אברהם גרנט סיכם בבית"ר ירושלים על חוזה לשלוש שנים. במהלך הימים האחרונים, חל שינוי בעמדתו של הבעלים, ארקדי גאידמק בנושא המאמן. כזכור, גאידמק רצה להביא לבית"ר את יורי סיומין הרוסי, אך לאחר שהבין כי סיומין לא יגיע לקבוצה, הצליחו אנשיו של המיליארדר לשכנעו כי גרנט הוא האיש המתאים ביותר. "רק גרנט יכול להפוך את הקבוצה למועדון כדורגל אירופי", אמרו היועצים לגאידמק וזה אישר להם לשגר מסרים למאמן כי: "ארקדי גאידמאק רוצה להיפגש איתך בימים הקרובים".
גרנט דחה אמנם את הפנייה אליו והסביר כי העדיפות והרצון הראשון שלו הוא להמשיך לאמן את נבחרת ישראל גם בקמפיין הבא של מוקדמות יורו 2008, אולם על פי מקורביו שינה הלילה את דעתו והחליט לסכם בבית"ר באופן עקרוני.
נודע שההצעה של גאידמאק לגרנט מדברת על חוזה ארוך טווח לשלוש שנים בהם יקבל גרנט תקציב בלתי מוגבל לשינוי מוחלט בבית"ר ירושלים.
יאללה ביתררררררררררר מאמן אולי פחדני אבל ווינר נקווה שהוא יעזור לנו בליגה!



ציטוט ההודעה





