טוב.. הלכתי אם העצות של forgevin ו z1kit ןשל selaf ועשיתי חתימה נחמדה.. אני ממש מתחיל בפוטו.. אבל לדעתי יצא נחמד.. אני רק כמה ימים בפוטו.. אז =ר=ח=מ=י=ם.... תנו תגובות אנשים....
![]()
טוב.. הלכתי אם העצות של forgevin ו z1kit ןשל selaf ועשיתי חתימה נחמדה.. אני ממש מתחיל בפוטו.. אבל לדעתי יצא נחמד.. אני רק כמה ימים בפוטו.. אז =ר=ח=מ=י=ם.... תנו תגובות אנשים....
![]()
|
|
יש שיפור אחי...
שים עוד שכבות צבע כי הצבעים אחידים!
שנה פונט ושים אותו על רגיל עם קצת צבע ושים את הניק שלך!
שים מסגרת כפולה!
ותוריד את הפטרנים ששמתה על החתימה!
nice2k man...
תגיד אתה יכול להכין לי חימה?
עם כן בוא למסנגיר:mor2778@walla.co.il
יחסית לכמה ימים בלבד זה אחלה חתימה
אני שמח שהקשבת לעצות והשתמשת בהן כי רק ככה משתפרים
השילוב נחמד מאוד אבל הייתי מנסה להגדיל קצת את הדמות הימנית כי היא קטנה מדי ונעלמת
מסגרת לחתימה תעשה רגילה כרגע, אצלך למשל למעלה אין מסגרת ובשאר יש אז תלך ע"פ מדריך למסגרת ותדע איך לעשות מסגרת
הייתי משתמש קצת [אבל רק קצת] במברשות באזורים ה"מתים" בחתימה [כל הכחול בלי כלום] אבל מברשות של לכלוך ומעלים כמעט לגמרי [בערך על 40 אחוז במצב של סופט לייט]
את הניק הייתי עושה בלי שום אפקט אלא רק גרדיאנט מכחול כהה ללבן על מצב של אוברליי והייתי שם עליו שכבת צבע בתכלת בהיר
את הסמלים של החברות הייתי מעיף את אחד מהם ואת השני הייתי מעלים קצת יותר [להוריד אחוזים]
הפסים בצד ימין למעלה לא ממש קשורים אז תעיף אותם לדעתי
והכי טוב כדי ללמוד תסתכל ב-PSD מהאשכול בדביק.
בעיקרון לחתימה שנייה [זאת שנייה שלך נכון?] ולמצב שבו אתה רק כמה ימים בפוטושופ זה אחלה ואתה מראה התקדמות
כל מה שכתבתי ובכל זאת שכחתי לכתוב לך על הצבע
לדעתי בחיתמה כזאת יבוא טוב "שריפה" של הצבע
אז אם תשרוף זה ישפר מאוד
ושכחתי גם על הפאטרנים להגיד שבאמת כדאי שתוריד חלק
ואני יודע שהתגובה ארוכה אבל לדעתי אם תקשיב לתגובה שלי ושל זיקית אתה יכול להשתפר אפילו פי 3 עד החתימה הבאה שלך
בהצלחה..[=
אח שלי.. מזה פטרנים.. ו שאני שם שכבות צבע.. אני בוחר יענו ב-soild משהו.. ואז אני בוחר תצבע.. ומשנה לא רק את הblend mode לאוברלי.??? כי אחרי כמה שכבות שבע כבר לא יראו כלום.. ואם זה לא ככה.. אז איך עושים...
ותודה אחי .. שיפרת.אותי בהרבה...
פאטרנים זה המשבצות ששמת ברקע למשל
תחפש בגוגל מדריך על פאטרנים יש שם מדריכים מקיפים שמסבירים הכל
שכבות צבע אתה עושה צבע כללי ואח"כ בבלנד מוד אתה לא חייב לשנות לאוברליי
תשנה לכל מה שנראה לך טוב
ואני מקווה שאני עוזר לך כי זאת המטרה שלי..[=
ו- forgevin.. אחי.. מה זתומרת. לשים שכבות צבע רק על הניק? איך עושים את זה?? ושרפת צבע איך עושים??
תודה אחי..:cool:
כשאתה נכנס ל-Blending options של הניק יש לך שם color overlay
לזה התכוונתי...לא ניסחתי פשוט טוב...חח
ולשרוף חתימה אפשר בכל מיני דרכים...הדרך שלי אישית זה שכבת צבע של הצבע הכללי שאני רוצה בחתימה
ואז את הblend mode של השכבה הזאת לשים על color burn או linear burn
מה שיותר מתאים
טוב תודה אחי.. חח הפעם שמרתי את ה-psd.. אז אני ישפר עכשיו מה שאמרת לי.. ועוד פעם תודה...חח
אח שלי.. הינה זה אחרי השיפורים שאמרת לי לעשות:
לדעתי יצא נחמד...
הרבה יותר טוב לדעתי
תקשיב לי אבל בנושא הניק
תעשה כמו שאמרתי לך ותאמין לי שישפר
אתה משתפר בקצב מעולה...[=
מה זתומרת אחי.. מה לעשות בניק?
ואיזה פונט אתה ממליץ?
השתפרת בהרבה מהראשונה..נכתב במקור על ידי mr.oren
הניק: לדעתי תוריד את הבבל ואמבוס, תוריד אותו למטה, שנה פונט למה שנראה לך ונסה לשלב אותו יותר עם הרקע מבחינת צבע