כל פעם שאני מדבר עם איזה מישה.. אני מגיע למצב כזה שאני פשוט "נתקע" זאת אומרת שהיא נגיד אומרת משהו ולי אין פשוט מה להגיד...אז מה שאני אומר זה : "ואללה" ,"כן, מגניב" ,"יופי" ...
ואז יוצא כאילו שאני בנאדם משעמם!(ואני לא!!!)
מה לעשות???
כל פעם שאני מדבר עם איזה מישה.. אני מגיע למצב כזה שאני פשוט "נתקע" זאת אומרת שהיא נגיד אומרת משהו ולי אין פשוט מה להגיד...אז מה שאני אומר זה : "ואללה" ,"כן, מגניב" ,"יופי" ...
ואז יוצא כאילו שאני בנאדם משעמם!(ואני לא!!!)
מה לעשות???
|
|
זה לא קשור.....אתה לא משעמם בגלל דבר כזה......כל עוד אתה מעלה נושאים בשיחה בעצמך לא יחשבו שאתה משעמם....
חוצמזה אם יש נושא שאתה מגיב עליו ככה אתה יכול להתעמק עליו יותר איתה.....לשאול אותה עוד דברים על הנושא הזה....אתה מדבר בכלליות ככה שאני לא בטוח למה אתה מתכוון בדיוק....
רק טיפ קטן:
תמיד תעלה לשיחה את הנושא שאתה אוהב לדבר עליו [ולא, לא כדורגל.. משהו שיהיה משותף ביניכם].. ככה יוצא שאתה יכול לדבר הרבה, כי אתה אוהב...
אמממ... לפעמים כשאתה מרגיש שאתה נתקע, אתה יכול פשוט להחליף נושא... נגיד..
"וואי איזה שיר ענק... אין אני מת עליהם... אחלה להקה"... ואז היא תשאל "מי?" ואז בלהלהבלהבלהבלהב על הלהקה..
או "וואי, את לא יודעת במה נזכרת"
"וואי שמעת מה אמרו היום?"
"חחח את יודעת, X סיפר לי שאומרים ש..."
אלף ואחד דברים.... רק לזרום...
אין בנאדם כזה שיודע לדבר על הכל.... יש בנאדם שיודע להפוך שיחות לכאלה שהוא יודע לדבר בהם על הכל...
בהצלחה!
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
זה קורה לכל אחד
זה בכלל לא אומר שאתה משעמם
כמו שאמרו קודם אתה צריך לזרום, ולא להילחץ כשאתה מדבר עם מישהי
שיחה צריכה לזרום מעצמה ואם היא לא זורמת אז אולי אתה מדבר עם מישהי לא נכונה
אין לי הרבה מה להוסיף..נכתב במקור על ידי LoverBoy
רביד כבר עשה את העבודה..
מילמת המפתח היא לזרום ! ולדבר על דברים שקשורים לשניכם =]
חחח שמע תבלה אם אותן בנות הרבה זמן ותכירו ואז כבר לא יהיו לך את הבעיות האלה תאמין לי תמיד יהיה לך מה להגיד כמו אם חברים שאתה מכיר אותם הרבה זמן
לובר בוי! אתה באמת מלך!!!!
ממש תודה יוו עצה בת יענה!!!
תודה לכולם עצות של החיים..
חחחח תראו מי דיבר בלוד חחחח טוב כולנו נותנים עצות אבל כשזה מגיע אלינו אז אנחנו אפסים חחח
עריכה של DaRk GoD
באן לשבוע + שינוי כותרת ל "אפס".
נערך לאחרונה על ידי DaRk GoD; 19-10-2005 בשעה 17:52.
זה לא כיף להגיב אחרי רביד... אבל יש לי מה להוסיף....
אני פשוט אתן לך עובדה מוכרת אחת ופשוטה, ותעשה איתה מה שתרצה.... תסכים לא תסכים מה שבא לך....
רקקקקקקקקקקק 10% מהתקשורת בין בני אדם היא מילולית. רק 10%.
מקווה שגם זה יעזור![]()
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()