היה משחק נהדר עם הרבה תהפוכות דרמטיות כמו שכולם אוהבים
זה היה די ברור ששני אוהדים לא יכולים להשפיע על קהל כה רב.
![]()
היה משחק נהדר עם הרבה תהפוכות דרמטיות כמו שכולם אוהבים
זה היה די ברור ששני אוהדים לא יכולים להשפיע על קהל כה רב.
![]()
|
|
משחק לא רע ראיתי חלקים, בייתר קבוצה צעירה עם שחקנים מוכשרים(מליקסון אסולין וכו') שתגיע למקומות 4-6 השנה, שנה הבאה גייאדמק יהיה חייב להביא קשר אחורי טוב(אם כסף כמו שלו הוא יכול להביא ברמה של דירסאו ויותר) ושחקני הגנה טובים ושוער חדש אין מה לעשות(אוהב אותך קורנפיין).
לא סובל את בייתר אבל אין מה לעשות הם יחזרו לצמרת.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
קורנםיין גמר את הסוס...הוא לא יציב כבר......שער וחצי זה באשמתו......אין הגנה לביתר בגרוש.....
הם יותר טובים מסכנין אבל זה בושה מה שהלך שם וזה יכל להיגמר אחרת אם אברג'יל לא היה מחטיא מול שער ריק איזה אפס
לא יודע איך אפשר לראות כדורגל ישראלי.
תהרגו אותי,תזרקו עליי עגבניות,תרעילו אותי לא יודע איך אתם מצליחים לראות 90 דקות של כדורגל ישראלי.
בסופו של דבר שאתה באמת אוהד קבוצה אתה תראה אותה.
תחשוב על אוהדי שארלוט בובקאטס ה10 אלף הקבועים שבאים 82 משחקים בשנה לראות את הקבוצה שלהם, נכון משהו כמו 60 מהם היא הפסידה וכמה סבל ואכזבות, אבל להיות מחובר לקבוצת ספורט זה משהו שלא בורחים ממנו.
וכנראה אין לך קבוצה שאתה אוהד שזה מוריד את רמת העיניין מאוד.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
מזפזפים בין הערוצים....משחקים מלאים אני רואה רק של חיפה...נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
תראה שם מסתכלים על זה קצת אחרת ללכת למשחק זה בילוי משפחתי בדרך כלל ולא רק כי אתה אוהד מטורף או משהו כי כולם יודעים נגיד ששארלוט לא יגיעו לכלום וחצי מהאוהדים אולי באים לראות רק משחק של הליגה הטובה בעולם לא בטוח שאת שארלוט ..נכתב במקור על ידי -Alon-
ואיזה שמחה ביתר ניצחו את סכנין וואו ממש מעניין
Indianapolis colts Champions!!!
עד לפני כמה שנים אהדתי את מכבי חיפה ועדיין יש לי רגש אלייה,אבל אני לא מצליח לראות כדורגל פה כי הוא ממש ברמה נמוכה ומשעמם טילים,עדיף ללכת לשחק דוקים מאשר לראות הפועל ת"א-פ"ת...
בדוגרי הניצחון הגיע לנו....והכי חשוב שניצחנו...
השנה מורידים את סכנין ליגה ויהי מה.
מסכן לופא.....
דווקא המשחקים של חיפה מעניינים אבל אולי זה כי אני צועק על הטלויזיה כאילו אני המאמן שלהם...:\