לשים את הRAR בסיסמא ולהרוויח כפול:
![]()
לשים את הRAR בסיסמא ולהרוויח כפול:
![]()
|
|
אתה עושה צחוק ?
STOOOOP
יש ב ADshiftmedia אופציה שכדי להוריד יצטרכו לעשות כמה לידים וזה בלי כל ההסתבכות הזאת של הראר
כנס באתר ל tools ושם תיכנס ל File locker שם נפתח לך הרשימה של הקבצים שהעלת ובצד ימין של כל קובץ יש 3 סמלים עין (לראות את הקובץ ) איקס ( למחוק את הקובץ ) ועיפרון ( לערוך את הקובץ )
כנס לסמל של העיפרון ואז נפתח לך דף ובצד שמאל של הדף רשוםLeads before Unlock ולידו combobox כזה ( אפשרויות בחירה ) ואתה יכול לבחור מ 1-5
לידים לכל הורדה .
כלום , הוא צריך לעשות עוד אחד לפני שהוא יכול להוריד .
נניח ושמת את האופציה הזאת שכל מי שמוריד צריך למלא 2 סקרים , סבבה ? אז הוא עושה סקר אחד ואז נראה לי יש לו הודעה או משהו בסגנון שהוא צריך לעשות עוד סקר לפני שהוא יכול להוריד ואחרי שהוא עושה את הסקר השני הוא יכול להוריד ( אפשר שלכל הורדה כל בן אדם יצטרך לעשות 5 סקרים מקסימום )
הבנת ?
נערך לאחרונה על ידי יוסמוס; 08-08-2013 בשעה 17:20.
הוא לא יקבל כלום עד שישלים את הליד השני, חחח אתה יודע שבהתחלה חשבתי שזה כאילו אומר שאחרי שמישהו יעשה ליד אחד אז זה יהיה פתוח בחינם לכלום לא הבנתי שבעצם זה להשלים סקר כמה פעמיים, פתאום היום מישהו מאותה מדינה השלים לי 4 פעמיים לא הבנתי, ואז אחרי שראיתי על מה מדובר הבנתי.
אופצייה מצויינת עשיתי על הכול 4 .
נגיד העלת קובץ ובחרת שרק אחרי שמישהו ימלא 3 סקרים הוא יוכל לקבל את הקובץ שהעלית, לדוגמא אני בא להוריד אני עושה סקר ראשון סקר שני סקר שלישי ואז אני מקבל את הקובץ שהעלית מובן ?
אגב אני אל חושב שיש את זה במקום אחר לפי מה שאני יודע רק AdShiftMedia . עוד יתרון.
STOOOOP