חברי פורום היאבקות,
איך אתם מגדירים אגדת היאבקות?
ומי לדעתכם אגדה?
אלה השאלות שבירצוני לדון עליהם באשכול זה,מקווה שזה היה דיון פורה,מלא דאות וללא ספאם.
חברי פורום היאבקות,
איך אתם מגדירים אגדת היאבקות?
ומי לדעתכם אגדה?
אלה השאלות שבירצוני לדון עליהם באשכול זה,מקווה שזה היה דיון פורה,מלא דאות וללא ספאם.
צ'אק נוריס יכול ליירט מטוסים כשהוא עושה אקדח עם האצבעות ואומר: "בנג". .
|
|
אתה אומר שרוב ואן דאם ובוקר טי הם אגדות?נכתב במקור על ידי Real Madrid
לא ניראה לי,הWWE מגזימים כשהם אומרים שמישהו אגדה.
בגלל זה פתחתי את הדיון הזה.
צ'אק נוריס יכול ליירט מטוסים כשהוא עושה אקדח עם האצבעות ואומר: "בנג". .
האהבתי אחי!!! חחנכתב במקור על ידי Real Madrid
אממ מסכים איתו!
וגם כל מי שישאר לאורטון לחסל :Boxing:
חח למה?נכתב במקור על ידי StAr RuIn
טייקר לא אגדה? XD
מממ לדתע אגדה כל כל חייב להיות ותיק ובעל היסטוריה של תארים או ארועים מסוימים שהופכים אותו לבלתי נשכח למשל למה טייקר אגדה כל העבר שלו כל הקרבות שהוא עבר הארון קברוה עם יוקוזונה הINFERNO MATCH נגד קיין כלוב הגהנום עם מנקיינד כאלה קרבות שעושים אותו למה שהוא היום אגדה
אגדה זה כל מי שיש לו פינישר שגומר קרב ב99 אחוזים ושהו ייחודי
טייקר - טומבסטון פייל דרייבר
קווין ואן אריק - הצבת
מי שלא אגדה
מיסטיריו - 619 לא הפיל את ביג שואו אחרי שלוש פעמים
"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלוםלפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)
לא זה יותר ככה " כל מי שרנדי לא מחסל "נכתב במקור על ידי Real Madrid
בעצם גם זה לא נישמע הגיוני כי כולם עולים עליו חחחחחח
אגדות בטוחות :
TAKER
ROCK
STONE COLD
GOLDBERG
MICK FOLEY
HULK-החדש הזקן לא בדיוק כי החליפו ביניהם מזמזן
Bichof-הוא לא בדיוק אגדה והוא לא מתאבק אבל הוא אירגן יותר דברים ממק' מן פי אלף ומהמנג'רים הוא הכי אגדתי יותר ממק' או קואץ' או תאודור כמה שהוא מניאק...
נערך לאחרונה על ידי OrP; 21-10-2005 בשעה 02:58.
לדעתי אגדה זה אחד שיש לו אחוזים מאוד טובים של נצחונות וגם מתאבק ותיק.....
לדעתי אגדה זה מתאבק עם וותק וזה לא שיש לו אחוזים גדולים של ניצחונות אלה יש לו קרבות יפים שלא נראים אותו דבר כל הזמן וגם אם הם כן זה מרגש כל פעם מחדש ולא צריך להיות לו פינישר שמזיין במכה וזהו ואז הוא אגדה כי זאת שטות הרי מה זה קשור בכלל...
זה מישהוא שהקהל גם אם הוא יהיה היל וגם אם הוא יהיה פייס לדוגמא יש נגיד את קורט אנגל שהוא היל אבל בכל זאת אוהבים אותו כאילו לו יודע איך להסביר את זה בדיוק
בקיצור אגדה זה מישהוא שרכש כבוד מהקהל בזמן כל הקרבות שלו המעשים שלו
וסתם עוד משהו
רנדי אורטון הומו!
ומי שיגיד שסינה הוא אגדה יחטוף מכות-למה סינה לדעתי זאת הדמות הכי גרוע צפויה ומגעילה שיש ב
wwe
וכל אלה שאוהבים אותו לרוב הם חדשים בצפיה או שלדעתי לא מעריכים מספיק את האחרים....
אה ומי שלא מבין למה לא הייתי פה זה כי הייתי באילת
אגדה זה מישהו שיש לו לפחות 5 קרבות שהם נחשבים לטובים ביותר.
שהוא לא משעמם בקרבות שלו ושיש לו וותק והיסטוריית תארים.
ובכללי, מי שמספק את הסחורה (מבחינת איכות) באופן די סדיר למשך תקופה של 10 שנים בערך או אפילו פחות, ראוי לתואר הזה
טוב ועכשיו לרצינות....
אגדה זה אחד שוותיק בעסק,זכה בהמון חגורות,ונזכר ויזכר בהסטורייה תמיד.
וOrP גולדברג....בכלל לא אגדה!
אוקיי אגדות אפשר לבדוק לפי העובדה שהוא ייכנס בסופו של דבר להיכל התהילה(ההול אוף פיים המכובד)-כרגע לריק פלייר,טייקר,יוקוזונה,רנדי סאבאג',לקס לוגר,קווין נאש,ביג שואו,ועוד המון מתאבקים טובים יש מקום מובטח שם..
אגדות הם האנשים הבולטים של עולם ההיאבקות לאורך מספר שנים..ושעליהם תמיד בנויים הקרבות החשובים..ראו דוגמאת שון מייקלס...הוא ממשיך להתאבק עכשיו רק כדי להיכנס להיכל התהילה-כל אלה ייכנסו אך רק בעוד 10 שנים או יותר..גם ברט הארט וסטינג שליי ייכנסו בטוח אך השאלה מתי..הם אגדות נקודה!
בחור אתה מושלה גם ברט הארט גם סטינג גם יוקוזונה וגם קווין נאש קבר לא מתאבקים(כבר מלא זמן) אז אין שום סיכוי שהם ייכנסו להיכל התהילה.נכתב במקור על ידי MotkotO
וחוץ מזה אם לפי ההגדרה שלך אגדה זה מי שייכנס להיכל בסופו של דבר אז גם מייקלס הוא אגדה (כי הוא ייכנס בעוד 10 שנים, עדיין זה לפני "סופו של דבר").
"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלוםלפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)
תגיד לי אתה דפוק או מה?
אני אמרתי שקווין נאש-ברט הארט-סטינג-יוקוזונה(ז"ל) מתאבקים כיום?קרא שוב את ההודעה שלי אמרתי בזמן שהם היו מתאבקים הם עשו הרבה ומגיע להם מקום מכובד בהיכל התהילה במיוחד ליוקוזונה ולסטינג הענק שלי
אם היית רואה את הקרבות האדירים של ברט הארט-קווין נאש-סטינג-יוקו עוד בתחילת דרכם היית בטוח שיהיה להם מקום בהיכל.
ואתה אשכרה סותר את הדברים שלי-מה הקשר אם הם מתאבקים כיום הם לא יהיו בהיכל התהילה(למרות שאמרתי שהם לא מתאבקים כיום)בקיצור יצאת מטופש לגמרי..ועצם העובדה שהם התאבקו בעבר מקנה להם את הזכות להיכנס להיכל התהילה כי הם רשמו את שמם על הרבה מקומות בהיסטוריה של ההיאבקות הבידורית...!אז ילד אל תדבר על מה שאתה לא מבין-טיפש!