קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 30-09-2010, 19:28
  2. [כתבה] דמדומים - הסיפור האמיתי מאחורי ההצלחה
    על ידי The Hulk בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 11-07-2010, 22:03
  3. [סרטון] הסיפור האמיתי מאחורי FARMVILLE
    על ידי Ori בפורום סרטונים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 30-05-2010, 19:14
  4. החופש שלי מתחיל ממחר!!!
    על ידי FinisH בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 00:00
  5. מה איתכם הכול טובבב??
    על ידי The Rap Man בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 21:35
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

הכול מאחורי תרמית הLMS + הצבא זה החופש האמיתי והאזרחות זה אשליה

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקם להורגך השכם להורגו

ברירת מחדל הכול מאחורי תרמית הLMS + הצבא זה החופש האמיתי והאזרחות זה אשליה

עוד כמה דקות אני הולך לחשוף לכם ול F X P את תרמית הLms
    אני אפרסם את זה שמה ואתן לכם פה לינק
    תהיו מוכנים

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקם להורגך השכם להורגו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיטטט ניגה
    http://www.°°°.co.il/showthread.php?t=13229259
    נערך לאחרונה על ידי Gattuso8; 21-08-2013 בשעה 20:01.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתן
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי אמר שחייב למות בשביל להיות בגן עדן ? ;)

נמחקק...

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקם להורגך השכם להורגו

תיקנתי

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

מה נעשה בלי Gattuso8 הטרול12?#!@?
    רק בחייאת תשים תמונות ושירים ותסדר טיפה את הטקסט ואז אתה יצירה קומית ותפתח עם טיילר, שינטן ויטינגר חברה של טרולים ותעשו תוכנית ביוטיוב ואז תשיגו את הM ונחוי יבכה שעושים עליו תספורות ויברח לרוסיה.

אם ימחקו שוב:

האמת מאחורי הLMS נחשפת כאן! זאת תרמית!

אין מצב שהפורום הזה הפוך להיות לפורום LMS!!! פשוט לא יתכן שיבואו לפה מפורומים אחרים שקנאים בהצלחה שלנו בפיקאפ או מזלזלים בזה שיש פה עתודאים חכמים שיצליחו בחיים ורושמים דברי גנאי אני לא אתן לזה לקרות לכן אני אחשוף בפניכם את תרמית הLMS אבל קודם כול הוכחה שהצבא זה החיים האמיתיים והאזרחות זה השליה של חופש לכול המשתמטים: המדינה נותנת חופש כדי שתחשבו שאתם יכולים לחיות איך שבא לכם להיות עשירים להתגלח מתי שבא לכם ובעצם הצבא משחרר את כול הטיפשים שלא חותמים קבע כי הם גם ככה לא מספיק חכמים להבין את זה , אי אפשר להיות עשירים בלי לשלם מיסים ולעבוד קשה אתם חיים בסרט! זה חרטה! והצבא אומר לכם מה לעשות כי זה לטובתכם האישית! אתם פשוט ילדים קטנים שעוד לא מבינים את זה אבל לחתום קבע זה הדבר הכי חכם שאפשר לעשות! די לבורות של כול החיים בסרט האלה חחחח עלק אני אלך לפתוח עסק ולתת לאנשים לעבוד בשבילי או לעבוד מהבית בלי בוסים חחחחחח מפגרים אתם כול כך תמימים תחשבו איך יכול להיות שלא ראיתם את ביל גייטס במציאות? כי הוא לא קיים! רשויות ארצות הברית לקחו חנון ושילמו לו כסף כדי שישחק אותה עשיר, כדי שאנשים ינסו לפתוח עסקים ולהמציא דברים חדשים אבל יכשלו כי אי אפשר להצליח לבד! ואז יכריזו על פשיטת רגל והממשלה תקח ממנו את כול הכסף!זה העונש לאותם טיפשים שחושבים שאפשר לחיות בלי לעבוד חחחח. אל תשחקו עם הגורל, תקחו אותו בידיים ותלמדו לא סתם סבא וסבתא שלכם אומרים לכם ללמוד כדי להצליח! יש להם יותר נסיון בחיים ממכם! ותראו שגם הם עבדו בשביל מישהו מעליהם ויודעים שזה הפתרון הכי טוב כי מי ידאג לכם לפנסיה וימי מחלה? אה? "הכנסה פסיבית"? חחח מה זה בכלל הכנסה פסיבית נשמע כמו משהו של הומואים איכס, או עסק שיעבוד בשבילכם?! ראיתם יותר מדי סרטים! תחזרו לאטראעף !
    ועכשיו לתרמית שנקראת בשם הקוד" LMS" שיותר ויותר ילדים מאמינים לה פה בפורום, חבר'ה? עובדים עליכם! הרי מה זה LMS? לוק - מראה. כנופיית LMS טוענת שכדי להצליח עם בחורות אתה צריך להראות טוב..
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    יאללהההההה זדיין לי מהפנים יא טמבל חחחחחח לאף אחת לא אכפת ממראה זה הכול בראש שלכםם! עם אתה מאמין לעצמך שאתה נראה טוב הבחורה תראה כמה אתה חתיך! וכמובן כולם יודעים שהיופי הפנימי יותר חשוב, צריך להראות לבחורה את האופי! תראה לה כמה אתה בן אדם טוב! תראה לה קבלות על תשלומי מיסים, תתרום בשרותרום לצה"ל , תראה לה שאתה יודע לפרק מאג ולהרכיב תוך 40 שניות כי הייתה לוחם בגולני, תראה לה תתואר שעשיתה בסוציולוגיה כי אתה בן אדם שמעניין אותו החברה(בתכלס עשיתה כי שמעתה שמרוויחים טוב איתו), שאתה לא מתכוון לעזוב את ישראל לעולם כי זאת מדינת היהודים ובחוץ כולם אנטישמיים (אז מה עם אתה תכלס לא ממש יהודי ועם הכמות האיומים שיש על ישראל, המדינה הכי מסוכנת ליהודים לחיות בה היא ישראל עצמה)

מאני - כסף, המצאה של השליית האזרחות, לא אפשרי להתעשר ולא מומלץ לנסות.

סטטוס - כמה פעמים ראיתם מישהו בפייסבוק עם כמה מאות לייקים, ואז במציאות גיליתם שהוא בכלל לא יוצא לסארג'ים ולא מתחיל עם בנות אלא הן מתחילות איתו!חחח גבר אלפא לא נותן לבחורה להתחיל איתו! עם בחורה מתחילה איתך, נכשלתה גבר!
    כול הקטע של לשאול מה השעה זה לא כדי לדעת מה השעה! ממש לא!
    בשביל זה קונים שעון! אלא כדי להראות שאתה מסוגל לדבר עם אישה! דיברתה עם בחורה גם אם זה היה קללות או תלונה במשטרה שהיא מגישה או אפילו להגיע למצב של מגע ולקבל ממנה כאפה או אגרוף, מבחינתי הצלחנו! אלפא רודף אחרי הבחורות ולא הן אחריו. תזכרו את זה.

אז מה עומד מאחורי כנופיית LMS? אנשים שמנסים לפגוע במשהו שמצליח! הפיקאפ! השיטות של מיסטרי, הרוטינות של סניה..
    כול אלה לא משאירים תקווה לאנשים שנולדו יפים או עם "כסף" או הרבה לייקים בפייסבוק אבל לא למדו פיקאפ ,אנשים שיודעים פיקאפ פשוט מחסלים ל LMS את הסיכוי להיות עם בנות ולכן הקנאה גורמת להם לזלזול!
    אני מבקש מאנשי הLMS, תעזבו אותנו לנפשינו! תנו לנו לעשות סארג בלי שמאבטח קנאי יתן קוקבלוק! תנו לנו לעבוד קשה למען החברה בלי לקבל יחס מגעיל מהבוס! תנו לנו לחתום קבע בלי שיגידו לנו שעדיף להיות חמור בטבע מנגד בקבע, הם לא מבינים, אזרחות זה לחלשי אופי שנגררים אחרי כולם ומשתחררים! תנו לנו להשכיר דירה בתל אביב עם שכר דירה של 3000 שקל בחודש בחדר בלי שרותים ובלי מים ו5 שותפים וינגמאנים אבל העיקר שאני מגיע לסארג'ים באוטובוס אחד!
    אני סיימתי את שלי, מקווה שתתעוררו על עצמכם ותפנימו.
    מתים רק פעם אחת בחיים!
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 21-08-2013 בשעה 20:19.

משתמש מתחיל
    לייקים
    68
    נקודות
    50

שמע זה היה גרוע יחסית לקודם זה שזה ספאם לא אומר שזה לא צריך להיות קריא, וחוץ מזה LMS וכל הבדיחות של הפורום הזה לא קיימות שם אז זה לא רלוונטי שם.
    2/10 על הניסיון

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Zyzz צפיה בהודעה
    שמע זה היה גרוע יחסית לקודם זה שזה ספאם לא אומר שזה לא צריך להיות קריא, וחוץ מזה LMS וכל הבדיחות של הפורום הזה לא קיימות שם אז זה לא רלוונטי שם.
    2/10 על הניסיון
    כל המטרה זה לגרום להם להפוך לאתודעים שאל את smolik ככה יהיה לנו עובדים נאמנים@#@$@
    ומצאתי חולצה חדשה לסניה..

נחוי יא עשיר תרום גם לעם.. ככה חושב על חלשי החברה.. גם כן אתה ויאיר לפיד, ואני האמנתי בכם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

אני חייב להודות שהיו לך הברקות וזה דווקא פחות טוב. זה ש"חשפת" את הפייסבוק של הילד הבתול היה חזק
    קיצר זיין מתים עליך

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

לעתודעים אין עתידדדדדדדדדדדדדד
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חלש<?!?!?!

אחי זה הטרול הכי טוב שלך והטרול הכי טוב שקראתי בחודשיים האחרונים אתה הרגת אותי אחי נשבע לך הרגת היו קטעים שאיבדתי את זה פשוט איבדתי

עלק "להתגלח מתי שאתה רוצה" אחי אני מתפטר קח קח תתפקיד שלי אתה הטרול הבא של הפורום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני פורש לפנסיה בתור מנהל HEDGE FUND בוול סטריט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח

די די עלק יודע לפרק מאג חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאווו אני מת אני פשוט מת אתה ענק ענק מלךךךךךךךךךךךךך

כשאני יהיה עשיר אני ישלם לילדים כמוך בשביל שיתפרסמו ויצחיקו את כל העולם עם הכשרון שלהם אתה תעיף את שלום אסייג ואת שחר שחסון הביתה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

דיי אני נחנק פה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היו הרבה טרולים מצחיקים, בכה מצחיק עוד לא נתקלתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

King of trolls!

"הכנסה פסיבית"? חחח מה זה בכלל הכנסה פסיבית נשמע כמו משהו של הומואים איכס

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,445 | הודעות: 8,151,027 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect