קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פיפא 2006 להורדה ישירה[דמו]
    על ידי Haim בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 19:03
  2. [דעה]פיפא 2006 סאק!!
    על ידי DaReDEvil' בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 01:04
  3. פיפא 2006
    על ידי SHAY016 בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 16:16
  4. אפשר לקבל קישור לאימיול של פיפא 2006?
    על ידי Friend בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 06:44
  5. [שאלה ] מתי נפרץ פיפא 2006 מחר ?
    על ידי TaMiR בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 21:49
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

[דעה] פיפא 2006 - משחק פשוט גרוע

ברירת מחדל [דעה] פיפא 2006 - משחק פשוט גרוע

אין, פשוט אין מה לעשות פיפא זה משחק גרוע דומה מאוד ל2004 יותר מ2005, ב2005 היה אפשר לעבור שחקנים דיי במהירות, ב2004 זה כמו עכשיו קשה לעבור והכל איטי.
    בכל מקרה מאז שהתחלתי לשחק PRO EVOLUTION אני לא מסוגל לשחק פיפא משחק כ"כ איטי עם תנועה איטית.
    אין כמו PRO EVOLUTION יש לי גם את 4 על המחשב וגם תדמו של חמש.
    ד"א יש פאץ' ל4 שמתקן תשמות של הקבוצות ואת התלבושות שלהן וגם את ההעברות, פאץ' מצויין.
    הדמו של חמש גם נראה מעולה, עם גראפיקה טובה יותר ותנועה מעולה.
    סדרת כדורגל שלא רואה את פיפ"א.

EA SPORTS צריכה לעבוד על מנוע חדש לגמרי של המשחק, מ2003 זה בערך אותו דבר וככל שעוברות השנים המשחק הולך ונהיה גרוע. למשל פיפא 98 הייתה מצויינת, וגם 2002.

מצטער על זה שהורדתי סתם 3.5GB ומחכה לPES5.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    One day the Rockets will launch

2006 משחק נחמד מינוס אבל הוא באמת הולך יותר לכיוון של 2004 מאשר לשל 2005 שהיה פשוט מעולה...

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "לא כולם נולדו עם כפית של פאטרנים בפה"..-פופוב

עדו נוב יאללה לך קנה כרטיס מסך ותבין מזה כודרגל מציאותי משחק מצוין נהנה מכל דקה
    עכשיו קשה לעבור שחקנים יופי אז תתאמן ושתפר תיכולת האישית שלך למה תא מצפה שחק על רמה חובבנית ותגיד שזה משחק אלוהי מה החוכמה ..

MAsTik
    אורח

חשבתי בדיוק כמוך על פיפא 2004 וגם על 2005 לאחר כמה משחקים, אבל בפיפא 2006 זה שונה לגמרי... אני נהנה מכל רגע.. לא יודע מה איתך הפעם ממש כיף לשחק ונראה מה יהיה בהמשך בינתיים משחק מצוין.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    30

2006 ללא ספק הרבה יותר יפה מהקודמים שלו 2005 היה פשוט גרוע זוועה..
    2006 פשוט שיפרו את כל הטעויות של 2005 (במיוחד את התפרטים המזעזעים..)
    המישחקיות יותר כיפית ויש הרבה יותר ריאליסטיות (למי כבר יצא לבעוט בטעות עם השוער לתוך הפנים של השחקן שלו שנעמד קרוב מדי אליו..?!)
    הגרפיקה יותר טובה..
    דבר אחד דפוק ב 2006 שהשחקנים של המחשב ממצב הכי מעפן יכולים להבקיע גול מבעיטה..
    האא לא יש עוד אחד.. השוער פשוט מטומטם בטירוףףףףףףףףףףף תרימו מאמצע המגרש הוא פשוט לא יזוז..

ולכל אלה שאומרו פה כמה דברים על פרו אבוללושין.. תכלס אתם צודקים אני כל היום הייתי משחק בו.. גם בפילייסטישן.. הוא ברמה אחת מעל הפיפא.. עם זה אין מה להתווכח.. ה 2006 ללא ספק מצמצם פערים משמעותית אבל אני כבר מחכה ל PES5 שללא ספק יתן לפיפא נוקאאוט..

BlackVenom
    אורח

אני נהנה מכל דקה שאני משחק ב2006, איזה דברים מגניבים כבר קרו לי, בעיטות חופשיות למשקוף לשוער פנימה ועוד הרבה גולים מגניבים והדבר שהכי לא ציפיתי שהם יוסיפו זה נגיעות יד, אשכרה במשחק הזה השחקנים נוגעים ביד לפעמים והשופט שורק, נגנבתי כל כך שראיתי את זה!!

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    One day the Rockets will launch

את כל מה שאמרתם היה בCHAMPIONS LEAUGE 04-05 שיצא לפני חצי שנה, זה היה משחק פשוט מדהים..
    הוא היה בסיגנון פיפא 2005 רק עם שיפורים והמון תוספות... פיפא 2006 זה בדיוק כמוהו (אפילו השדרנים אותו דבר) רק עם שליטה קצת יותר מעפנה על השחקנים וגרפיקה יותר טובה.. ויש כמה אנימציות חדשות..

ציטוט נכתב במקור על ידי פופוביצקה
    עדו נוב יאללה לך קנה כרטיס מסך ותבין מזה כודרגל מציאותי משחק מצוין נהנה מכל דקה
    עכשיו קשה לעבור שחקנים יופי אז תתאמן ושתפר תיכולת האישית שלך למה תא מצפה שחק על רמה חובבנית ותגיד שזה משחק אלוהי מה החוכמה ..
    אין קשר לכרטיס מסך חח.
    יש לי R9550 עם OC וזה פועל ממש חלק, פשוט התזוזה של השחקנים והכדור הרבה יותר איטית מבPRO Evolution למשל.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

pes משחק של קונאמי, חברה שכדאי שתישאר עם משחקים למכונות ארקייד כי משחקי המחשב שלה מסריחים...
    pes פשוט זלזול בכדורגל - קבוצות לא אמיתיות, דשא מפלסטיק ושחקנים לא מושקעים
    אז אולי יש שם נגיעות יד וכל מיני שטויות קטנות
    אבל בנוחיות,סטייל,קבוצות מקוריות, שחקנים יותר ריאליסטיים וכיף - פיפא לוקח בהכל

BlackVenom
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי SubZer0
    pes משחק של קונאמי, חברה שכדאי שתישאר עם משחקים למכונות ארקייד כי משחקי המחשב שלה מסריחים...
    pes פשוט זלזול בכדורגל - קבוצות לא אמיתיות, דשא מפלסטיק ושחקנים לא מושקעים
    אז אולי יש שם נגיעות יד וכל מיני שטויות קטנות
    אבל בנוחיות,סטייל,קבוצות מקוריות, שחקנים יותר ריאליסטיים וכיף - פיפא לוקח בהכל
    צודק! את PES3 וPES4 ממש לא אהבתי, ובנוסף לכל מה שאמרת גם אין לKONAMI רשיונות על שמות של קבוצות ושחקנים אז הם כותבים במקום זה את האיזור שבו נמצאת כל קבוצה, למשל ארסנל זה NORTH LONDON או דברים כאלה...

Gigi Buffon
    אורח

פיפא 2006 משחק לא טוב ואני אומר את זה בתור אחד ששיחק משנת 94 בפיפא לכול הדורות מאותו הפיפא המעפן ב2d שכלל שחקנים שנראה לי לא אמיתיים עד פיפא 2006....
    פרו אבולושיין הוא רמה אחת מעלה הפיפא,הריאליסטיות שיש שם פשוט מדהימה,הגרפיקה הרבה יותר טובה משל פיפא אתה ממש יכול לראות שם את הורידים בידיים שלהם הם מעוצבים מעולה ועכשיו שהם רכשו זכויות על כול הליגות הם בדיוק כמו פיפא ואפילו יותר טוב.
    מאיפה פיםא לקחה את הרעיון של הבעיטה החופשית של השנה שצריך לכוון עם החצים של הצדדים ושל למעלה למטה?מפרו אבולושיין הם לקחו את זה...התנועה בפרו הרבה יותר אמיתית ומה שהכי מדהים שם שנגיד אתה פוצע שחקן אז יש יתרון וכשההתקפה נגמרת אז עוצרים לטפל בשחקן שם מדהים הדבר הזה ויש עוד המון דברים כאלה מיוחדים.

009
    אורח

לדעתי כל הפיפא זה חרא

פעם שעוד אהבתי פיפא אז אהבתי את 98 ו 2000 השאר חראאאאאאאאאאאאא

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,136 | הודעות: 8,150,718 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect