קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה]בL.A Rush..אני יודע שהיא נפוצה
    על ידי SyNtaX בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-04-2006, 01:28
  2. לכל המשתמשים , אני בכוונה אומר לכם מהיום.
    על ידי אור בפורום דיבורים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 24-03-2006, 20:32
  3. בעיה...עם מישהי בעע אני משתגעעע
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 01-03-2006, 20:05
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-11-2005, 16:04
  5. בעיה במחשב החדש :( בבקשה אני צריך עזרה!!!
    על ידי SlutFatma בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 16-10-2005, 20:10
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

בעיה חברתית בבצפר והכל [אני בכוונה לא באנונימי]

משתמש כבוד האוואטר של MuGi
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

ברירת מחדל בעיה חברתית בבצפר והכל [אני בכוונה לא באנונימי]

שמי אלמוג עזבו משפחה
    ואני בן 13 וחצי
    ויש לי קצת בעיות חברתיות אני לא מדבר מהשתמש האנונמי כי אני חושב שמפה אני מדבר הכי גלוי שיש וזה יותר נחשב עבורי..
    בקיצור הכל התחיל מהמעבר מהיסודי לחטיבה
    [עכישו אני כתה ח']
    בכתה ז' בהחלה היה סבבה... יש איתי בכתה 2 בנות שהכרתי טוב ואפילו היה בקשר ממש טוב אם אחת מהם..
    אבל בכל זאתי פחדתי קצת לצאת החוצה והלכיר אנשים אבל בסוף גם יצאתי ווואלה הכרתי די הרבה אנשיפם...
    אבל פתאום משו קרה.. בזמן שכולם המשיכו להכיר את כל שאר המקומבלים כזה תמבינים לה אני מתכוון אני םשוט לא מוצתאמילה מתאימה.. ואני נשארתי אם אלה שהכרתי וואלה לא ממש רע לי אבל לא אכפת לי למצוא עוד בקיצור הבעיה מתחילה עכשיו.. בהתחלה אלה שהכרתי שמרתי איתם על קשר מצוין גם בבצפר וגם אחרי הצוהרים והכל.. אבל פיתאו משו קרה.. השקר אם אלה שהכרתי טוב נהיה חלש כזה.. האומנם אני הכרתי עוד אנישים אבל הקשר שלנו מעפן של שלום בבוקר.. וזהו.. ואני כבר לא יודע מה לעשות יש תילדים שתמיד מצליח להם עכשיו תגידו לי תמיד יש כאלה שמצליחים יותר אבל זה לא זה.. יש ממש כל אלה שאני הכרתי מכרירים את כל הבנות ועזבו את זה אפילו הבנים בשכבה.. אני כמובן מכיר אותם גם אבל כמו שאמרתי בקשר ממש חלש וזה מתבטא בזה שבימי שישי שכולם יוצאים אני או נישאר בבית או דוחף תעצמי לאן שהם הולכים.. [אני יודע לאן הם הולכים כי יש לי חבר שאני מכי אותו מגיל שנה שאיתו הקשר תמיד היה טוב והוא מכיר אותם כי הם למד איתו באותו בצפר [ביוסדי למדנו אני והחבר בבתי ספםר שונים שמרנו על קשר אחרי הצוהורים וכאלה]
    ואני לא אוהב תקטע הזה כי אני יודע שכשה אני כן יוצא איתם וזה הם כן אוהבים ליהיות איתי זה לא שאני יצור כזה שאפחד לא מתתיחס אליו זה במיוחד מתבטא בקטע שבאיסיקיו ובמסנג'ר אני מדבר עם בנות וגם בנים כאילו וזורם והכל ופתאום הם נחמדים ולפעמים שאני משגע אנשים ביום שישי הם אפילו יעני מזימינ ם אותי לצאת איתם..
    אבל אחרי ה שאני בבצפר והכל פיתאום הם שוכחים ממני כאילו אומרים לי שלום וזה אבל כלום.. והקטע זה במיוחד אם בנות שכשה אני מדבר אתיתם באינטרנט והכל.. אנחנו מגיעים לשיחות אני לא בטוח שהם עושות ע ם אנשים אחרים אבל בבצפר בקושי נשיקה אני מקבל.. ועזבו זה אפילו יחס לא...
    לאומת אחרים שתאמינו לי לא יותר טובים ממני...
    וגם יש איזה שנייים וואלה חרא של אנשים בדקו אחת אחת בשכבה פגעו בכמה בנות.. והם עדיין גם אלה שהם פגעו בהם וגם האחרות פשוט לא עוזבות אותם.. וואלה אני לא מבין מה הם מוצאים בהם שאין בי ברור שיש תאלה שנמשכים אליהם אבל אליהן זה פשוט כולן! ואני לא היחיד שבמצב הזה..
    יש עוד כמה וכמה אנשים
    ושלא תגידו שגמני לא מיתיחס אליהם.. אני מתנהג רגיל כמו שאני המחשב מדבר איתם כדי שלא ירגישו שאני שתי אנשים אבל זה פשוט לא עוזר אני הכי עצמי שאני יכול להית אני פשוט מתנהג כמו תמיד... ואנשים אוהבים את זה
    אני יודע שכאנחנו יוצאים כולם אוהבים להיות במקו שאני הולך אליו אבל עובדה שהם עדיין לא מזמינים אותי ועדיין לא מתיחסים עלי ממש בבצםר...
    מה אני יכול לעושץ? אני לא הולך לדבר עם בצפר שלם... אבל דווקא דיברתי בחפיף כזה עם ידידה שלי... זה עזר יומיים.. וזהו..
    היא פשוט מפסיקה להתיחס אני חשבתי שאולי זה בגלל שאני לא מכיר את כל אלה שהם מתוסבבות איתם בבצפםר ככה שאני לא יכול להידחף ממש לשיחות שלה עם חברות שלה.. ולהרגיש חלק מהעינים אבל גם שהם לבד שנגיד חזורים לכתה תמיד חוזרים בזוגות אז לפעמים אני חוזר אם מישהי ופיתאום באה חברה שלה.. שאני האומנם מכיר אז אני כאילו מזכיר לה שגם היא קימת אומר לה שלום וזה אבל אז הם פשוט עוברות לנושא שלהם ושכחות שאני שם...
    לאומת שאם אחרים הם ישר מתחילים לדבר מה הם עשו אתמול בלילה שכריל אפחד לא הזמין אותי לצאת איתו...
    אני לא יודע מה לעשות זה ממש מדכא אותי =[
    למישהו יש עצה או משו או שחווה דבר כזה?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שמע אחי...... רציתי להגיד משו שבדיוק יענה לך על השאלה ושכחתי כשאנ יייזכר אני יירשום פה מיד.....
    ממ בוא ננסה לחשוב..........
    אהה ממממ שמע אחי בנות זה תלוי בך.. בנים בתור חחברים וסבבה אין מה לעשות שומרים על קשר.... אתה צריך לפוחאת עצמך לאחרים ולהראות שיש לך רצון להסתובב איתם ואל תהיה פארש ותעשה דברים מעאפנים שייגרמו להם לראות שאתה כאילו כמו הומו ושיירדו כעליך.. לא יודע שכחתי איזה משפט רציתי חלהגיד לך שמזה יעזור לך ..
    אני יינסה לחשוב ולעדכן בינתיין חכה לתתגובות של LOER BOy OMAN DARK GOD>...
    DARK GOD שלח לי תמונה שלך (לא משו הומואי ) אני רוצה לראות מי עומד מאחורי המשתמש ף........

שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

תרוצה לאנוס אותי?
    חח סתם חי
    ושמע תאמין לי אני הבנאדם הכי פתוח שאל אותי איך אני מסבן תזין אני יגיד לך.. וגם למה פארש? תיודע שכל פעם שנגיד הולכים כולם לסרט כולם רוצים לשבת לידי כי אני קורע אוחתם כל הסרט וזה? ואמרתי לךך באיסיקיו מסנג'ר וכאלה כולם ישר מנינים וזה אבל בבצפר.. כלום איך שזה נוגע ללפגוש אותי וזה פיתאום כלום וכאילו מה ההבדל קיבינמט זה לא שאני עושה משו פה ובמקום אחר לו אני בידיוק אותו דבר..
    ואין לי עכישו ממש תמונה רק ישנות מהבר מצווה ועזוב כאלה אבל אני יארגן משו..
    [הא יזבל תרוצה תמונה שלו :| טוב לא משנה אןי לי כוח לערוך מה שכתבתי למעלה בקשר לתמונה]

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    DJ! Spin that shit

בונא אחי באמת מקרה מעצבן אבל לך לאלה שאתה יודע שהם יוצאים כזה בחבורה והם נראים לך חברה פסדר וזה ותגיד להם כזה מה אתם אומרים אולי נקפוץ לסרט יום שישי בערב... ואז הם ידעו וואלק אתה מצחיק כיף להיות איתך וזה יאללה בואו נצא.. ביציאה שתרגיש שייך סוף סוך כי סוף סוף לא נדחפת פתחאיתם יותר קשר וזה ואז בבצפר סתובב איתם וזה... וממש חשוב!!
    אל תעשה שום דבר שאתה יודע שיראה להם מעאפן כמו לא יודע מה אם הם כאלה אתה יודע לא בעניין של מחשבים אל תדבר עם אנשים אחרים על איך אתה רמה 20 במשחק בלע בלע בלע דבר עם אנשים על איזה כוסית שכנה ש'ך כדי שיראו שאתה מתעניין בדברים שגם הם מתעניינים...
    בקיצור של המאדה פאקין קיצור!!

Act Cool Even If uR Not!! But dont worry i know ur Cool!!

תירגום :
    שחק תה קול גם אתה לא!! אבל אל תדאג אני יודע שאתה קול

יאללה סע לדרכך

משתמש ותיק
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זה הרי דבר ידוע , שבאהבה נברא עולם

אממ נסה לארגן לבד יציאות שיהיו ממש ממש כיפיות
    ובהפסקות עם מי אתה מסתובב?

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

zvovon- מה ת'מתבייש כל הזמן להביא את דעתך... אל תהיה מזכירה של אנשים אחרים... תביא את דעתך למה אני בטוח שיש לך דעה ודעה טובה מאוד.... וזה לא אומר שאם אנשים מסויימים כותבים יותר, אז העצות שלהם טובות יותר.

העצה הכי טובה, היא העצה מניסיון. לכן כל אחד יכול לכתוב משו, וזה לא אומר שאני או רביד או אור נוכל לענות תשובה עיניינית, אלא בן אדם שחווה אותו דבר והתגבר בדרכו, הוא יכול לתת את התשובה החדה, העיניינית, הטובה, והזאת שתעזור הכי הרבה.

עכשיו לעניין.

אמרת הרבה דברים אז אני אנסה להתמקד נקודתית בעניין באופן עצמי... שזה אומר, הרבה כתיבה וקריאה בשבילך.

לגבי החברים שלך בכיתה ז' - למה הקשר נחלש בניכם ? הייתם חברים טובים הרי כל החברה שלך. למה הקשר נחלש לשלום וזה.

האם זה לא עדיף לנסות להדק את הקשר בחזרה. אם זה חברים שפעם היו טובים יהיה לך קל לחזור אליהם אלא אם כן היה איזה ריב או משו, אבל אם זה סתם משו אז יהיה פסדר לחזור אליהם.... לדבר איתם... לחלוק איתם. הרי חברים זה חברים.

ושמע, לגבי החברים החדשים.... זאת תקופה כזאת שמכירים אנשים.... זה הזמנים הטובים שאתה חופשי על הכלללללל. זה ההההזמן להכיר אנשים חדשים... לא בהכרח מהשכבה אלא במקומות אחרים גם כן...בנים ובנות ביחד ;] אין שום בושה להתחבר עם אחרים אבל זכור שאסור שזה יפגע בחברים הבאמת טובים שלך, כי אז זה יוצר מצב לא נוח. כל אחד צריך כמה אנשים שעליהם אפשר לסמוך ב 100% בעיינים עצומות, ובתקופה כזאת אתה רגיש מבחינה מנטלית, ומאוד קל לבן אדם בזמן הזה להדרדר בגלל מצב רוח. לכן חייבים חברים טובים טובים... שבחיים לא משנה כמה תכיר, הם לא ישתנו. לכן, אל תשכח שאפילו שאתה מכיר אנשים טובים, אני מכיר אנשים שאין להם חברים טובים.... והם מכירים פוללללל אנשים, אבל בגלל שהם סביב כל כך הרבה הכרויות עם אנשים חדשים, אין להם יותר מחבר אחד, וגם זה במקרה טוב, כי במצב כזה, פשוט החבר הטוב יושב בצד כשהשני מסתובב בין כל החברים שהוא מכיר. זה לא מצב נוח, וזה קורה הרבה. זה אוכל אנשים מבפנים כי אין על מי לסמוך באמת בשעת צרה. לכן יש חשיבות לאנשים שאתה יכול תמידדדדדדדד לסמוך עליהם. בהכל... כמובן לא רק שאתה מרויח חבר טוב אלא בן אדם שיצא איתך שלא ישעמם לך שיהיה לך מה לעשות תמידדד האנשים האלה יצאו איתך לא משנה מה מי ומו. גם ב 4 בלילה כשהם לא ישנו יומיים רצופים והם שפוכים רצח, יצאו רק בגלל שביקשת והקשר חזק. זה מה שבאמת חשוב, ולא מספר החברים שיש לך, כי אנשים שאתה תכיר עם נשיקת שלום או חיבוק או לחיצת יד, בתקופה מאוחרת יותר יהיה בכיף משו כמו 300-400 איש.... כי בזמן שעובר אתה מכיר פוללל אנשים. בצפר, עבודה, שכונה, מסיבות, כל זה מכירים .... אבל חברים טובים אחי זה קבוצה מאוד מצומצמת. זה מה שקובע. אנשים יכולים להכיר 400 איש אבל מספר החברים הקרובים שלהם זה פשוט אפס מאופס, וזה מה שהם שווים. ללא חברים אתה בדד. בשעת צרה, רק הם יעזרו לך. רקקקקקקקקקק הם.

לכן, עזוב את הקטע להכיר אנשים חדשים.... חפש את האנשים שיהיו החברים הטובים שלך... הגרעין לכל החיים אחי. אצלי יש מספר חברים שאיתי כבר החבר הכי טוב מכיר אותו מאז שאני בן 4 בגן, ואחריו הבן אדם האחרון ב"משפחה" שלי שאני סומך עליו מכיר אותו מגיל 12 (ואני עכשיו עוד טיפה 17). כלומר, אני מכיר אותם כמו אחים שלי. בבית שלי ושלהם אנחנו משפחה אחת גדולה ומגובשת. ועליהם אני סומך בהכלללל, וזאת מתנה משמיים חברים כאלה. אני מודה לה' על חברים כאלה שתמיד בשעת צרה יעזרו.

לגבי היציאות... זאת לא בעיה להתנחל באחת היציאות. אמרת שאתה נדחף.. תדחף... תדחף יותר.... תהיה חבר קבוע ;] תהיה אתה...תכנס... תאמין לי שאחרי כמה פעמים יחשיבו אותך ב"חבורה" בלי שום בעיות. תאכלס אחי, אם ת'יוצא איתם והם ליידך אז אין שום בעיה.. תמשיך ככה. לא מזמינים אותך אז תרמוז להם שיזמינו אותך וזה. אז בהתחלה זה להדחף קצת, אחרי זה, זה להיות מוזמן באופן קבוע. או שצד שני אתה יכול לארגן בעצמך, אבל לדעתי בהתחלה עדיף שתתנחל ואנשים יכירו אותך עוד יותר, ואז תזמין אנשים בעצמך. יש סיכוי כשאתה לא מכיר אותם מספיק טוב, אנשים לא ירצו להסכים כי לא מכירים אותך מספיק טוב, אבל אחרי זמן מסויים אין שום בעיה להזמין אותם ואפילו זה מומלץ.

לגבי הבנות, אין ממה להתרגש בקטעים שלהן. זה רגיל :\ בנות לפעמים יכולות להיות טיפשות כמו הבנים, אפילו יותר. ומה לעשות לפעמים המשפט: שים עליה עין היא תשים עליך זין, תשים עליה זין היא תשים עליך עין. זה משפט שעובד, עד כמה שזה נשמע דפוק. פשוט ככה זה הרגשות בגיל הזה. הם מוזרים והיגיון לא עובד אלא ההורמונים. זה למה הם ימשיכו לעקוב אחרי בנים שפוגעים בהם. להגיד לך משו... אצל הרוב, הן בסוף יבינו שהן יכולות למצוא יותר טוב, אבל חלק ימשיך להיות ככה כל החיים שלו וחבל למה אני מכיר אנשים עם אופי כזה והם סובלים מאוד מהדברים האלה.... ממש עוברים ייסורים. שתדע לך, שכל האנשים האלה ילמדו מטעויות כואבות מאוד. אל תנסה להיות בין הפוגעים האלה כי הם ידפקו בסוף.

והקטע בשיחות אצלך, זה לא הקטע שאתה אמיתי או אותו דבר במסן או ICQ ובמציאות, אלא אתה תבין.... במסן וב ICQ זאת שיחה וירטואלית. במציאות זה מה שקובע. אתה יכול לדבר על הכלללל ב ICQ אבל במציאות זה דבר שונה לגמרי. במחשב, גם אם אתה מפעיל מצלמה ומיקרופון, זה לא מתקרב לתחושה של מציאות. במציאות אתה מרגיש קרבה אתה מרגיש הרגשה שונה לגמרי להפתח, לדבר, לזרום, לצחוק, על הכל. זה 2 דברים שונים לגמרי וזה למה היחס שונה לגמרי. הרבה יותר קל לדבר על דברים דרך חומות (מחשב, חברים משותפים, פתקים וכו....) ובמציאות זה דבר שונהההההההה לגמרי. לכן, פשוט נסה למצוא את הדרך שלך להפתח מולה במציאות... כל אחת והצורה שמתאימה לה. מה שאני עושה בדר"כ עם בנות, זה לתת לכל בת יחד מיוחד ושונה. בנות שאוהבות לצחוק על בדיחות סקס אני מרבה לספר, בנות אחרות לא אוהבות אז אני לא מספר מולן. יש בנות שאוהבות לשמוע מחמאות, אז אני מחמיא להן לפעמים (לא כל יום.... כדי לא לתת רושם מוטעה מידי), ויש כאלה שלא מקבלות את זה יפה (אומרות חנפןןן ומתעצבנות.. כאילו WTF לא אוהבות לשמוע משו טוב.... לא מבין... אבל חפיף...). קיצר אני אישית נותן אותה התנהגות סה"כ אבל בדרכים שונות, כדי להתחבר לבנות יותר, כי לכל אחת יש אופי שונה וכמובן ששונה משלי, ולכן אני מדבר על דברים שונים, והשיחות בין בחורה לבחורה שאני מכיר הן שונות לגמרי. אבל בשביל זה צריך ללמוד אופי ואז לסנן ת'דברים שהיא לא אוהבת לשמוע, ולדעת מה היא כ-ן אוהבות לשמוע. ככה הרבה יותר קל להתחבר אליה, אבל ח-ש-ו-ב מ-א-ו-ד !!!!! אל תהיה מי שלא אתה. זה בסוף ידפוק אותך ב 2 דרכים: א) בנות תמיד יודעות מתי אתה מתנהג בצורה שקרנית. היא תקלוט עליך את זה מיד. ב) אם אתה מתנהג שונה מהטבע שלך, ואפילו אם זה מצליח, אז אתה מתחבר עם אנשים שהם לא מתקרבים לאופי שלך, ואז אתה תדפק כי זה פשוט לא אתה... וזה בסוף לא יהיה נוח לך להיות איתם, כשתרצה להיות אתה.

ניראה לי שעניתי לך על הכל :\\

בהצלחה אחי ;]

שלך, אלכס
    למה ה' לוקח את הטובים ?

EriK
    אורח

היה לי ככה בכיתה ז' :|

זה מזה מעפן בלע

בכל מקרה, תנסה כמה שיותר להסתובב עם החברים ששמרת איתם על קשר

יענו תיודע תזמין תם אליך וכאלה...או שתמצא פשוט חברים אחרים, תנסה איכשהו להתחבר לילדים אחרים מהכיתה, או מהשכבה

כמו שזה שמעליי אמר, זו תקופה שאתה מכיר אנשים

אם לא ילך לך, אני מצטער לבאס, זה מה יש.

בכיתה ח' תנסה להתחבר לאנשים חדשים, ככה תכיר את כל השכבה בסוף, מהחבר של החבר של החבר וכו'...

אממ..אין משו שנוכל לעזור לך , הצעתי את מה שיכלתי, ואת מה שחשבתי לנכון

לפחות ככה זה עבר אצלי...אבל אצלי זה איכשהו אוטומטי כזה יענו =\

משתמש ותיק
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    3
    נקודות
    0

אחי זה קרה לי גם בכיתה ז' ושני חברים שלי אמרו לי שאני יתחיל לשנות את ההתנהגות וכל זה בקיצור תן לזה את הזמן עברתי את זה באמת לא נעים תתחיל לדבר עם אנשים אחרים כמה שיותר תיהיה פתוח ואל תתבייש תסתובב איתם הרבה עד שהם יהיו חברים שלך שוב

mr.oren
    אורח

אחי אני בדיוק כמוך ואני בכיתה ח' :-/ איה מבאס זהה
    אתה יוצא בימי שישי וכאלה...?
    כי אני גם את זה כבר לא עושה...

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    595
    משפט מחץ
    אם הכאב הוא זמני, אז עד מתי?

וואי אלכס הפצצת
    כתבת יותר ממנו

ואחי
    תצא למסיבות תסתובב עם מי שאתה אוהב
    ככה מכירים אנשים
    יש לך את החבר הטוב הזה
    קח עוד כמה חברים סבירים ותצאו לאנשהו
    ככה הקשר מתחזק
    ובנות אחי
    אל תדאג...זה בא ביחד עם הלהסתובב
    מכירים אותם ולאט לאט מפתחים ביטחון
    "אני מיתר ומיתר זה אני"

שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

טוב אני יגיד לכם מה ששכחתי לכתוב שוכתבתי בנתיים ככה :
    קודם כל אני יודע שלהכיר אנשים וזה אין לי בעיה תמיד שיוצאים ובא איזה אחד חדש מבצפר אחר וזה אינ ישר מתחבר איתו וזה...
    זה לא שאי לא אבל הבעיה שמשום מה זה אף פעם לא מגיע לשום מקום..
    כאילו יש לי תחברים שלי וזה.. אבל לא יודע כל פעם משו נדפק אני יוע.. אני יודע שבתחילת השנה הבנות שכן הכרתי היינו מדברים לא וירטואלית וזה יעני רציני היינו נפגשים וזה.. פיתאום טראח אין יותץרלא יודע :|
    ובקשר לקטע עם חבראים אולי אני פשוט צריך יותר לזרום על הכל וזה.. ואולי באמת ליזום יציאות והכל.. אבל לדעתי הבעיה הכי גדולה זה איפה שאני גר רחוק מכולם.. אבל וואלה אני עליתי על עוד משו.. יש תבנות האלה שגרות רחוק מני ויש תאלה שגרות רקרוב שלא נדבר שהם יותר נחמדות וזה.. הם יותר מתיחסות אולי כדי להתחיל שם..
    נראה כבר.. אני ימשיך לחיות תחיים המדהימים של כוכב הפורנו שלי ונראה מקסימום יש לי אותכם האחים והוירטואלים שלי...
    שתעזרו לי [אני מקווה] במקררה ואני יצטרך
    קפוסטה :}

משתמש משקיע
    שם פרטי
    סרגיי
    לייקים
    9
    נקודות
    193

אחי אני יתחיל מזה שאתה עדין כיתה ח' ויש לך עוד 4 שנים למצוא חברים לחיים..
    ובכיתה ח' הכרתי כמה אנשים שהביאו אותי לאנשים שהיום אני מסתובב אז סתכל מה תעשה לדעתי זה הדבר הכי טוב..

תמצא מישהו שבחבורה הזאת ואתה רוצה להיות איתו בקשר טוב תתקרבו כמה שיותר תהיו כמו החברים הכי טובים ואז זה יפתח לך תדלת לעוד אנשים ובסוף אתה תיהיה עם כל ה"מקובלים"

עריכה של DaRk GoD

ה' ישמור כמה טעויות כתיב יש'ך אחי.... אני לא יכול ככה לקרוא אני תיקנתי מצטער.
    נערך לאחרונה על ידי DaRk GoD; 03-11-2005 בשעה 01:10.
    כבד לHumanMetal על התוסף הזה
    וכמובן מזל טוב על הזכיה בליגה

k47
    אורח

פשוט יש את החברים הטובים, ויש סתם חברים שאתה אומר להם שלום ומדי פעם מדבר איתם ויוצא איתם

משתמש משקיע האוואטר של MeToRaF
    שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

סימני פיסוק לעזאזל , אני ויתרתי כבר ברגע הראשון לקרוא מה שכתבת.

קשה לי להתייחס ברצינות לבן אדם שכותב כזה טקסט ענק בלי סימן פיסוק אחד.

עריכה של DaRk GoD

אז אל תתייחס... אל תגיב. התגובה שלך תרמה במשהו ?
    לא משנה שאתה מנהל או משו.... התגובה שלך עוברת על החוקים הנוקשים ביותר של הפורום הזה,
    וכמו כל אחד אחר... כך גם יהיו אותם תוצאות. מצטער...
    נערך לאחרונה על ידי DaRk GoD; 04-11-2005 בשעה 14:24.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    1
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    המשפט מחץ הזה יותר חרוש מפלאפל עם צ'יפס בפיתה

אני יענה לך בקשר לאיסי ולמסנג'ר !!

אתה צרייך לשמורעל קשר ואין מה לעשות זה כמו שהם אומרים למה אני והוא לא מדברים!!

אתה מבין אחי שלח למישהי הודעה , מה קורה ממי?

ובלי להמשיך לחפור אל תדאג אים היא לא תענה שים זין שלח למישהי ארת וכך הלאה!!

בקשר לבנים שלח למישו , מה המצב אחי?

ואל תדאג!!
    הם יענו לך או שלא לא צריך שלח למישהו אחר

אים לא עונים לך אל תשאל אותם פעם שניה באותו היום אחי!!

זאת ניראת לי אחלה דרך11!!!1

האיסי שלי
    314925523

תתחבר אלי אל תחשוש!

/www.anonymous.org.il
    /www.anonymous.org.il

כנסוו

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,793 | הודעות: 8,150,375 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect