מזה אני נכנס למשחק משחק איזה חצי דקה אחר כך זה ממזער את המשחק ושאני נכנס אליו בחזרה הוא עושה לי הודעת שגיאה
שלח\אל תשלח
למישהו יש פיתרון???
אולי קראק אחר ואם יש לכם תביאו
מזה אני נכנס למשחק משחק איזה חצי דקה אחר כך זה ממזער את המשחק ושאני נכנס אליו בחזרה הוא עושה לי הודעת שגיאה
שלח\אל תשלח
למישהו יש פיתרון???
אולי קראק אחר ואם יש לכם תביאו
|
|
זה בטח גם מוריד לך תסאונד לפני זה נכון ?? גם לי יש מלא באגים .. ולא יצא בניתיים שום תיקון
לא מוריד פשוט תוך חצי דקה זה ממזער את עצמו ואחר כך שאני מעלה אותו הוא יוצאנכתב במקור על ידי darkside
יש מלא באגים במשחק לי עדיין אין אותו אבל לחבר שלי אומר שזה כל הזמן יוצא לו מהמשחק
יש לי את אותה בעיה!!!!נכתב במקור על ידי ron4ever
מה עושים???
אנשים בטח יצא תיקון....
יצא של TECHNIC Team
הורדתי אותו אני ינסה להתקין תמשחק יותר מאוחר
אין תקציב לחתימה
אתה יכול בבקשה להביא לינק?
אחי הורדתי מהביטורנט לא יודע איך להביא לך את זה :\
תחפשו באתרים וכאלו.... אם מישהוא רשום ל TB אז זה שם![]()
אין תקציב לחתימה
אתה יכול בבקשה לרשום את השםהמלא של הקובץ
איזה באגים אין לי כלום במשחק והכל עובד טוב אולי קבצים דפוקים הורדת לא יודע מה, אני הורדתי מאמיול ואולי זה מעמיס יותר מדי על המחשב אז בגלל זה זה סוגר ת'משחק ...
שום קבצים דפוקים לחבר שלי יש תמשחק הוא הביא לי אותו ואצלו זה פועל מצויין ואצלי זה עושה את הבעיה הזאת.....
הנה הפתרון![]()
Guys, I found this tweak and it resolved all the problems we complained about.
Yay!
* If you experience crashes, unusual framerate slowdowns, improper volume control or other sound issues - try to unregister AC3AUDIO.AX filter doing "regsvr32 /u ac3audio.ax" (type that in run without the quotation marks) and/or rename the file to ac3audio.ax.bak. (you'll find the file in your C:\WINDOWS\system32 folder)
Good luck!
P.S once you've applied the tweak, go to sound devices and make sure the volume is notched up to full
זה בעיקרון הפתרון לבאגים של הדמו אבל זה עובד גם פה מי שלא מבין פשוט כנסו לrun או הפעל תרשמו את זה regsvr32 /u ac3audio.ax ואנטר תפעילו תמשחק וזה אמור לעבוד כמו שצריך .
נדמה לי שזה התיקון
http://www.gamershell.com/download_10743.shtml
טפו טפוו טפו אאצלי הכל בינתיים עובד חלק בלי שום בעיות
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר