קיבלתי היום את הצו ראשון שלי ותאריך ההתייצבות הוא 1/12/2005 בלשכת גיוס בחיפה, מי עוד קיבל לתאריך הזה ?
קיבלתי היום את הצו ראשון שלי ותאריך ההתייצבות הוא 1/12/2005 בלשכת גיוס בחיפה, מי עוד קיבל לתאריך הזה ?
|
|
חבר שלי קיבל אני עוד לא![]()
רשות הדואר לך תבין, חבר שלי בן 16.5 קיבל יום יומיים לפני אם אתה אמור לקבל אז אתה תקבל בקרוב.נכתב במקור על ידי ג.ב
קיבלתי ל 14/12 ומלא חברים שלי גם קיבלו לדצמבר... אבל אני ביקשתי להקדים אותו ואני שם ביום ראשון הזה ;]]]]]
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
בהצלחהנכתב במקור על ידי DaRk GoD
תספר לנו אח"כ חוויות מפורטות אז אל תשכח שום פרט ברור ? אפילו מס' חזייה של המראיינת.
http://www.atraf-f.com/showthread.php?t=103129
אמממ... בהצלחה!
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
בהצלחה לכם בצו הראשון תשקיעו במבחנים ואל תעשו אנטר אנטר אנטר כמוני חחחח
אהה ובהזמנות זו נאחל לכם שתהנו עד לצבא...הזמן טס ולא תרגישו את זה..
חחח אוורר איזה באסה זה בחורף
בקטנה ולדי חורף בישראל זה לא חורף.
ותודה אלירן, ורביד כבר קראתי את כל האשכולות שנפתחו תודה![]()
נכתב במקור על ידי KaMaSuTranCe
חחח אל תבכה על צו ראשון בחורף
אם כבר תבכה על לעשות טירונות בנובמבר שאתה צריך לעשות מסעות בבוץ בעומקמטר וחצי ולקום ב5 בבוקר בקור שיקפיא לך תשערות בביצה...על זה בוכים...צו ראשון חפיף אתה יכול להקדים אותו גם..
אור אל תדאג יהיה בסדר בצו הראשון חח רק כמו שאלירן אמר אל תעשה אנטר למרות שאני יודע שאחרי שעתיים בחדר המסריח הזה ומול המחשב הדפוק הזה זה הפעולה שכל בן אדם ממוצע עושה חחח
הדבר המעצבן היחיד זה זמן המתנה עד שהם זזים סעמק לא יודע אולי בחיפה זה שונה בטבריה זה על הפנים
Indianapolis colts Champions!!!
אין לי שום כוונה ללחוץ אנטרים, אני תמיד שואף לקבל ציונים טובים.נכתב במקור על ידי MikE BibbY
אני גם קיבלתי לראשון לדצמבר אבל ללשכת גיוס טבריה
אלירן די!!! אל תתחיל עם הדברים האלה עכשיו - נגיע לגשר נעבור אותו... יש לי עוד חודש וחצי..
מירו, גמני עשיתי צו בטבריה, ודווקא הגעתי ב 8 בערך, ב 11 כבר הייתי מחוץ ללשכה.. זה תלוי ביום... לעומת זאת חברה שלי הגיעה ב 9 סיימה ב -5 ... זה תלוי באיזה יום אתה בא, וכמה מוקדם אתה בא![]()
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
אני קיבלתי ל 8 או ה-6 לפברואר לא זוכר בדיוק.....
בחיפה...
מה עושים שם בכלל??