אוקיי פעם ביקשתי עזרה כי היה לי מן כזה חתך בחתיכת עור של הזיו....אמרתם לא לדאוג אז אמרתי בדר..ואני רואה שזה מחלים..היום ראיתי כזאת קליפה בצבע ירוק כזה איפה שהמקום....עכשיו אני מוציא ת'קליפה ומתחיל לרדת דם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה אני עושה!?!??!!?
אוקיי פעם ביקשתי עזרה כי היה לי מן כזה חתך בחתיכת עור של הזיו....אמרתם לא לדאוג אז אמרתי בדר..ואני רואה שזה מחלים..היום ראיתי כזאת קליפה בצבע ירוק כזה איפה שהמקום....עכשיו אני מוציא ת'קליפה ומתחיל לרדת דם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה אני עושה!?!??!!?
|
|
לך לאורולוגגגגגגגגגגגג
לך לרופא לדעתי...
אולי קילפת עור ויצא לך דם כמו שאתה מקלף פצע........?
"את כתבת לי מכתב פרידה
איך עזבת אותי ילדה
ועכשיו אני לבד
"ואת איתו שם יד ביד
"אין לי מזל באהבה
כל חיי רק אכזבה
עוד לא מצאתי אהבה כנה
גם את פגעת לי בנשמה"
נראה לך שזה רציני אבל?
מה כבר יכול להיות
בטח היה לך פצע קילפת אותו ויורד טיפה דם לא קרה כלום אתה לא תינוק חכה שזה יעבור וזהו
ניראה לי שגם לי היה כזה דבר פעם
////:Boxing:
FUCKyou
////:Boxing:
אחי אל תעשה שטויות.!! לך מהר לאורולוגג
אחי ממה שאני הבנתי.... עדיף לך ללכת לאורולוג... אל תיקח סיכון... תמיד אבא שלי קרא לי בכיין שלא הייתי לוקח סיכון..
ובגלל שפעם אחת ניסיתי לשחק אותה "גבר" וניסיתי להתגבר.. זה עשה לי דלקת.. וכל מיני..
אני לא מדבר על המקרה הספציפי הזה.. אבל עדיף לך ללכת לרופא!!
ירוק :| ? לדעתי זאת מוגלה שהתפתחה באזור, אבל הצבע הוא שונה בקצת. תתקן אותי אם אני טועה.... בכל פרט שהוא ! למה זה חשוב שאני לא בעל ידע מוסמך בנושא... לכן מאוד חשוב שתדע שהעצה שלי לא משתווה לעצה של אדם מוסמך אלא מובעת על סמך ידע ביולוגי בסיסי !!!!
זה בעצם לפי כמה שאני מבין (ובזה אני לא מבין כל כך הרבה... אני מדגיש את זה !!!!) תאי דם לבנים (=פגוציטים ניראה לי) מהמערכת החיסונית שבעצם "מנקים" ת'מקום לאחר זיהומים ודברים נוספים... כניראה שהיה לך איזה זיהום באזור והגוף שלך (שזאת מערכת נורא נורא נורא חכמה !) פשוט "טיהר" אותו.
בעיקרון עכשיו מה שנשאר זה תאי דם לבנים מתים שמצתברים באזור (עיקרון עבודה שלהם- תאי דם לבנים אוכלים את החיידקים המזהמים, ואז מתים. מה שנשאר זה נוזל סמיך בצבע צהוב. אתה בטוח שזה ירוק ? :\ ). בעיקרון זה בערך מה שקורא בקטע של חצ'קונים (זה למה אומרים כי שטיפת הפנים באופן קבוע מורידה את כמות החצ'קונים- כי היא מורידה את הסיכוי לחדירת חייקדים לאזור וככה אין מוגלות לאחר מכן.
בעיקרון... לפי כמה שאני הבנתי, היה לך סוג של פצע שהזדהם, ועכשיו הוא "מנוקה" ע"י המערכת החיסונית שלך.
בעיקרון לפוצץ ת'פצע זה אף פעם לא טוב אלא לתת למנגנוני הגוף שלך לטפל בדם בצורה טובה יותר, אבל לדעתי לא יהיה משו מיוחד.
יש סיכוי כי הפצע שובבב יזדהם, ושוב תבוא המוגלה, ואז-תשאיר אותה ככה !! לא ליגוע לא לגרד וכמובן שזה אומר להמנע משפשוף האזור, ואם זה בלתי אפשרי להביא ביד- אז אל תביא.
עוד פעם, זאת דעתי על סמך ידע בסיסי.
אין לקחת עצה זאת כאמינה כי אין לי שוםםםםםםםםם הסמכה שבעולם !!!
לגבי הצבע.... אני מבקש ממך לדייק יותר ולתאם האם זה ניראה כמו מוגלה ? כי לפי התאור שלך ב 2 האשכולות זה הדבר הכי הגיוני שיש.
עוד דבר, בבקשה ממך, שפץ את הכותרת שלך למען עשיית סדר בפורום, כי כותרת כזאת הורסת וסה"כ אנחנו מנסים לעזור אז בבקשה תעזור גם לנו להראות כי הרמה פה גבוהה.
אם לא תצליח לערוך בבקשה תשאיר כותרת העולה על רצונך ואני אשנה בעצמי עם רשותך כמובן.
תודה רבה ומקווה שעזרתי.
שלך, אלכס![]()
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אחי אני חושב שזה סתם כמו פצה רגיל שאתה מקלף ויורד דם...!
אבל עם אתה מודאג מאוד אז לך לאורולוג=\
מה אתה נקבה אל תדאג זה יעבור ...
עריכה של DaRk GoD
באן ליומיים+ 3 אזהרות. פעם הבאה אני שם שם לך בכותרת: אני נקבה.
מידה תחת מידה. מקווה שהבנת ת'רמז.
נערך לאחרונה על ידי DaRk GoD; 15-10-2005 בשעה 02:27.
טוב אז אני יילך לאורולוג אולי משהו כזה...\:
כותרת? אמממ עזרה...?
לדעתי זה באמת פצע מוגלתי שיעבור אבל לא אני ולא האנשים פה מוסמכים להגיד לך את זה, אז אני ממליץ לך ללכת לאורולוג אפילו אם זה קצת מפדח...