בעעעעע מה אני עושה עכשיו?
חבר די טוב שלי למרות שהוא אמר לי שהיא הכלבה וסלח לי אבל אני מרגיש די חרא אני רוצה לפצות אותו בעעע לאיזה באסה נכנסתי
ד"א זו היא שהתנפלה עליי כמו שרמוטה והיתי חרמן בטירוף ולא התהפקתי אז אמרתי נזרום איתה
בעעעעע מה אני עושה עכשיו?
חבר די טוב שלי למרות שהוא אמר לי שהיא הכלבה וסלח לי אבל אני מרגיש די חרא אני רוצה לפצות אותו בעעע לאיזה באסה נכנסתי
ד"א זו היא שהתנפלה עליי כמו שרמוטה והיתי חרמן בטירוף ולא התהפקתי אז אמרתי נזרום איתה
|
|
עצוב..
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
דוגרי, אתה חראא של חבר!!!!
אני לא נוהג להגיד את זה הרבה, אבל בעעעעעע עדיף שאני לא אגיב, למה אתה תקבל בראש :Q
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
חחח רון תביא לו שוקולד ופרחים XD
אה ותגיד לחברה שלו יענו לשרמוטה שהיא תפצה אותו באיזה משו שרמוטי לא יודע מה... כי זה הכל באשמתה וזה ותעשה לה סרטים...![]()
וואי איזזה מניאאא''קקק
יום שישי בערב חזרתי מאוחר שתינו הרבהנכתב במקור על ידי LoverBoy
(ואני אחד שלא שותה בכלל אני שונא את זה אבל הייתי עם חברים אז שיחקתי אותה כלי חח)
היא הייתה שיכורה מתה והתנפלה עליי ממש לא רציתי הרחקתי אותה בהתחלה והיא פשוט לא הפסיקה והיא קפצה אליי
מצטער, אבל אם היית חבר שלי, או שהייתי שופך לך בקבוק וודקה [קיגלביץ', אני לא אשקיע בשביל זה] על הראש, או שהיית חוטף ת'מכות של החיים :/נכתב במקור על ידי ron4ever
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
אחי אני ממש הרגשתי חרא לא התכוונתי לעשות את זה הייתי מבואס בגלל זה החבר שלי לקח את זה בקטנה הוא לא כל כך אהב אותה אבל עכשיו אני לא מדבר איתה על אותו קטע (הכלבה התנפלה עליי אני התמים פה)נכתב במקור על ידי LoverBoy
ושחבר שלי שמע את זה (ממני כן אני הלכתי להגיד לו)
הוא אמר לי שלא נורא יבואו עוד
רביד בגלל זה אין לך חברים חח
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
יאפפפנכתב במקור על ידי LoverBoy
חחחחחחנכתב במקור על ידי orcho
מה אתה מאושר יצאתה מניאק החורשרמוטה אני במקומך הולך לחבר שלך ואומר לו שגם אתה לא תדבר איתה יותר..
תקרא תגובות אני לא מדבר איתה ולא ידבר איתה היו שמה עוד חברים שלי שראו שהיא התנפלה עליי כמו איזה זונה מסריחהנכתב במקור על ידי itay
חח הרגת אותייי :Boxing:נכתב במקור על ידי orcho
נכתב במקור על ידי ron4ever
רון אתה לא חבר דוגרי
בחיים לא הייתי עושה את זה לחבר זה קורה תאמין לי ומתחמקים גם אים אתה שיא החרמן!!![]()
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו