אני לא הבנתי על מה הסרטונים מה הם מה אנשים מורידים (את הסרטון) מזה נישה איך מצלמים את המסך ומעלים לאתרים האלה
אני חייב עזרה בבקשה קראתי מיליון מדריכים ולא הבנתי...
אני לא הבנתי על מה הסרטונים מה הם מה אנשים מורידים (את הסרטון) מזה נישה איך מצלמים את המסך ומעלים לאתרים האלה
אני חייב עזרה בבקשה קראתי מיליון מדריכים ולא הבנתי...
|
|
לא התחלת ואתה עומד להתייאש ? לי סגרו את הערוץ ביוטיוב וירדה לי המוטיבציה בטירוף בימים האחרונים ולא עשיתי כלום , אבל עכשיו התעוררתי ליום חדש והחלטתי שאני עובד על סרטונים חדשים ולא מפסיק .
נישה - זה רעיון , אתה צריך רעיון טוב על סרטון לדוגמא FaceBook Zynga Poker Hack 2013 וכו'
אתה מעלה את הסרטון שלך ליוטיוב או לאתרים שונים , בלוגים פורומים וכו'
אתה צריך שיהיה לך דף נחיתה של הסרטון - דף שייראה מקצועי שבוא תהיה ההורדה שלך עם הסבר על התוכנה .
האנשים כביכול מורידים את התוכנה שלך , תוכנה שלא באמת עובדת ( אתה עושה סרטון טוב שתראה שהיא עובדת ) אתה בונה את התוכנה עם Visual Basic
יש עוד הרבה דברים להסביר על PPD , תקרא את האשכולות הגדולים בפורומים בתחום , ותנסה שוב אל תתייאש בסוף תצליח .
נ.ב
הנישה ( הרעיון ) שלך לא חייב להיות בהכרח תוכנה שלא עובדת , זה יכול להיות כל דבר שתחשוב עליו שימשוך אליו צופים .
בהצלחה !
נערך לאחרונה על ידי toorbo; 25-08-2013 בשעה 06:13.
(:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי אתה פייל. לא התחלתי עדיין ואתה מתייאש, תפרוש תפרוש
אנשים כמוך אפילו לא צריכים להתחיל, אם כבר היית מכין סרטון ולא מקבל לידים סבבה אפשר להתקדם מפה, אבל עוד לא עשית כלום מה אתה דפוק ?!
STOOOOP
למה אתם מדברים אליו ככה ובזלזול ? יפה לכם הצליח טוב ואתם מוציאים כסף כמו שצריך , זה לא אומר שאתם צריכים לרדת על אחרים .
במקום להעלות לו את המורל ואת המוטיבציה אתם עושים בדיוק ההפך , למה ?
בסדר כנראה הוא ניסה לקרוא ניסה להבין ולא הצליח , לא צריך לתקוף אותו ישר .
(:
זה שטויות מה שאמרת, תעבוד קשה אחשלי והכול יסתדר ..
אתם לא הבנתם אותי התכוונתי שאם אני יעשה סרטונים יפים ומושקעים שאין מה להוריד בהם זה יהיה בסדר או מה?