אני חייב עזרה יש איזה משתמש שקוראים לו ZamBoR 2 אולי חלק ממכם מכירים אותו כי הוא מציק לא רק לי...
הוא כל 5 דקות שולח לי הודעה שכתוב ZamBoR 2 או שהוא מתנתק ומתחבר כל שניה...
איך אני חוסם אותו???
תודה
אני חייב עזרה יש איזה משתמש שקוראים לו ZamBoR 2 אולי חלק ממכם מכירים אותו כי הוא מציק לא רק לי...
הוא כל 5 דקות שולח לי הודעה שכתוב ZamBoR 2 או שהוא מתנתק ומתחבר כל שניה...
איך אני חוסם אותו???
תודה
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח
גם לי הוא שולח כול 2 דקות!!!!!!!הודעות....
אחי תיכנסס ל העדפות ---- אבטחה ----- ושמה כתוב לך בכותרת משנית הודעות ----- סמן רק את סינון ספאם מתקדם ------ותוריד מ קבל "מחברים בלבד" "וקבל מקליינטים תקינים בלבד" את הוי משם.......תעשה אישור וזהו לא יציקו לך יותר..!!
אחי זה לא עזר =/
עשיתי מה שאמרת
![]()
נערך לאחרונה על ידי O~M~R~I; 03-10-2005 בשעה 18:43.
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
UPPP
בבקשה מישהו יודע איך ??...זה מציק
חחח מזה מציק לך???
לפי דעתי תשאיר מזה משנה...
ברור שזה מציק...אני אומר כל שניה הוא שולח הודעה!!
כן גם לי הוא שולח הודעות הוא רק כותב את הניק שלו וזהו..כנראה זה בוט. אבל לא מפריע לי זה לא משפיע על המהירות.
חחחחחחחחחחחחחחחחח סעמעמעמק גם לי כל שניה זומבר 2 בלי לזמבר לו תפנים ארררררררר
זה מקפיץ לך חלון או משהו?
מה אתה מסתכל בחלון הודעות בכלל.. מי משתמש ב IRC של אימיול בכלל.. רק הומואים![]()
כן גם לי
ומה הקשר EUMULE IRC
מיש מתמש הוא פשוט שולח הודעותכ כה בלי קשר לאי יאר סי
חחחחח אני הצלחתי להיפטר ממנו בעקבות מה שאמרתי ני לא יודע מה איתכם
וזה באמת מציקקקק..
גםל ייייייייייייייייייייייייייי
אינעל אחותוווו אני יזבמר אותה
חחחח האמת גם לי לא מפריע אני מרגיש שיש לי חברים
ושמתם לב שכל האשכול לא פתרתם תבעיה ולא ניסתם חוץ מלהגיד 7 פעמים שהוא מציק לכם
~~יהודי מאמין מצביע ימין!~~
~~מוות ל"ערכים"!~~