תצביעו ותגיבו!
לפי דעתי רק מאמן זר יכול לעזור לנבחרת ישראל ראינו שהישראלים זה לא מה שצריך ולפי דעתי הדבר היחיד שיכול לעלות את רמת האימונים,רמת המשחק זה מאמן זר!
דרור קשטן
יצחק שום
מאמן צעיר
מאמן זר
אחר
תצביעו ותגיבו!
לפי דעתי רק מאמן זר יכול לעזור לנבחרת ישראל ראינו שהישראלים זה לא מה שצריך ולפי דעתי הדבר היחיד שיכול לעלות את רמת האימונים,רמת המשחק זה מאמן זר!
נערך לאחרונה על ידי Sheva; 28-10-2005 בשעה 15:57.
|
|
רק דרור קשטן!!!!!!!!!!!!!!!
"חבר אמיתי זה חבר שקונה 2 בזוקה ולא זום 1.."
אייל ברקוביץ אין ספק
Indianapolis colts Champions!!!
איציק זוהר
חח לא סתם.. אבל מאמן צעיר שיעיף את כל הזקנים וישאיר את נמני
יבנה קבוצה תחתיו יקח יור התאחדות קירח העונה לשם לוני ויהיו לנו 2 קבוצות של מכבי תל אביב
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אחר-פורום כדורגל של אטרף.
רק אנחנו נוביל את הנבחרת ליורו.[של עזה]
אחר - רון קופמן
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
הגעתי למסקנה שהכי טוב לנו דרור קשטן.
אחד שמכיר את כל העסקונה של ההתאחדות (חחח אני נשמע כמו רון קופמן) , שמכיר את חומר השחקנים , שחי את הכדורגל הישראלי , שיודע יותר טוב מכולם איך להתנהג עם השחקן הישראלי הממוצע.
אני לא רואה אפילו את מוריניו מצליח להבין את הכדורגל הישראלי , כי בינינו , המאמן שיבוא צריך להכיר את חומר השחקנים מראש, שיהיה לו ידע בסיסי בכדורגל הישראלי , מישהו שצריך להתרגל לשכונה הזאת שלנו , ואוטו ריאהגל/היצפלד/טופמולר , הם לא אלו שיעשו את העבודה.
רק דרור קשטן.
לדעתי צריך להביא את יצחק שום כי מה שבטוח הוא שהוא לא ישחק בונקר ואני מאמין שאולי סוף סוף מישהו ייתן צ'אנס לזנדברג ולבן לוז שניים מהכשרונות הגדולים בזמן האחרון בכדורגל הישראלי ואולי אפילו לתת אזרחות לטוטו תמוז שלפי מה שהתרשמתי ממנו הוא שחקן בכלל לא רע ולדעתי יכול להשתלב יפה מאוד בנבחרת.
נ.ב
מישהו יודע מה נסגר עם קבלת האזרחות של קולאטי??