחטיבה, על היום הראשון נשארתי בכיתה בהפסקה כי הייתי ילד שונה, באו 2 ילדים והתחילו להציק לי, אמרתי להם שירדו ממני, הם לא ירדו ממני, ואז בהפסקה הבאה באתי אליהם לכיתה שלהם, לקחתי משענת של כיסא (קרש עץ כזה) ופשוט דפקתי להם את זה בראש מאחורה מבלי שיראו אותי...אני לא גאה במעשה הזה, אבל בסופו של דבר, הם וכל החברים שלי לא נגעו בי יותר כל תקופת הלימודים.

להגיד לך "אלימות זה לא הפתרון" זה לא בדיוק נכון...יש כאלה שצריכים לקבל פעם אחת פיצוץ לפנים כדי שיחזרו למקום שלהם.
    אבל בגדול, אלימות זה לא פתרון.
    תכלס אלימות זה לא פתרון וגם אני לא בעד זה,יש משהו שאפשר לעשות ללא אלימות?

שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ

תכלס אלימות זה לא פתרון וגם אני לא בעד זה,יש משהו שאפשר לעשות ללא אלימות?
    לצערי לא.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect