ולמה לא מבינים את זה כאן? כל שבוע מחליפים זרים
ראבק
ולמה לא מבינים את זה כאן? כל שבוע מחליפים זרים
ראבק
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
|
|
יואב שתבין הפועל קבוצה מפגרת גם. לא רק שהם קונים זרים שהם לא הכי טובים שיש.
אלה הם לא משקיעים לטווח ארוך, ולא חושבים על העתיד. מחתימים לי שחקנים לשנה אחת.
את ת'מאר סליי המקל הזה. באסטון מעיף אותו עם האצבע, טעות להביא אותו.
And I never wanna say goodbye
But girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel
מה לעשות שהמצב קשה בארץ וקבוצות כמו גליל עליון ומכבי ראשון לא יכולות להביא זרים איכותיים בכסף ועד שהם נופלות על זר טוב שהוא זול שנה אחרי הוא רוצה יותר כסף שאין למועדון ואם לא מביאים לו הוא חותך לאירופה
מכבי לא ישראלית זה בולשיט. פשוט בולשיט.
כל הקבוצות בארץ, כן כן כולל הפועל ירושלים הקדושים האלוהיים וסמל התום משחקות עם 4 זרים בחמישייה. או אם המקסימום שיש בישראל המשתנה. ואני יכול להבטיח לכם שכל מועדון אם היה לו את האמצעים של מכבי והוא היה משחק ביורוליג בליהגבלת זרים לא היה איכפת לו ישראלי או לא.
זה פשוט בולשיט, זה מייצג אותך או לא? תחליטו לבד אם המצפון שלכם.
ולגבי קבוצת נ.ב.א או לא, יפה ניצחו את טורנטו כל הכבוד, אז מה שלפחות 20 מה30 קבוצות נ.ב.א שוחטות אותם במשחק ראסמי( כמו שיעקובי אומר =]).
ההייפ התקשורתי משגע אותי, שיסקרו אותם בכיף, אבל לעשות מהם אלוהים ממשחקי אימוןזה מוגזם.
והכי מעצבן זה פנחס גרשון שחושב שהוא יד ימינו של אלוהים המאמן הטוב בעולם שמותר לו לפתוח את הפה על כל דבר שזז.
טמבל.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
שמע , אני לא אומר שהקבוצות האחרות ישראליות יותר כי זה לא נכון בשטח , ומה לעשות ? כל קבוצה "ישראלית" שרוצה להצליח , צריכה להתבסס על הזרים , כי הישראלים לא ממש נולדו גנטית להיות שחקני כדורסל מדהימים בניגוד לעמיתיהם שחומי העור.נכתב במקור על ידי -Alon-
אבל הקטע הוא שעושים את מכבי הקבוצה של המדינה , של ישראל , ובשטח יותר משלושת רבעי סגל הוא מהיבשת הרחוקה או מקרואטיה ואפילו ה"ישראלים" של מכבי הם זרים שאוזרחו בעקבות נישואים לישראלית(ארנולד , שארפ)
צריך לעשות את ההבדל בין הקבוצה של המדינה לבין הקבוצה של שמעון מזרחי , פדרמן , כץ והכסף שלהם , אותי באופן אישי הם מזמן לא מייצגים.
פדרמן ומזרחי עכשיו נכנסו לפורום ובכו כי הם קראו שהם לא מייצגיםאותך.
מכבי ת"א זה מועדון כדורסל פרטי כלכלי אם אינטרסים לא לאומניים לא יצוגיים רק אינטרסים פנימיים של המועדון לגבי הצלחות במפעלים קהל וכסף.
והם לא שמים זין על איך הם עושים את זה אם 2 וחצי או 8 ישראלים כל עוד יד אליהו מלא ב10 אלף כל חמישי.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
וואייי זה כל כך שטויות ...
בוא ניקח מטאפורה פשוטה ....
מצב היפוטתי :
מאיר טפירו, עידו ק , טל ב, יניב ג, ואמיר כץ נולדו בעיר חיפה.
הקבוצה מכבי רעננה גילתה שחקנים ככשרונות גדולים .. והחליטה להחתים לקבוצה...
החמישה עברו לעיר רעננה, שיחקו בשורותיה וזכו בגביע המדינה.
אתם רוצים להגיד לי שהקבוצה מכבי רעננה לא מייצגת את רעננה ?
אז מה אם השחקנים שלה נולדו בחיפה ?
הם עברו לרעננה, והם משחקים בשורותיה .. לכן הקבוצה מייצגת את העיר רעננה...
משהו לחשוב עליו בשעה זו של הערב![]()
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
וכרגע הנכדים של הנכדים של שימון ומוני מסודרים[טוב נו רגב פנאן בזכות עצמו כמובן]
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אני התחלתי לשנוא את באר שבע מאותו רגע שהם הושפלו ע"י הקבוצה שאני הכי שונא, ברצלונה!נכתב במקור על ידי Alonh