שני אדמינים אני חושב הגיעו והוציאו את ה
wyverm
שלהם פשוט דבר מטורף!!!!!!!!!
הנה תמונות
![]()
שני אדמינים אני חושב הגיעו והוציאו את ה
wyverm
שלהם פשוט דבר מטורף!!!!!!!!!
הנה תמונות
![]()
|
|
ד"א יש קישורים בין התמונות וגם בסוף שמה זה התמונות הכי יפות שחייב לראות חייבים להיכנס שיוו אני פשוט לא מאמין
WoW!!!!
סתם...
מה זה wyverm
?
![]()
וואי וואי איזה שווווווווה!!!! זה הדרקון הענקי הזה שראואים בתמונה!! יווווווווווו איזה שליטה זה!!
לא רק לאדמינים יש כאלה ...
יש כאלא שתורמים איזה 60 $ ואז מקבלים ....
את התמונה השניה פבל ראיתי אותו גם וכשבאתי לצלם הוא סגר אותו פבל אליו דיברתי
אבל איך אפשר לעשות דרקון מרחף?
יש לי עוד עצה כשאתה רוצה לצלם תמונה יפה תילחץ Alt+h וזה מעלים את כל המקשים
אי אפשר זה עולה כסףנכתב במקור על ידי אולג .ב.
מה פתאום עולה כסף?
יש קווסט שאתה עושה בשבילח דרקון
לפי מה שאני זוכר זה בגיראן..
אני יודע אבל זהנכתב במקור על ידי MuLtI-FoCaL
strider
מה שיש בגייראן זה אחד שאי אפשר לעוף עליו רק לרכב יש לי כזה אבל מה שיש שמה בתמונות צריך לשלם להם כסף
על תיהיו ילדים קטנים... :\ נו קיבלת את הדרקון אמממ ביום הראשון אתה שמח מוציא אותו אנשים אומרים לך WOW וכל זה..
למחרת מה אתה עושה איתו? :\ עוד פעם מוציא? העיקר שיראו אותך עף איתו.. :\ בקיצור ביזבוז כסף ..
תקוע בלי סקרול אתה יכל לעוף וכל החרא הזה וגם בלי קשר זה כיף רק חבל שעולה כסףנכתב במקור על ידי FreezeR
טוב לכל מי שרוצה לדעת...
כדי להרווי דרקון שעף יש שתי אפשרויות
הראשונה היא לשלם לאדמינים- לתרום - 67 דולר ואז מקבלים כל מיני מתנות בניהן הווירם הזה
אפשרות שנייה היא להקים קלאן ואז לכבוש טירה ולפי מה שאני יודע אין קלאן שקבש טירה בלינג' אקסטרים ואם כן זה צריך להיות קשה ואני ממש לא מבין בלכבוש טירה ומה זה בכלל חח בקיצור רק אם אתה קובש טירה ואתה מנהיג של קלאן אתה משלם 500 ביליון ומקבל ווירם
יו מה באמת ?
חח אתה משחק לי במשחק ואני כבר לא ואני יודע את 4 הטירות הקימות במשחק :\ ואני יודע את הקלאנים שמחזיקים בהם..נכתב במקור על ידי ExAilE
והם מהקלאנים זה הסמל שלהם הוא בצורת איקס וצבעים כאלה של אדום שחור.. בטח ראיתם :\
ועוד 3 קלאנים אני יכול להביא :\ אפילו את התמונות .. אבל לא זוכר איפה ראיתי את זה בפורום שלהם..
יש טירות בה: giran dion aden ועוד אחד בעע