מי הולך למשחק?וכמה נראה לכם יסתיים?
מי הולך למשחק?וכמה נראה לכם יסתיים?
|
|
אני כמעט בטוחה שיגמר 3-0 לישראל. בכל מקרה אני פסימית לגבי העפלה למונדיאל כי את המקום הראשון כבר לא ניקח ואם ניקח מקום שני אז יהיה משחק מבחן מול אחת מהנחברות הבאות:
שבדיה, קרואטיה, ספרד, יוגוסלביה, אנגליה, נורבגיה, סלובניה, סקוטלנד, סלובקיה, רוסיה ,טורקיה, יוון, צ'כיה ורומניה.
ישראל מסוגלת לנצח רק את סלובניה, סלובקיה ורוסיה...אל תזלזלו ביוון שהיא אלופת אירופה. בקיצור תקוו למקום שני ומשחק מבחן מול סלובניה שהיא הכי חלשה.
אני במשחק
ב10 שקל לכרטיס אני יכול גם בחינן אבל יש הסעה אז 10 שקל הסעה
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אני אופטימי לגבי המשחק אבל פסימי לגבי ההעפלה למונדיאל
בכל מקרה אם ישראל תהיה בהצלבה אני יסע לרמת גן
לדעתי ישראל תנצח 4 - 0 את איי פארו ותעפיל להצלבה.
משם, רק ה' יודע...
לא יודע נשמע לי סנסציוני העפלה אפילו להצלבה..
רחוק מאיתנו יותר מדי.. יותר מדי ספוקולציות ותהיות.. לא נראה לי שבאמת יתרחש כל מה שאמור להתרחש..
קודם בואו ננצח את פארו..
ואם כבר מדברים על ניצחון - לא לזלזל.. כי חבל.. אם נפסיד ועוד זה יקרה .. המצב שהיה מעלה אותנו.. חבל באמת שחבל..
ואם מדברים על ניצחון בטוח צריך לעלות עם שלושה חלוצים למקס' שערים.. רק שחקנים סקוררים צריכים לשחק היום..
קשה לי להאמין שישראל תעפיל,לא יודע משום מה לא נראה לי ואני לא רוצה לפתוח פה...אני יהיה בתדהמה אם ישראל תעפיל להצלבה..
משום מה אני חושש מרגעים כאלה שישראל תהיה שאננית.
2:0 לישראל...
אם כך אני תופס בווינר כי שמתי ישראל - איי פארו+2 X שווה לסכן 10 שקל בשביל 3.65 הכי קלים בעולם
ישראל תנצח , אין ספק , אבל היא לא תלך אפילו להצלבה.
צריכים לקרות כל כך הרבה דברים שעל הנייר קשה לי להאמין שיקרו , כדי שישראל תהיה בהצלבה.
:/
צרפת עם וויירה זידאן סיסה וילטורד פירס בהתקפה נגד שוויץנכתב במקור על ידי MeToRaF
ניצחון בחוץ לצרפת על שוויץ יש?
אירלנד שוויץ הם בערך שווים נקווה ל0-0
ישראל תנצח את איי פארו ואולי אפילו תעלה להצלבה עם טיפת מזל אבל אני לא מאמין שישראל תעלה מההצלבה...