סיקור:
משחק ההמשך למשחק היריות המהפכני Crysis, . במשך ההמשך הזה, נמשיך את מסענו מהאי המסתורי ונגלה מה עלה בגורלם של חברינו ליחידה. נגלה מה קרה לשאר חברינו ליחידה, מי שרד, מי מת ומי עבר לצד של החייזרים. חליפת הקרב שלנו חוזרת עם שידרוגים חדשים, כדי להלחם באויב חדש וקטלני שמאיים להשתלט על העולם. אנו גם נתקל באויבים חדשים ומסוכנים, נשקים חדשים והרסניים שתוכלו להרוס איתם את הסביבה, תלחמו ביערות הג'ונגלים, ערים הרוסות, מכרות עתיקים וחלליות של הפולשים מהחלל החיצון.
"Crysis 2" הינו משחק פעולה מגוף ראשון, כמעט כמו כל משחק פעולה בשוק. המשחק הוא השלישי מתוך סדרת "Crysis", כאשר לפניו יציאו "Crysis 1" וחבילת ההרחבה "Crysis WarHead". במשחקים הקודמים בסדרה, מסופר על מדענים אמריקאים שעורכים ניסויים באי בודד וקוריאנים אלימים רוצים לתקוף אותם וללכוד אותם. מטרת השחקן, היא להלחם בקוריאנים ולשמור על המדענים האמריקאים. לאחר מכן, השחקן מגיע לקרבות נגד מפלצות על טבעיות. הפעם, ב-"Crysis 2", התמונה שונה לגמרי. כעת לא תלחמו נגד מפלצות או קוריאנים וגם לא תשחקו באי בודד. במשחק החדש אתם תלחמו באמצעות אמצעי לחימה חדישים ותעשו זאת ברחובות ניו-יורק וארצות הברית, בדומה למשחקים מובילים אחרים בשוק ("Prototype", "GTA IV").
הגרפיקה של המשחק מעולה ויוצרת תחושה בקרב השחקן של מציאותיות יוצאת דופן. כמו בשאר משחקי הסדרה, גם ב-"Crysis 2" תוכלו להבחין בפרטים השוליים שקיימים, כגון: בוץ, אבק, שבבים של עץ וכו'. כמובן שהגרפיקה תחייב אתכם במחשב ובמערכת הפעלה תומכים, תוכלו לראות את דרישות המערכת של המשחק בסוף הסיקור. הסאונד במשחק מצויין והוא תוכנן על-ידי המפתחים לסאונד של 1.5, התואם גם למערכת קולנוע ביתית, מה שיצור אצל השחקן תחושה של משחקיות מציאותית אף יותר. בנוסף, המפתחים הוסיפו לשחקן הראשי במשחק, אותו אתם תגלמו, תזוזות ודרכי התחמקות חדשים, כגון: קפיצה גבוהה יותר, שכיבה על הבטן, גלגול, היעלמות וכו'. המשחק מבוסס על מערכת תנועה חופשית וממש קל לשלוט על השחקן. תפריט המשחק גם הוא אינו מסובך וכתוב באנגלית פשוטה, כך שתוכלו להבין ולקלוט את אפשרויות המשחק בקלות יתרה.
בנקודת הזמן של המשחק, הכוחות העל-טבעיים כבר החריבו חלקים גדולים מהעולם, אשר כוללים את לונדון, ניו-יורק וטוקיו. כעת העולם נראה הרוס, אבל התקווה היחידה שלו הם הכוחות הלוחמים, בהם אתה מגלם שחקן, אשר רק הם יכולים לעמוד בכוחם של המפלצות והחייזרים. האם תצליחו להציל את העולם? כל זאת תדעו לאחר שתשחקו במשחק. השלבים ליניאריים למדי, אבל עם הרבה חופש תנועה בציר האנכי. ניתן לקפוץ מקומה לקומה ומגג לגג בעזרת יכולות הקפיצה של חליפת הנאנו. הקפיצות גדולותגבוהות מאלו שאפשרה החליפה של Crysis-2. חלק מהמפות גם כוללות מרכיבים תת-קרקעיים שניתן להשתמש בהם לסגנון משחק חשאי יותר. אך וכל - ניתן לשפר את יכולות החליפה בעזרת רכיבי שדרוג שמוצאים. חלק מהרכיבים, אולי רובם, מעניקים לחליפה יכולות חדשות, כמו לראות אויבים מבעד לקירות , למשש בעזרת תחבושת - ולראות את הקיר בצבעו :שקוף.
דרישות מערכת:
מעבד: AMD ATHLON 4600 DUAL CORE AM 2 BOX
לוח אם: NFORCE 590,DDR2 800,GIGABYTE GA-M59SLI-SD
דיסק קשיח: 250GB SATA 2 KS 16MB 7200RPM
מארז:THERMALTAKE SOPRANO BLACK+WINDOW DUAL
ספק: THERMALTAKE 500W ACTIVE RFC +120MM+PC
צורב: LG GSA-H10A DUAL L
כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI RADEON X1900XT 512MBIT VIVO
זיכרון: GEIL 2GB KIT 1G(800MHZ2GB
סרטון:
הורדה:
חלק 1 - fileflyer
חלק 2 - fileflyer
חלק 3 - fileflyer
חלק 4 - fileflyer
חלק 5 - fileflyer
חלק 6 - fileflyer
חלק 7 - fileflyer
חלק 8 - fileflyer
או
חלק 1 - megaupload
חלק 2 - megaupload
חלק 3 - megaupload
חלק 4 - megaupload
חלק 5 - megaupload
חלק 6 - megaupload
חלק 7 - megaupload
חלק 8 - megaupload
ננעץ עד יום שבת




ציטוט ההודעה