מה קורה אם אני מתאהב בבת דודה שלי זה מותר? לא שאני עומד להתחתן איתה אבל סתם אהבה של גיל 12,13 אתם יודעים
(ושוב פעם זה לא אני!!! חבר שלי אמר לי שאני ישאל כאן כי גם לי אתם עזרתם פעם)
אז מה זה מותר בכלל?
מה קורה אם אני מתאהב בבת דודה שלי זה מותר? לא שאני עומד להתחתן איתה אבל סתם אהבה של גיל 12,13 אתם יודעים
(ושוב פעם זה לא אני!!! חבר שלי אמר לי שאני ישאל כאן כי גם לי אתם עזרתם פעם)
אז מה זה מותר בכלל?
|
|
שטויות זה יעבור לך .... או לו ... מי שזה לא יהיה ...
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אממ תראה הכל תלוי בך ובה זה כנראה סתם שטות אבל החלטה שלך..
שמע אם זו אהבה אמיתית...אפילו שזה דודה שלך...צריך לעשות משהו בנידון...אם זה סתמי...אז אולי יעבור לך...
לפי התורה אני חושב שזה מותר , מבני דודים והלאה.. זה לא נחשב חטא לפי התורה , אבל כדי שתבדקו את מה שאני אומר פעמיים..
חוץ מזה שזה דיי פדיחה לפי דעתי לצאת עם בת דודה שלו \ שלך .. וכדי לו לנסות לרדת מזה כמה שיותר מהר..
אני לא חושב שזה נחשב גילוי עריות...
אבל..אתה עוד קטן..חח תיהיה מאוהב בה...לא יקרה כלום..זה יעבור
אחי רק את האמת ...
זה מוזר אחושרמוטה....
וכדי שתפסיק את זה ...
זה לא אני זה חבר שלי הוא ביקש ממני לשאול פה כי הוא ראה שלי גם עזרו כאן...
וזאותי בת דודה שלו לא דודה יענו למי שלא יודע הבת של אח של אמא שלו
אם זה חבר שלך אז למה אתה באנונימי ובכלל למה מה אתה מפחד??נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי
כן אה למה אתה באנונימי?עם זה לא מדובר בכלל עליך..
חלאס עם השאלות במבה ההאלה... בא לו להיות באנונימי... יש את המוד בדיוק בשביל זה...
אז ככה, לפי התורה זיווג בין בני דודים הוא לא נחשב לגילוי עריות, ולפיכך חוקי לחלוטין... גם מבחינה חוקית בישראל נישואין שכאלה הם כשרים...
לדעתי זו גחמה כזו של הגיל, אבל מה אכפתפ לו ללכת על זה...
מה שכן יפריע, אני חושש מתגובות קצת לא נעימות בחברה על דבר שכזה [הוא יוצא עם דודה שלו, "אך אחת לא רוצה אותו חוץ ממנה, ולא נעים לה, ובלהלהלבהלהלבבהלבלה..."]
קיצר, תעשה חושבים עם עצמך [ואני מדבר אליך בגוף שני כי עדיף שאתה תקרא, מאשר פותח הנושא יעביר לך את זה..] ותראה עד כמה באמת זו אהבה... ואז... אמממ.... תחליט... ואם כן - לך על זה... על הזין, זה הגיל![]()
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
אבל אי אפשר להביא ילדים נכון? יש קשר דם
שיעשה בדיוק משהוא רוצה , חפיף בן אדם למה לישאול על זה בכלל
צריך לעשות משרוצים ואל תביא לאנשים אחרים להחליט מה נחשב בסדר , פשוט שיעשה משרוצה
לא משנה מה..חפיףףף
זהו, זה יעבור לך אפילו די מהר.נכתב במקור על ידי Oman
חחח תהנה בינתיים :]