יעדר כ4 שבועות בערך אחרי שנפצע בידו בעקבות הרבה משחקי פיפא בפלייסטיישן.![]()
הרופאים שבדקו אותו אמרו שהפציעה היא כתוצאה ממאמץ של היד עקב תנועה מונוטנתית או ממתח.
יעדר כ4 שבועות בערך אחרי שנפצע בידו בעקבות הרבה משחקי פיפא בפלייסטיישן.![]()
הרופאים שבדקו אותו אמרו שהפציעה היא כתוצאה ממאמץ של היד עקב תנועה מונוטנתית או ממתח.
|
|
אני רוצה אותו בריאל
חי או מת
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
נירא לי בולשיט שתיווצר פציעה עקב דבר כזה מי מה שהבנתי כבר היה לו בעיה אם היד וליפי שיתף אותו במשחק של איטליה למרות הבעיה הזאת וזה הדבר שגרם להחמרת הפציעה.נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
נערך לאחרונה על ידי Sheva; 18-10-2005 בשעה 02:07.
חחחח הכול יכול להיות אחרי מה שקאניזרס שבר את הרגל לפני המונדיאל בזמן גילוח אז מה כבר אפשר לצפות ...
ולגבי העניין המקצועי הגנה של מילאן חלשה ובלי נסטה הרבה יותר חלשה
Indianapolis colts Champions!!!
נירא לך יש לנו את קוסטקורטה על הספסל הוא מחזיק את כול הגנה לבד!נכתב במקור על ידי MikE BibbY
אתה חי באשליות .. אם כל הכבוד לקוסטקורטה הלא נגמר הוא יכול להיות טוב משחק אחד שתיים אבל חודש שלם זה כבר גדול עליו ...נכתב במקור על ידי Sheva
Indianapolis colts Champions!!!
צודק. עם הגנה כזאת אבל אלי ששון יכול להחזיק את כל ההגנה לבד :\נכתב במקור על ידי MikE BibbY
במשחקי פיפא בסוני מאמץ היד יותר גדול בגלל שזה פשוט קשה כל כפתור כזה גדול [אני מדבר על התזוזה עם השחקנים]
וואלה..
נשברה לי היד מניגוב חומוס מאסיבי
שאט דה קראפ אפ
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
קוסטקורטה לא מת עדיין?חחח...
בטח נסטה שיחק בפיפא הוא רצה לשחזר תמשחק בגמר מול ליברפול והפעם לנצח אבל כל פעם הוא לא הצליח.....אז הוא המשיך.....יום ולילה.....עד שהוא נפצע.....
חחח יש מצב גדולנכתב במקור על ידי O-MaN1
חחח תפקפקו בזה,אני ראיתי בוואלה..למרות שאני לא לוקח משם חדשות חחח זה נראה לי מצחיק..
" בלם נבחרת איטליה ומילאן, אלסנדרו נסטה, ייעדר ארבעה שבועות בגלל פציעה מסתורית בידו. בדיקות רפואיות העלו, כי הפציעה נולדה מתחביבו של נסטה בשעת לילה מאוחרת לשבת ולשחק כדורגל מול המסך. הרופאים שבדקו את נסטה טוענים שהפציעה נגרמת כתוצאה ממאמץ של היד עקב תנועה מונוטונית או ממתח. "
חחחח חשבתי סתם המצאת.....ראיתם?אמרתי לכם יום ולילה!....
http://sports.walla.co.il/?w=/316/795006
וווייייייי עכשיו קלטתי רקקקקקקקקקק
נסטה מושבת עקב שפשוף יתר !
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
יא כבד
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]