תענו לי בדחיפות
תענו לי בדחיפות
משתמש\ת יקרים, חתימך נערכה מאחר והיא עוברת על
חוקי החתימות בפורום אטרף, אנא עיינ\י בחוקי החתימות,
בתודה מראש, צוות ההנהלה.
|
|
לדעתי האישית לא.
אתה אמור לסבול לא להנות :\
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
לא נראה לי שמותר בכללל!!
חחחחח הרגת אותי, לפי התורה אסור לבן לגעת באישה עד החתונה לפי איך שנראה לי אתה לא נשוי וביום כיפור אסור להנות ואסור שיהיה גם מגע בין איש לאישתו, אז תסיק ת'מסקנות לבד.
צום מועיל וגמר חתימה טובה![]()
איפה בדיוק זה כתוב? [אצלי במשפחה גם, טוב עד הדור הזה, אסור היה ואני יודע שכל היהודים בכל רחבי תבל נהגו ככה, אבל מאיפה זה בדיוק לקוח?? אלוהים ציווה עלינו ? באיזה פרק זה כתוב?]פורום למען שמו באהבה מוזיקה חסידית להורדה סרטים לצפייה ישירהנכתב במקור על ידי michal
נערך לאחרונה על ידי Durden; 18-05-2010 בשעה 03:28.
כל דעביד רחמנא לטב עביד
בְּקַדְמִין בְּרָא יְיָ יָת אֲנָשָׁא...כְעַן בָּרֵי אֲנָשָׁא יָת אֱלָהָא
אוסר שיהיה מעבר רוק
קרא חוקים
יש לעם היהודי את ההלכה נכון?
עכשיו חכמים שיש להם מצווה מן התורה לתת לנו סייגים (גבולות) קבעו שאסור שיהיה מגע בין איש ואישה לפני החתונה ...ולמה הם קבעו ככה? לפי התורה אישה צריכה להיות בתולה לפני החתונה וגם הגבר ולמה זה? כי יש חשש שגבר ואישה יקיימו יחסי מין לפני חתונתם ואז בסוף הם לא יתחתנו ולכן קבעו את "איסור נגיעה" חכמים ידעו שיש לאדם יצרים אז הם קבעו שלא יגעו אחד בשני כי כמו שאתם יודעים כל אחד אומר לעצמו אני רק יחבק אותה וזהו אבל לא אחרי חיבוק אתה אומר לעצמך אני רק אנשק אותה וזהו ואחרי נשיקות אתה אומר אני עכשיו וכו'....לכן קבעו שלא יהיה מגע בין גבר לאישה.
תסכימו איתי שבת שמכבדת את עצמה יותר אז היא לא תיתן לבנים לגעת בה וכל בן פה מעדיף להתחתן עם בת שרק הייתה איתו ולא עם שום בן אחר (נקודה למחשבה..)פורום למען שמו באהבה מוזיקה חסידית להורדה סרטים לצפייה ישירה
נערך לאחרונה על ידי Durden; 18-05-2010 בשעה 03:28.
לא נראה לי אתה בולע רוק ואז זה כמו לשתות לא?
מיכל זה הרבה יותר מסייג, ישנם שלוש עבירות ששלא משנה באיזה מצב אפילו אם אומרים לאדם תעבור עליהם או שתהרג, צריך אותו אדם להרג ולא לעבור אותם!!! (תסתכלו בסנהדרין דף ע"ד) שלושת העיברות האלה הם 1. עבודה זרה 2. שפיחות דמים (יהיינו רצח) 3. גילוי עריות (גילוי עריות זה לא רק בין איש לאחותו כמו שהיה קוראים לו כך אלא כל משכב שהוא לא אם אישתך) עכשיו נגיעה , וכל שכן נשיקה או חיבוק, זה נקרא "אבזרייהו דגלוי עריות" כלומר דבר שמוביל ,ח"ו, לגלוי עריות ה' ישמור , לכן זה אסור בתכלית האיסור , כל השנה!!! אפילו יהרג ועל יעבור , כל שכן שביום כיפור שגם לבעל עם אישתו אסור...
זה הלכה היהודית , אתה לא מאמין תפתח שלוחן ערוך "הלכות ביאה אסורה" לקראת הסוף, או רמב"ם הלכיות ביאה אסורה" פרק כ"א מתחילת הפרק, זה כתוב שחור על גבי לבן (או צהבהב...) אתה רוצה להמציא לי כל מיני הקלות,ה' ישמור, לפחות ביום כיפור תחמיר על עצמך ...