למישהו יש מושג מתי תהיה ההופעה שלו?
או בכלל פרטים עליה?איפה?מתי?כמה?
תודה למי שיעזור
למישהו יש מושג מתי תהיה ההופעה שלו?
או בכלל פרטים עליה?איפה?מתי?כמה?
תודה למי שיעזור
|
|
תודה רבה
ולמישהו יש מושג מחיר בערך?
חיפוש קטן בגוגל הקנה לי את התוצאות הבאות LOL
שאלות נפוצות וכמובן התשובות:
תשובה: יום שני, שבעה בנובמבר (7/11/05), אצטדיון בלומפילד, רח' שארית ישראל, תל אביב-יפו. פתיחת דלתות אצטדיון בשעה 18:00. המופע אמור להתחיל בשעה 20:00 ולהימשך בערך שעתיים ורבע. יש שלושה סוגי מחירים לפי טיב המיקום: 360 ש"ח, 440 ש"ח, 480 ש"ח. מי שמשלם יותר - קרוב יותר אל הבמה ואל פיל קולינס.
- מתי? איפה? כמה עולה?
תשובה: מדובר במופע פופ ראוותני עם צוות גדול, תפאורה כבדה, תאורה משוכללת, טכנולוגיה חדשנית וציוד מאוד יקר. זו לא חלטורה.
- למה מחיר הכרטיס כל כך יקר?
תשובה: בהחלט. בדיקה באינטרנט מגלה שמחירי הכרטיסים גבוהים גם במקומות אחרים. זה מה יש.
- גם בחו"ל מחיר כרטיס להופעה של פיל קולינס כל כך גבוה?
תשובה: חלק מקוני הכרטיסים יעמדו על הדשא בקרבת הבמה, והמקומות לא יהיו מסומנים. יש גם כרטיסים בישיבה עם מקומות מסומנים. לפרטים מדויקים יש לפנות לקופות הכרטיסים (ר' טלפונים בפסקה הבאה).
- יושבים? עומדים? יש כסאות? יש רצפה?
תשובה: תושבי ת"א והמרכז מתקשרים ל"קסטל" (טל' 03.604-5000). תושבי ירושלים מתקשרים ל"קלעים" (טל' 02.6222333) תושבי הצפון מתקשרים ל"לאן" (טל' 04.8418411). אפשר גם באינטרנט דרך וואלה כרטיסים. מבצע ישראכרט: 100 ש"ח הנחה לכרטיס תמורת כוכבים ובשלושה תשלומים (טל' 03.5280505). מועדון 'חבר' לאנשי קבע מציע כרטיסים בעמידה במחיר 300 ש"ח. חשוב להבחין בין כרטיסים לעמידה על הדשא בלי מקומות מסומנים, ובין כרטיסים בישיבה עם מקומות מסומנים. כדאי לשאול על המרחק מן הבמה, למרות שיהיו מסכי וידאו גדולים.
- איך משיגים כרטיסים להופעה של פיל קולינס (למרות שהם יקרים כל כך)?
תשובה: להלן רשימת השירים המשוערת בתרגום לעברית: משהו קרה בדרך לגן עדן, כנגד כל הסיכויים, אל תאבדי את המספר שלי, את תהיי בלב שלי, עוד לילה אחד, לא יכול להפסיק לאהוב אותך, תחזיקי מעמד מספיק זמן, צבעים אמיתיים, בואי איתי, אהבה גרובית, שוב פספסתי, עוד יום בגן עדן, אי-הבנה, חיים נפרדים, באוויר הלילה, לרקוד אל תוך האור, אי אפשר לזרז אהבה, שני לבבות, לחבוש את הכובע שלי, מאהב קל, סוסודיו, זה לא מאוחר מדי, קחי אותי הביתה. ייתכנו שינויים ברשימה זו - פיל קולינס לא פירסם רשימה סופית.
- מה ישיר פיל קולינס על הבמה?
תשובה: יש אוסף של פיל קולינס משנת 1998 שנקרא "היטס" ובו נמצאים רוב להיטי המופע. מי שרוצה לעקוב אחרי כל אלבום בקריירה שלו, יתחיל עם Face Value משנת 1981, אחריו "הלו, אני צריך ללכת" משנת 1982, ימשיך עם "אין צורך בחליפה" משנת 1985 (No Jacket Required), משם ל"אבל ברצינות..." משנת 1989, "שני הצדדים" משנת 1993 ו"לרקוד אל תוך האור" משנת 1996. יש גם להיטי קולינס באלבום "חומה סינית" של פיליפ ביילי ובפסקולים של "כנגד כל הסיכויים", "לילות לבנים", "באסטר" ו"טרזן".
- אני רוצה להתכונן להופעה של פיל קולינס. מה צריך לקנות או לשמוע?
תשובה: פיל קולינס כבר לא צעיר, ואחרי עשרות שנים של הופעות והקלטות, הוא סובל מפגיעה רצינית באוזנו. הרופא שלו המליץ לו להפסיק להופיע, פן יאבד שמיעה באוזן אחת. קולינס החליט שהבריאות יותר חשובה מכסף, ופתח בסיבוב הופעות עולמי אחרון ארוך שבו ייפרד ממעריציו על הבמה. אם קולינס לא יפרוש, הוא יהפוך חירש.
- למה קוראים לסיבוב ההופעות הזה "פיינל פרוול טור" (Final Farewell Tour)?
תשובה: מי שאוהב את שירי הפופ הרומנטיים (והקיטשיים לעתים) של פיל קולינס משנות השמונים, צפוי להנות מאוד. מי שמחפש את פיל קולינס של ג'נסיס הישנה והטובה משנות השבעים, או תקופת הג'אז-רוק שלו עם להקת ברנד-אקס (Brand-X) צפוי להתאכזב קשות. זה אמור להיות מופע קליל ומבדר לציבור הרחב.
- המופע של פיל קולינס שווה משהו?
תשובה: ברד קול - קלידים; דריל סטורמר - גיטרה; רוני קריל - גיטרה; צ'סטר תומפסון - תופים; לואיס קונטי - כלי הקשה; לילנד סקלאר - גיטרה בס; זמרות ליווי - איימי קיז, למונט ואנהוק, לין פידמונט-לינדזי, קוני ג'קסון-קומגיז, ביל קנטוס (הוא דווקא זמר ליווי, לא זמרת); הארי קים - חצוצרה; ג'רלד אולברייט - סקסופון; דן פורנרו - חצוצרה; ארתורו ולאסקו - טרומבון. ייתכנו שינויים בצוות המופע.
- מי מנגן עם קולינס על הבמה?
תשובה: להלן כתובת משלוח דואר רגיל - פיל קולינס בע"מ, קומה שלישית, אלפרד האוס, רח' קרומוול פלייס 23-24, לונדון (קוד אזור: SW7 2LD), יונייטד קינגדום. שמה של עוזרתו האישית בלונדון - אנני קולינגהאם.
- איך אפשר לשלוח מכתב למר פיל קולינס?
תשובה: קרואטיה, צ'כיה, אסטוניה, פינלנד, יוון, הונגריה, (ישראל), לבנון, ליטואניה, רומניה, רוסיה, סרביה, טורקיה, איחוד האמירויות.
- איפה עוד מופיע פיל קולינס במסגרת הסיבוב הזה?
תשובה: החשש הזה תמיד קיים, בייחוד כאשר מדובר במופע יקר כל כך. לאור העובדה שמר פיל קולינס מופיע גם במקומות כמו לבנון או סרביה, יש להניח שהוא מבוטח ומאובטח היטב.
- האם יש סיכוי שהמופע של פיל קולינס יבוטל ברגע האחרון על רקע בטחוני?
תשובה: בהחלט לא. פיל קולינס כנראה לא יגיע להופעה נוספת במדינת ישראל. סביר שזו הזדמנות אחרונה.
- האם כדאי לוותר על המופע ולחכות - אולי פיל קולינס יגיע לכאן שוב להופעה פחות יקרה?
תשובה: הוא חי בשווייץ ומגדל משפחה עם אשתו הצעירה-בהרבה אוריאן. לאחרונה נולד לו ילד קטן וקוראים לו מת'יו תומאס קלמנס. הוא מנהל אורח חיים רגוע, שוחה בכסף ולא מתכנן דברים גדולים לעתיד. הוא כבר זכה בכל הפרסים האפשריים, כולל אוסקר, ומכר בערך 250 מליון עותקים מתקליטיו השונים. מכיוון שהוא יליד 1951, הוא כבר מתחיל לחשוב על פרישה הדרגתית מעולם המוסיקה.
- מה פיל קולינס עושה בחיים שלו בתקופה הנוכחית?
קרדיט לגוגל>פיל קולינס>SEARCH
חח
לכל המבקשים...
תודה