זה מישהו פה מהפורום?
(הוא הוריד קובץ שקוראים לו Nexon Cash Hack Tool)
תעשה לי ולך טובה ותמחוק את הסקר של ה- Keek.com הזה. זה כאילו אנשים מורידים את הקבצים שלכם בחינם, אם הייתי בעל הרשת של ה- PPD לא הייתי מסכים בכלל שהכנס סקר עם רייטים כאלה לאתר שלי. כל מי שרואה את זה גם תמחקו את זה, חבל.
זה לא האנשים שעושים את הכסף, זה הכסף שעושה את האנשים.
תעשה לי ולך טובה ותמחוק את הסקר של ה- Keek.com הזה. זה כאילו אנשים מורידים את הקבצים שלכם בחינם, אם הייתי בעל הרשת של ה- PPD לא הייתי מסכים בכלל שהכנס סקר עם רייטים כאלה לאתר שלי. כל מי שרואה את זה גם תמחקו את זה, חבל.
מה אכפת להם הם עדיין מרוויחים על זה ויחסית הרבה כי זו המשימה הכי קלה ובטוח יש כאלה שלא עושים אופטימזיה או לא יודעים לעשות ואני בטוח שכל מי שרואה קובץ עם משימה כזאת עושה אותה כי היא הכי קלה.
ואם אני יימחק עדיין היו הורדות? אתמול קיבלתי 2 מה- Keek הזה ..
נכתב במקור על ידי Haifa&MadriD
האא זה לא עובד באמת????
נו אוף איתךךךךך
חחחחחחחחחחחחח xD
נכתב במקור על ידי gilade
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי ttaall1300
שיט איזה נאחס איך ששלחתי לך הודעה התנתקתה
נכתב במקור על ידי almogt4
מה אכפת להם הם עדיין מרוויחים על זה ויחסית הרבה כי זו המשימה הכי קלה ובטוח יש כאלה שלא עושים אופטימזיה או לא יודעים לעשות ואני בטוח שכל מי שרואה קובץ עם משימה כזאת עושה אותה כי היא הכי קלה.