קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חברים תעזרו לי אני משתגע!!!!!
    על ידי Bla69 בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-07-2006, 21:09
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-03-2006, 13:20
  3. אנשים בבקשה תעזרו לי !! אני נואש כבר ..
    על ידי oFiRB בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 28-02-2006, 14:17
  4. יאאאלההה אנשים תעזרו לי אני מת ... !!!
    על ידי avishay בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-02-2006, 22:24
  5. אחים שלי תעזרו לי אני צריך עזרה
    על ידי ReDevil בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 02:12
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

חברים תעזרו לי אני על סף יאוש

אלמוני
    אורח

ברירת מחדל חברים תעזרו לי אני על סף יאוש

טוב אז ככה משתמש מוכר בפורום הזה יש לי למעלה מ 1000 הודעות
    ואני לא כל כך מאמין במודול אנונימיות אז פתחתי משתמש חדש.
    אז ככה יש לי איבר מין קטן מאוד. אני מדבר על 11 וחצי סנטימטר בעמידה
    ואני כבר בן 15 עוד מעט 16... אני מודאג מאוד ומפחד שזה לא יתפתח.
    בכיתות ז ו ח עוד חשבתי שזה יגדל כי תמיד הייתי נמוך וקטן, אבל עכשיו גבהתי
    והאיבר גדל בסנטימטר בלבד בשנה האחרונה. הוא נראה קטן במיוחד במיוחד
    שהוא יושב. קראתי הכל. אני יודע כמעט הכל על הנושא, אבל זה לא מפסיק להטריד אותי.
    יש ימים שאני ממש נכנס לדיכאון בגלל הנושא. םעמיים כבר הגעתי עם בת למצב אינימי
    מצב של להתחרמן ונגיעות בחזה והפסקתי לפני שזה יתפתח למשהו רציני יותר.
    תאמת? אני מאוד מתבייש בעצמי. אני לא מתקלח בבריכות וכאלה ותמיד מנסה לשנות נושא כשמדברים על גדול האיבר.
    תנסו להבין את גודל התיסכול שלי. אני פשוט לא יודע מה לעשות ואני על סף יאוש.
    עוד מעט אני מקבל צו אשון ותאמת? אני ממש לא יודע מה לעשת. מול הרופא שיבדוק אותי,
    במקלחות עם כל החיילים ועוד ועוד ועוד. מה יהיה שאני יגיד למצב איטימי עם בנות?
    אני פשוט לא מסוגל לא מסוגל.
    אני על סף יאוש ענקי.
    פשוט תעזרו לי. תביא לי מדדריכים טבעיים, תעודדו אותי, אני פשוט גמור.
    אני מוכן לנסות הכללל ולהתמיד והכלל אבל רק תעזרו לי.
    תודה אלמוני

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    370
    משפט מחץ
    http://www.myislands.info

שמע אחי..אין לך מה להתבאס ומה להתבייש שאתה עם בחורה אם הגעת למצב של חרמון וכל זה תאמין לי היא לא תמדוד לך את האיבר מין היא פשוט תירצה לאכולל אותך..אז עזוב אותך שטויותתת..ויש לך עוד כמה שנים להתפתח זה יגדל עוד מעט תקבל אפקט גדילה גם שם...
    תאכל כמה שיותר דברים אתה יודע שעוזרים להתפחות סידן ברזל וויטמנים כל זה( אני לא מבין ממש באוכל אז אני לא רוצה להגיד לך סתם אבל אני יודע שזה עוזר(מניסיון) )

mikibeat
    אורח

מסכן...
    שמע גבר אני מכיר אתר שיש שם מדריך להגדלה טיבעית של איבר המין
    אני אנסה לפרוץ תאתר ואני אביא לך תמדריך לפה.
    הכי חשוב שלא תעשה שטויות תשמור על עצמך.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    פרטי
    לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ
    תגידי...את באה לפה הרבה?

אין ממש מה לעשות...זה שבאת לפה אפשר לעזור רק מבחינה פסיכולוגית אבל זה לא ישנה כלום...נשאר לך רק לחכות
    -ReMiX-

משתמש כבוד האוואטר של MX2
    שם פרטי
    קירבי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי פשש אתה מסכן=\
    זה יגדל בסוף אל תדאג

EriK
    אורח

אין משהו שתוכל לעשות, גם המדריכים להגדלת איבר המין בשיטה הטבעית או משו, סתם בולשיט.

