שמע אחי... אני לא אבוא ואתן לך בראש על מה שעשית, כי את זה כבר קודמיי עשו ואני בטוח שאתה מבין את זה, אני לא אזרה לך מלח על הפצעים..
מה שכן... לפי מה שהיא אמרה [2 תגובות למעלה] הבנתי שאתם באיזו תקופה של נסיון... פה הקטע.. פה אתה צריך להשקיע...
פה אתה צריך להוכיח [שהרי ידוע לך שחובת ההוכחה היא עליך] אתה צריך להראות לה שאתה אוהב אותה באמת... אתה צריך להראות לה את מה שאנחנו רואים מהאשכול הזה - שאתה חושב עליה הרבה, ושאתה לא רוצה לוותר עליה...
אתה הוא זה שצריך להחזיר אמון אובד [וזה... מראש אני מודיע, אחת המשימות הקשות.. אמנם אפשריות בהחלט, אבל קשה.... תעבוד קשה בשביל זה..] עכשיו הכל בידך... כי היא, היא עוד ילדה... בחורה בגיל העשרה... ניתן לה 14-16, כן... אין לה כל כך הרבה דברים על הכף... הדעה שלה לגביך יכולה להשתנות -- הכל תלוי במה שאתה תעשה, ואיך אתה תציג את עצמך מחדש מולה, איך אתה תדגיש את השינוי שחל בך, ואת הסיבות לשינוי הזה, מולה, לידה, כשאתה איתה...
לך אליה, אל תחשוש, תיזום, תתקשר... תאחל חג שמח, סתם תתקשר בלילה להגיד "לילה טוב".. בבוקר תתקשר להגיד שהתגעגעת [עם טאקט כמובן... לא לעשות כל לילה כל בוקר :/ ]... בקטנות הם המשמעויות...
מה שכן, יש אפשרות כזו, ואתה צריך לדעת אותה, שלמרות כל מה שתעשה, עדיין יהיה לה קשה לה לתת בך שוב אמון [מסיבות שונות..]. זו אפשרות, אפילו סבירה, ואתה צריך לקחת אותה בחשבון..
מה אתה עושה במצב כזה? נותן לה זמן... הזמן יעשה את שלו, ואז לפי ההתפתחויות תראה מה אפשר לעשות שוב... [זמן = לא יום או יומיים... חודש, חודשיים, אפילו יותר :/ ]..
להתאבד? זו בכלל לא אפשרות שעולה על הפרק.. גם אם היא היחידה שלך, החיים שלך, הנשמה העיניים הלבלב וכו'... עדיין, אתה עושה משוואה פשוטה:
אם אתה נשאר חי - יש סיכוי [וגם אם הוא יהיה הקטן ביותר, הוא עדיין סיכוי.. אפילו שאני יוגע שהרבה מקרים כמו שלך מסתיימים בקשר מאוחר (18-21).. אבל אי אפשר לדעת] בכגל מקרה, יש סיכוי כלשהו שתחזרו להיות ביחד
אם אתה ח"ו ח"ו לא נשאר חי מסיבה כלשהי - אין שום סיכוי, נאדה, גורנישט, כלום, 0% שאי פעם תחזרו להיות ביחד...
אל תאבד תקווה אחי... תסמן לעצמך מטרה, והכיח חשוב, תדבוק בה.. מה שכן - אף פעם אל תשכח את הטעויות, ותמיד תלמד מהם....
בוא ניתן עצה קטנה... שלח לה SMS, עם משהו שדומה בתכנו ל:
"אין כמו יום כיפור כדי לבקש מחילה
אך כל מחילה בחרטה מתחילה
אז זוהי חרטתי ומחילתי בשבילך
בשל כל שעשיתי, ופגע בך ובליבך"
כאלה דברים... שיבואו מהלב - הכי חשוב..

ציטוט ההודעה

בובית יש רק אחת