בוקר טוב
התחלתי בפיקאפ ובזכות איסה טרול גיליתי את עולם ה LMS ואטרף ומאז אני פה.
בזמן שגלשתי פה נחשפתי המון למידע שגרם אצלי לשינויים מהותיים באישיות ובגישה שלי.
אני עובד על LMS כבר כמה חודשים, בערך 3, בהתחלה הייתה לי התקדמות אדירה ועכשיו היא נעצרה ואין לי מושג איך להמשיך.
מבחינת L : נרשמתי למכון והתחלתי להתאמן, הבעיה היא שלא הצלחתי מצש להתמיד בעיקר בגלל העבודה שלוקחת לי את רוב הזמן, וחוץ מהתמדה נפגעה לי התזונה, זתומרת שאני לא צורך מספיק קלוריות/חלבון :/ .
בכללי אני נראה סבבה, שחיף אבל נראה בסדר גמור.
המטרות שלי לזמן הקרוב הן לטפל בשיניים ( הן די ישרות, אפשר ליישר עוד וצריך להלבין אותן), ניתוח הצמדת אוזניים ( אוזן אחד נוטה טיפה החוצה, לא משהו ששמים לב אליו אם לא מתמקדים בזה, לי זה מפריע ומוריד לי את הביטחון בעיקר בלהצטלם), צריך גם לסדר לעצמי את הזקן למרות שהוא עדיין לא מלא, אבל חלק גורם לי להראות כמו ילד, ולבסוף לשמור שלא יצאו לי פצעונים, אבל בטיפולי פנים יש לי 0 ידע.
מבחינת M : אני זונת מערכת שעובד במשכורת מינימום מ8-4/4-22:00 , העבודה לוקחת לי את רוב הזמן שיש לי וגרמה לי להתרחק קצת מחברים, למרות שהם לוזרים שנגד שיפור עצמי ( ״ מי שתרצה אותי תאהב אותי כמו שאני)
העבודה הזו זמנית עד הגיוס ( נוב׳13), אינלי מושג לאן ומה, אבל אני מפחד שזה יעצור לי את ההתקדמות עוד יותר.
הכסף הולך לי בעיקר על בגדים, יציאות פה ושם וחיסכון לצבא.
מבחינת S : פה טמונה הבעיה.
סיימתי בצפר, נשארו לי החברים שאהבתי לשבת איתם בהפסקות ולדבר על משחקי מחשב, הם די חנונים, וגם אני באותו ראש שלהם.
באופן כללי אני מסתדר איתם נהדר, אבל הם מחזיקים אותי למטה, כל יציאה זה לסנוקר/סרט/ משו שקשור באוכל, וזה רק גברים, אין בחורות...
אני מכיר הרבה מאוד אנשים אבל אין לי מושג איך להתברג למעגלים החברתיים שלהם, בטח שלהרגיש עם חברים שלהם בנוח...
עכשיו כשאני קורא את האשכול אני שם לב שדי עניתי לעצמי חח, אבלאני אשמח לקבל עוד תגובות

ציטוט ההודעה