אני מבין אותך, ואת המצב שלך, אבל פשוט אין משהו שתוכל לעשות חוץ מלחכות עוד שנה או שנתיים.

עד לצו ראשון יש לך עוד זמן...

ובקשר לבנות, אין לך מה להתבייש, אתה לא בסרט פורנו, ואתה לא צריך איבר בגודל 30 ס"מ כדי שכולם יתלהבו מהסרט הזה, זה רק אתה והיא, ותאמין לי שהיא לא תעזוב הכל בגלל הגודל של האיבר שלך.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    :P
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    PsY RuL'z

הוא יגדל יש לך עוד כמה שנים
    הוא מתישהוא יתפוס את עצמו בידים ויגדל
    מילא היתה בן 20 והיתה אומר את זה היתי מבין אבל כרגע הכל עוד פתוח ........!!!
    ואני לא אומר לך את זה כדי לעודד אותך או משו ..
    אני אומר לך בגלל שזה המצב וזה נכון ויש לך עוד זמן ותתן לו להתפתח ושתגיע למצב עם בת לך עד הסוף ואל תדאג לזה כרגע..

משתמש כבוד
    שם פרטי
    רביד
    לייקים
    0
    נקודות
    1,059
    משפט מחץ
    "אל תאמין למראה עיניך - כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד"

התפתחות מינית תחילה בגיל 13 לערך ונגמרת בגיל 21... משמע יש לך עוד 5-6 שנים להתפתח...ככל שאתה מתקרב לשיא ההתפתחות המינית - כך האיבר גדל בקצב מהיר יותר [יחסית, כן..]

ככה זה, אוכלוסיה מגוונת... יש כאלה שיהיו בגיחלך כבר עם 20, ויהיו כאלה שיסתפקו ב 10-12... זה לא בושה..
    זה מה יש - עם זה נולדת, וזה מה יש לך בגנים...

לשנות את זה - לא לפני גיל 18 [אני ממליץ לא לפני גיל 21], ובטח לא דרך השיטות הנכות האלה באינטרנט :/

בקשר לחשש שלך עם בנות... אפשר להבין את זה... בקלות זה יעבור לך, תששנה תפיסה בראש...
    מי שלא תרצה אותך בגלל גודל האיבר שלך - היא שרמוטה :/
    מי שלא תרצה אותך בגלל האיבר שלך והגודל שלו - לא שווה אותך

It's All In Your Head - תראה בטחון עצמי, יילך לך, ואתה יודע מה, אני אגלה לך סוד[זה לא מוכח עדיין, אבל זה כמעט 100%] יש לבטחון עצמי בגיל הזה השפעה על קצב הצמיחה... [השפעה פסיכולוגית.. זה קצת מסובך להסביר..]

קיצור, אתה לא מוזר, ואתה נורמלי לחלוטין, ואני בטוח שמתוך 20 בנים איתך בכיתה, יש עוד 5 לפחות עם גודל כמו שלך +-
    ומתוך 60 חיילים בפלוגה שלך, לפחות עוד 10 יהיה להם בגודל שלך +-

אל תדאג לגבי הגודל שלו, תדאג לגבי איך אתה גורם לו כיף הוא יגדל לבד..

....

גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!

לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
    לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

אנונימי- יש לי הרגשה שאתה בן אדם בוגר שכלית כבר... ואכן יש לך הרגשה רעה, אבל באמת ששכחת משו מאוד מאוד מאוד חשוב.
    1) אתה מתפתח עד גיל 21.... ההתבגרות שלך לא הסתיימה עד שלא הגעת לגיל הזה... יש לך עוד הזדמנות להגדיל את האיבר והוא יכול להיות הרבה יותר גדול. כפי שאמרת אתה התחלת התבגרות פיזית לא מזמן, ולפי ההתרשמות מהתגובה שלך, ההתבגרות השיכלית גם התחילה...לכל דבר יש זמן בגוף... לכל סוג התפתחות יש שעון ביולוגי משלה... זה לא אומר שברגע שאתה מתחיל לגבוה אז הזין גם יגדל.... הכל תלוי בגנים של הגוף שלך ומי יודע אולי עוד מעט ההתפתחות שלו גם תגדל... קח את הזמן
    2) אין צורך במדריכים... זה גם לא יעזור... קראתי פה ושם והכל שם שווה ל 0 ולא נכון בכלל. מהמשקולות ועד שפשוף חמים. זה מבוסס על עקרונות ביולוגיים מטומטמים ובחיים לא יצליחו. חבל לך על הזמן להשתמש בזה... זה סתם יעצור לך ת'גדילה במקום לגרות אותה.
    3) אני אומר לך עכישו.... שאסור לך לעצור הנאות מיניות בגלל שאתה מתבייש בעצמך... גם אם תגיע למצב אינטימי, הבחורה תהיה מגורה מידי מכדי להיות בררנית שניכם תהנו והיא תהיה האחרונה שתשים לך לגודל שלך, כשהיא נהנת והיא יכולה להנות מכל גודל ומי אמר שאתה חייב לענג אותה רק בחדירה.... אם החדירה שלך "חלשה" תשקיע יותר במשחק מקדים כדי לפצות... זה יחמם אותה עד כדי שהיא לא תרגיש ממש כי היא תהיה רטובה ומעונגת כולה כבר לפני החדירה...
    4) בדיונים על גודל בין גברים, זה לא כאילו אתה מראה ת'גודל כהוכחה... תתלהב חופשי למה התלהבות בגודל זאת המסרות הגברית ;]] תתקלח חופשי במלתחות אל תשים זין..... אין לך במה להתבייש. בוא אני אגיד לך משו... אני מכיר ילד אחד שהוא זיין אחושרמוטה.... בנות חולות לו על הגוף... פעם בטיול שנתי בכיתה י' חצי שכבה נדחסה למלתחות משותפות וקיצר חבר שלו פתח לו ת'דלת וכולם ראו ת'זין שלו.... אני אומר לך דוגרי הזין שלו היה כמו של תינוק אולי טיפה יותר גדול אבל לא בהרבה... קיצר היה לו פיצי, אבל זה לא שהרבה צחקו, כי כולם יודעים שהוא מזיין חופשי, אז מה שיש לו זין קטן ? הוא מזיין יותר מ 90% מהשכבה שלי. לפני חצי שנה שמעתי שהוא רץ ערום בתחנה המרכזית מול כל החברים וחברות שלו. אין לו בושות למרות שיש לו מזה קטנטן.... הוא מזיין הוא נהנה והוא האחרון ששם זין לגבי הגודל שלו. קח דוגמא ממנו (למרות שהוא בן אדם חרא אחורמוטה באופי, דווקא בקטע הזה הוא משמש דוגמא !).
    5) לגבי הרופא בצו הראשון.... הוא לא יגיד כלום תאמין לי שהוא לא שופט בתחרות גודל הוא גם לא מסתכל הוא פשוט ממשש וזהו :\
    והחייילים- כשאתה מגיע לצבא לאפחד כבר לא אכפת.... הגודל היחיד שקובע באמת כבר זה כמות הזיונים שהיו לך. לא גודל הזין.

הכל זה עניין של מחשבה אחי... אם תשנה גישה לגישה של אני גבר לא משנה מה הגודל אלא איך אני משתמש בו... החיים יראו הרבה יותר ורודים (ולא בקטע ההומואי !!!). זה הכל עניין של גישה

מקווה שעזרתי,
    שלך, אלכס
    למה ה' לוקח את הטובים ?

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    DJ! Spin that shit

לובר בוי ודארק גוד חח אתם מלכים אי אפשר להגיב אחרי שתי מגילות כאלה... אני ממליץ לך פשוט לך לפי מה שהם ^^ אמרו לך...
    זה יגדל אין מה להתבייש חפיף... בת שלא תרצה אותך בגלל הגודל היא שרמוטה... ולא צריך להתייחס אליה...
    מקווה שעזרתי עד כמה שאני יכול אחרי התגובות המפלצתיות האלה לפני חחח

משתמש ותיק
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זה הרי דבר ידוע , שבאהבה נברא עולם

בדיוק מה שאלכס אמר!
    ותחשוב גם נגיד כשאתה מגיע עם בת למצב אינטימי בקיצור היא רואה פתאום שיש לך "קטן" אני כמעט בטוח שהיא לא תצחק לך פנים אולי תצחק קצת בלב וגם לא בטוח שהיא תצחק כי אם היא נגיד בתולה אז מאיפה היא יודעת לבחון גודל של איבר לפי מראה הבנים בקושי עושים את זה
    בקיצור אל תפחד אפילו אם היא תצחק תביא לה כזה זיון[לא מבחינת מכות כה? אלה מבחינת מספר האורגזמות או מה שזה לא יהיה חח] שהיא לא תשכח כל החיים שלה ואז נראה אם היא תצחק על קטנים עוד
    בקיצור לא חשוב הגודל אלה הביצועים חח

אחי כמו שאמרת אתה היית נמוך אני מראש יודע שיש לך צמיחה איטים יענו לא בזיין יענו כולך אתה גובה לאט וכל זה כן כן ואתה נראה צעיר גם לגילך רק שת\דע זה ממש בסדר ! אין לך מה לדאוג אם אתה 15 יש לך זמן לפחות עד 18 בינתיים ואללה אין לך מה לעשות

דרך אגב לאישה מספיק 5 סנטימטר בשביל שהיא תגמור מהכניסה של הכוס שלה יד 5 סנטים של גירוי יענו רק תחלק הזה היא מרגישה יענו אם יהיה לך מטר ותדחוף את כולו היא מרגישה רק את ה 5-8 סנטימטר ראשונים

עריכה:
    שמע, זו כבר פעם שנייה שאתה מוזהר... מה לא הבנת בכפתור "ערוך"..
    באמת כל הכבוד שאתה עוזר, אבל יש חוקים - תקרא ותפנים!
    פעם הבאה אני מקיים את העונש של אלכס - באן ליום..
    נערך לאחרונה על ידי Ravid; 18-10-2005 בשעה 17:29.

אלמוני
    אורח

תודה לכולם, תודה רבה.
    לעניין.
    ניסיתי, אבל כנראה שלא הצלחתי להעביר לכם את תחושת התיסכול והביישנות.
    זה לא רק העניין של ביני ולבינה, זה עניין של ביטחון עצמי. זה משפיע בהרבה מאוד
    מקרים. בדיבור למשל, בביטחון בדיבור עם בנות בפרט, בתדמית, בהכל.
    לפעמים אני מגיע למצב שפשוט אין לי חשק לכלום. לא לצאת, לא ללכת לשחק כדורגל עם חברים,
    לא לדבר עם אף אחד, פשוט כלום.
    תאמינו לי, אני מנסה מכל פיסה של סימן כלשהו לצמיחה, להתעודד. מכל דבר אני מנסה, איכשהו,
    למצוא דבר טוב ומועיך. אבל הזמן עובר, והרבה לא ממש משתנה. האמונה מתחילה להתרופף.
    אני כותב עכשיו את הדברים האלה וכל הגוף שלי רועד. בזמן האחרון, אני גם מפחד שאני לא
    יקום ברגע של אי שפיות ויפגע בעצמי בצורה זה או אחרת. יש לי מזל שאני בנאדם שלא מסוגל לכך.

תאמת? כל הסיפורים של הדוגל לא קובע, לא ממש משפר את המצב רוח.
    בסוף, הכל זה תדמית וביטחון עצמי. ולצערי זה מה שאין לי.

תודה לכולם. באמת תודה.

משתמשת כבוד
    שם פרטי
    שניצי
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    לפעמים האור בקצה המנהרה זה סתם מניאק עם מצית..

אתם לא מבינים שאם אתם תקראו לו מסכן
    הוא עוד יותר יתבייש בזה ועוד יותר ירד לו הביטחון העצמי !

ואתם סותרים את כל מה שאתם אומרים פה למעשה
    הוא לא מסכן, יש לו עוד זמן
    התפתחות מינית היא לאט לאט.. בינתיים קח את הזמן שלך ותנסה להיות בעל ביטחון עצמי בשמיים !
    שים זין על כולם
    זה לא צריך להיות לך אכפת

כשתגיע למצבים אינטימיים עם בנות
    תחשוב פעמיים מי שווה אותך !

אבל בינתיים אל תבזבז את הזמן בלהיות מדוכא..
    זה לא יעזור..
    את הזמן הזה תשקיע על ביטחון עצמי !

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect