כפי שקודמי אמר.... זה לא הכל בחיים וצריך לקחת את הנושא בפרופורציות מסויימות.
האם שווה להתאבד בגלל זה כשיש אנשים שלא רק שאין להם אהבה, אין להם תנאי מחייה בסיסיים מחזיקים מעמד ? האם אתה הגעת לרמה שלהם באמת ? האם זאת לא הגזמה שנגרמה מלהט הרגע ? האם כדי לחשוב על הנושא טוב טוב לפני שאתה מקפח את חייך ? הרי זכור שחיים זה ערך עליון, העליון ביותר.
דבר שני, למה לשקר ? לעבוד על בחורה ? אני יכול להגיד לך את זה מהדעה שלי בלבד, אבל זה מעשה מכוער לעשות לילדה. בחורה שנתנה לך אמון כזה ונכנסה איתך לקשר, אתה שיקרת לה כל הדרך. ת'אמת אם אני הייתי במקומה בחיים לא הייתי סולח. זאת פגיעה מאוד קשה מה שעשית. מאוד קשה, ואני מקווה שאתה מודע למעשיך השגויים. אבל עזוב את זה.. למה שיקרת ? יש לך סיבה לשקר ?????
עוד משו, איזה סוג קשר זה היה ? איך שיקרת לגבי גיל והכל והיא לא שמה לב על ההתחלה ? קשה לי להבין את זה.. מצטער.
וגם כמובן, אמרת שהיו הרבה דברים באמצע. מה היה באמצע ?
אני יכול רק להגיד לך שאתה טעית טעות חמורה, בראשונה לצחוק על בת (תהיה גבר.... תתבגר כבר :\ גברים הם בדר"כ אמורים להיות כבר מנומסים וג'נטלמנים !!! מה שעשית היה ממש ילדותי :\ ), ובשניה לשקר לה כל הדרך אפילו כשהיא יקרה לך. כניראה שהיא לא הייתה יקרה לך מספיק אם שיקרת לה במשך כל הקשר.
איך אתה אמור לצפות שהיא תקבל את זה ? היא כניראה גם פיתחה רגש אליה, שמבוסס על שקרים. אני יכול להבין אותה טוב מאוד, ואותך אני לא מבין בכלל.
מפה, אין לך הרבה דרכים איך להחזיר משו ממה שהיה, אלא רק לנסות כמה שיותר להצטער על מה שעשית ולהתפלל ממש אבל ממש חזק למחילה, ממנה, מה' ומכל דבר אפשרי.
אני מקווה שאתה עכשיו מודע למעשיך, ולחומרתם.
מצטער שלא יכלתי לעזור יותר, אבל לדעתי חשוב יותר שתבין שזאת התנהגות פוגעת, וכך תלמד לפעמים הבאות.
אני בטוח שאתה הבנת את זה כבר על הצד היותר קשה וזה חבל... אבל אני מבטיח לך שעוד יהיו בנות שתוכל להקדיש להם את כל כולך... הכל ישכח, והכל יעבור לך. זה כואב, אני בטוח ! אבל הזמן מעביר הכל.
מצטער בשבילך מכל הלב, ומקווה מאוד שתחזרו.
שלך, אלכס